Дитячі Перлини

Discussion in 'Хіхоньки' started by Leopolis, Nov 24, 2006.

1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

На прогулянці побачила лавочку:
    -Мама, я собі тут посиджу, почекаю коли літо настане...

• Подобається Подобається x 34
  2. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Мій малий, коли був маленьким трамвай і тролейбус називав талях і талямпа, і завжди коли ми їхали попри депо трамваїв на Городоцькій то малий на цілий тролейбус кричав: талях, талях!!!
    Зараз поки малявка маленька, а я його годую грудьми, ми розділилися на "табори" Олежик з татком сплять в одній кімнаті а мама зі Стратончиком в іншій. Коли перед сном ми даємо традиційного цомка на добраніч, малий нічого ніколи не казав, але кілька днів тому після пояснень мами звідки беруться діти видав: досить тут цілуватися, бо в нас так скоро ще одна дитина народиться і почав нас розганяти:xaxa:

• Подобається Подобається x 33
  3. irushka

irushka Well-Known Member

Свіже, щойно сказане :)
    - Мама, а як я стану маленька, то мені будеш взувати оті маленькі мештики, шкарпеточки і носити на ручках?

• Подобається Подобається x 29
  4. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Йде реклама і вкінці фраза " Презерватив - твоя гумова броня!" На що моя Яна видає: " Мам, а що таке броня?"
    Школа...:girl_mad:

• Подобається Подобається x 37
  5. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

І в нас є перли :) :girl_claping:
    Доня навчилася казати "нема" - "ииима", коли в неї щось падає, або коли вона сама щось викидає. При цьому так кумедно розводить рученятами і трішки знизує плечима.
    Наш татко зробив свій вклад в цей навик і тепер вдома можна почути діалог:
    Т.: - Христинка, де гроші?
    Х.: - Ииима (посміхається і розводить руками) :girl_cool:

• Подобається Подобається x 24
  6. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Їдемо в 50 маршрутці з центру, людей по дорозі найшло немало, я стою, малі сидять і Саша на всю маршрутку коментує все, що на очі попадає, машини, людей, вулиці, магазини і вже через трохи видно, що люди слухають її розмову самої з собою і тихо посміхаються, їдемо по Вітовського і Саша: "О, це Парк культури, але фонтани не працюВАють чомусь...", далі їдемо попри СБУ, а мала: "ООООООО, а тут наш тато працюВАє!!!", люди в маршрутці чомусь затихли і всі блим на мене... (наш тато в СБУ не працює, а чому малій це в голову прийшло сама не знаю і спроба переконати, що там тато не працює не була успішною...)
    ************:girl_smile:
    Саша: "Тато, зараз я запрошу до нас гостей, добре?" ... "ГостЕЇ, заходьте!!!"
    Женя: "Мама, а як звати нашу нову виховательку? Ти пам"ятаєш?"
    Я: "Так, а ти що забула? Ана..."
    Женя повторила Ана... і мовчить.
    Я: "Анаст..."
    Женя: "Згадала АнаСТАДІОНА Олександрівна..."
    "Мама, а правда трамваї худі, а маршрутки грубі..."

• Подобається Подобається x 31
  7. molcha

molcha Well-Known Member

Софійка співає пісню про маму, але замість слова "матуся" вставляє слово "морозиво" виходить отаке:
    Морозиво, морозиво,
    життя нам дає,
    як добре, як добре,
    що морозиво є!
    :girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 20
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Переходимо дорогу, а просто перед нами проїждає пікап.
    Дарко суворо подивився на нього й каже:
    - It was not nice! Він буде за то платити гроші! Штааф!
    І, роззираючись навколо додає:
    - А де поліція? Вони його мають зловити!

Канада. :girl_haha:

• Подобається Подобається x 18
  9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А ми з вами не в один садок ходимо? Бо моя після дня матері співає те ж саме, але про матусю. Тішить дитина мою душу...
    А ось мій перл - були на качельках, а там є підвісний мостик. Моє мале пробує туди ступити, але боїтьмя, бо інша дитина той місток хитає. І моє "базарне" дитя верещить на весь голос - батьки заберіть свою дитину, щоб вона мене не хитала:girl_haha:

• Подобається Подобається x 25
  10. Галченя

Галченя Well-Known Member

Повертаємось сьогодні з малою з садочку. Невеличка тиша... обоє задумались про своє. І тут доця видає:
    -Мама, а коли ти мені вже Анічку народиш?
    Я розгублено перепитую: - Кого?
    - Ну Анічку... сестричку!!! Бо я вже хочу на твоєму весіллі побувати!!!
    -:girl_crazy: На якому весіллі?
    -ну... ти ж сама казала...Перед тим як народиться дитинка треба заміж вийти!
    -:girl_haha:

Тоді я спробувала пояснити, що для народження сестрички вже не потрібно вдруге заміж виходити...

...Щоразу дивуюсь дитячій логіці:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

11. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Зранку стали малі з соплями-кашлями, тому логічно, що садочок відміняється... сказала їм, що не йдем, а вони довольні як слони... сіли їсти кашу, а Саша співає:
    Какой чудєсний день,
    В садочок не ідем,
    Ура, ура, ура!
    Це пісенька моя:
    Ля-ля-ля-ля!!!

Женя сидить і бавиться кашею і каже: "Мам, я вже наїлась, більше не хочу...", я прошу: "Жень, ну ще трішки, ну давай ще за мене пару ложок і все..." Женя поклала ложку в тарілку, відставила її і каже: "Мам, ну давай домовимось... що ти за себе вже якось САМА тих пару ложок з"їсиш..."

Last edited: Jun 5, 2009
    • Подобається Подобається x 39
  12. Зануда

Зануда Well-Known Member

Діти вечеряють. Тереза вирішила трошки досолити картопельку. Я подумала, що варто і собі також, а заодно і Ані в тарілку трошка солі всипала. А вона в крик, що не хотіла соленої картоплі, але спробувала і каже:
    - Всіравно моя картопелька не солена!
    Тереза:
    - То ти на якій мові розмовляєш? Українською мовою буде всерівно, тебе хто вчить говорити російською? будеш так казати ми тебе в Росію відправимо жити.

:) :) :) Патріотка! Я мусіла вийти з кухні, щоб не сміятись при дітях. :)))

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Мамця, ти як дітей вчиш? Має бути все одно. :girl_cool:

• Подобається Подобається x 8
  14. kitka

kitka Well-Known Member

Сидимо з Дануською перед монітором, "посиденькуємося". І тут вона каже: "А там собачка гавкає!". Кажу: "Де собачка? Нема там собачки ніби...". А вона тицяє пальчиком в аватарку Angel. Стала я придивлятися і так , і сяк. Точно! Є собачка, чи,скоріше, чорна пантера:girl_haha:: там, де груди - то ніби відкритий рот "собачки", а біла крапочка над коліном - то око:xaxa:.

• Подобається Подобається x 18
  15. Анута

Анута Well-Known Member

:) ми давно на різні авки та смайли реагуємо, то ніби квіти нюхає, то мявчить чи гавкає )))))))))

• Подобається Подобається x 9
  16. Milka

Milka Moderator

А моя дитина старається останнім часом хитрувати...
    Сьогодні каже "Мамо, дай ону цукеку", а я йому "Скажи гарно, одну цукерку".
    Він і далі повторює свій варіант, після декількох спроб коли я просила гарно сказати "одну цукерку" чую у відповідь " нє ну давай тоді дві цукеки".

• Подобається Подобається x 30
  17. Галченя

Галченя Well-Known Member

маленький вступ:
    Вчора вранці повернувся чоловік з відрядження (їздив на курси підвищення кваліфікації). Між всім іншим запитав скільки ще грошей залишилось. Я відповіла що 200грн. Мала в цей час бавилась і не проявляла ніякого інтересу до нашої розмови.
    А сьогодні вранці:
    кажу до доці:- "Не бався парасолею, бо поламаєш. А грошей немає щоб нову купити!"
    у відповідь чую:-" А де ти ті 200грн. поділа?! Що, вже стратила???:ireful1:"

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 35
  18. Відповідь: Дитячі Перлини

А мій племінник замість слова руль (дівчата вибачайте) каже коли хуль , а коли Х..Й:girl_haha:(як вдасться). Так його сусіди тільки побачать відразу про будову машини розпитують. Ану кажуть Андрійко розкажи нам про машини …а шо машина має?… …(він лепече шо має)..ага..має то…а шо дядя в руках тримає… ну він і каже....
    Коли скаже ТО:cesored: шо треба Радості наших сусідів немає меж :clapping::radist:

• Подобається Подобається x 21
  19. Holly

Holly Moderator

Ярина дістала з шафи ялинкові прикраси, новорічний віночок вдягнула на голову. Ми з чоловіком не реагуєм (краєм ока дивимось, що ж буде далі).
    Ярина кричить:
    - ОЛЯ-Я-Я-Я-Я (не мама), дивись, гарний маю капелюшок!

• Подобається Подобається x 16
  20. kitka

kitka Well-Known Member

В нас так Дануся заковиристо каже на євро. Ромчик її вже давно навчив різним назвам валют:girl_haha:. То вона якось так вимовляє не "євро", а "є:shutup:и":).

• Подобається Подобається x 3