Відповідь: Дитячі Перлини На прогулянці побачила лавочку: -Мама, я собі тут посиджу, почекаю коли літо настане...
Відповідь: Дитячі Перлини Мій малий, коли був маленьким трамвай і тролейбус називав талях і талямпа, і завжди коли ми їхали попри депо трамваїв на Городоцькій то малий на цілий тролейбус кричав: талях, талях!!! Зараз поки малявка маленька, а я його годую грудьми, ми розділилися на "табори" Олежик з татком сплять в одній кімнаті а мама зі Стратончиком в іншій. Коли перед сном ми даємо традиційного цомка на добраніч, малий нічого ніколи не казав, але кілька днів тому після пояснень мами звідки беруться діти видав: досить тут цілуватися, бо в нас так скоро ще одна дитина народиться і почав нас розганяти:xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Свіже, щойно сказане - Мама, а як я стану маленька, то мені будеш взувати оті маленькі мештики, шкарпеточки і носити на ручках?
Відповідь: Дитячі Перлини Йде реклама і вкінці фраза " Презерватив - твоя гумова броня!" На що моя Яна видає: " Мам, а що таке броня?" Школа...
Відповідь: Дитячі Перлини І в нас є перли Доня навчилася казати "нема" - "ииима", коли в неї щось падає, або коли вона сама щось викидає. При цьому так кумедно розводить рученятами і трішки знизує плечима. Наш татко зробив свій вклад в цей навик і тепер вдома можна почути діалог: Т.: - Христинка, де гроші? Х.: - Ииима (посміхається і розводить руками)
Відповідь: Дитячі Перлини Їдемо в 50 маршрутці з центру, людей по дорозі найшло немало, я стою, малі сидять і Саша на всю маршрутку коментує все, що на очі попадає, машини, людей, вулиці, магазини і вже через трохи видно, що люди слухають її розмову самої з собою і тихо посміхаються, їдемо по Вітовського і Саша: "О, це Парк культури, але фонтани не працюВАють чомусь...", далі їдемо попри СБУ, а мала: "ООООООО, а тут наш тато працюВАє!!!", люди в маршрутці чомусь затихли і всі блим на мене... (наш тато в СБУ не працює, а чому малій це в голову прийшло сама не знаю і спроба переконати, що там тато не працює не була успішною...) ************ Саша: "Тато, зараз я запрошу до нас гостей, добре?" ... "ГостЕЇ, заходьте!!!" ************ Женя: "Мама, а як звати нашу нову виховательку? Ти пам"ятаєш?" Я: "Так, а ти що забула? Ана..." Женя повторила Ана... і мовчить. Я: "Анаст..." Женя: "Згадала АнаСТАДІОНА Олександрівна..." ************ "Мама, а правда трамваї худі, а маршрутки грубі..."
Відповідь: Дитячі Перлини Софійка співає пісню про маму, але замість слова "матуся" вставляє слово "морозиво" виходить отаке: Морозиво, морозиво, життя нам дає, як добре, як добре, що морозиво є!
Відповідь: Дитячі Перлини Переходимо дорогу, а просто перед нами проїждає пікап. Дарко суворо подивився на нього й каже: - It was not nice! Він буде за то платити гроші! Штааф! І, роззираючись навколо додає: - А де поліція? Вони його мають зловити! Канада.
Відповідь: Дитячі Перлини А ми з вами не в один садок ходимо? Бо моя після дня матері співає те ж саме, але про матусю. Тішить дитина мою душу... А ось мій перл - були на качельках, а там є підвісний мостик. Моє мале пробує туди ступити, але боїтьмя, бо інша дитина той місток хитає. І моє "базарне" дитя верещить на весь голос - батьки заберіть свою дитину, щоб вона мене не хитала
Відповідь: Дитячі Перлини Повертаємось сьогодні з малою з садочку. Невеличка тиша... обоє задумались про своє. І тут доця видає: -Мама, а коли ти мені вже Анічку народиш? Я розгублено перепитую: - Кого? - Ну Анічку... сестричку!!! Бо я вже хочу на твоєму весіллі побувати!!! - На якому весіллі? -ну... ти ж сама казала...Перед тим як народиться дитинка треба заміж вийти! - Тоді я спробувала пояснити, що для народження сестрички вже не потрібно вдруге заміж виходити... ...Щоразу дивуюсь дитячій логіці
Відповідь: Дитячі Перлини Зранку стали малі з соплями-кашлями, тому логічно, що садочок відміняється... сказала їм, що не йдем, а вони довольні як слони... сіли їсти кашу, а Саша співає: Какой чудєсний день, В садочок не ідем, Ура, ура, ура! Це пісенька моя: Ля-ля-ля-ля!!! Женя сидить і бавиться кашею і каже: "Мам, я вже наїлась, більше не хочу...", я прошу: "Жень, ну ще трішки, ну давай ще за мене пару ложок і все..." Женя поклала ложку в тарілку, відставила її і каже: "Мам, ну давай домовимось... що ти за себе вже якось САМА тих пару ложок з"їсиш..."
Відповідь: Дитячі Перлини Діти вечеряють. Тереза вирішила трошки досолити картопельку. Я подумала, що варто і собі також, а заодно і Ані в тарілку трошка солі всипала. А вона в крик, що не хотіла соленої картоплі, але спробувала і каже: - Всіравно моя картопелька не солена! Тереза: - То ти на якій мові розмовляєш? Українською мовою буде всерівно, тебе хто вчить говорити російською? будеш так казати ми тебе в Росію відправимо жити. Патріотка! Я мусіла вийти з кухні, щоб не сміятись при дітях.
Відповідь: Дитячі Перлини Сидимо з Дануською перед монітором, "посиденькуємося". І тут вона каже: "А там собачка гавкає!". Кажу: "Де собачка? Нема там собачки ніби...". А вона тицяє пальчиком в аватарку Angel. Стала я придивлятися і так , і сяк. Точно! Є собачка, чи,скоріше, чорна пантера: там, де груди - то ніби відкритий рот "собачки", а біла крапочка над коліном - то око:xaxa:.
Відповідь: Дитячі Перлини ми давно на різні авки та смайли реагуємо, то ніби квіти нюхає, то мявчить чи гавкає )))))))))
Відповідь: Дитячі Перлини А моя дитина старається останнім часом хитрувати... Сьогодні каже "Мамо, дай ону цукеку", а я йому "Скажи гарно, одну цукерку". Він і далі повторює свій варіант, після декількох спроб коли я просила гарно сказати "одну цукерку" чую у відповідь " нє ну давай тоді дві цукеки".
Відповідь: Дитячі Перлини маленький вступ: Вчора вранці повернувся чоловік з відрядження (їздив на курси підвищення кваліфікації). Між всім іншим запитав скільки ще грошей залишилось. Я відповіла що 200грн. Мала в цей час бавилась і не проявляла ніякого інтересу до нашої розмови. А сьогодні вранці: кажу до доці:- "Не бався парасолею, бо поламаєш. А грошей немає щоб нову купити!" у відповідь чую:-" А де ти ті 200грн. поділа?! Що, вже стратила???"
Відповідь: Дитячі Перлини А мій племінник замість слова руль (дівчата вибачайте) каже коли хуль , а коли Х..Й(як вдасться). Так його сусіди тільки побачать відразу про будову машини розпитують. Ану кажуть Андрійко розкажи нам про машини …а шо машина має?… …(він лепече шо має)..ага..має то…а шо дядя в руках тримає… ну він і каже.... Коли скаже ТО:cesored: шо треба Радості наших сусідів немає меж :radist:
Відповідь: Дитячі Перлини Ярина дістала з шафи ялинкові прикраси, новорічний віночок вдягнула на голову. Ми з чоловіком не реагуєм (краєм ока дивимось, що ж буде далі). Ярина кричить: - ОЛЯ-Я-Я-Я-Я (не мама), дивись, гарний маю капелюшок!
Відповідь: Дитячі Перлини В нас так Дануся заковиристо каже на євро. Ромчик її вже давно навчив різним назвам валют. То вона якось так вимовляє не "євро", а "є:shutup:и".