Відповідь: Дитячі Перлини Купили Юстинці сукню на випускний. Юстя ввечері: -Мені тааак подобається моя сукня,що я аж забула ,як вона виглядає :confused:.
Відповідь: Дитячі Перлини Підслухала у маршрутці: російськомовне дитя шепеляво на весь голос співає : " и тут пришла лягушка, прожорлива єбушка..." тишина і... гомеричний регіт пасажирів... А дитя мало на увазі "прожорливоє брюшко" але малечі важко проспівати таке, тому "піє як вміє" а ми дорослі пошляки ржемо :xaxa: :xaxa: :xaxa: І я в тому числі...:xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Малеча свого часу дуже добре говорила слово "тато". Але чоловікові конче хотілося бути саме "татком", виправляв її, казав - говори "татко"!....... але в дітей звуки "т" і "к" - то певна специфіка, а ще коли вони разом.... Словом, почала вона свого тата кликати "како" . А я щоразу тішуся - "іди, то ж тебе" . Не хотів бути "татом" то тепер став ..... .
Відповідь: Дитячі Перлини на вихідні мя доця вперше з нами була на весіллі - стільки захвату - особливо, коли всі кричать "Гір-ко! Гір-ко!" а вона явно недочула - і кричала весь час "Ї-мо! Ї-мо!" - :xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa: Цікаво, яка логіка залізна!!!!!! Всі за столами сидять, повно наїдків і кричать, що треба їсти!
Відповідь: Дитячі Перлини Може, мені здалося, що у вас тон зверхній, але якщо справді такий, то це мене щиро дивує. :confused: Наш Дарко від самого початку кликав татка "каком". І пережили ми то без проблем, хоча й сміялися дружно всі, з нашим татком на чолі. Особливо класно було в церкві, коли Роман на великий вхід виходив, а Дарко на всю церкву кричав "мама, како!!!" Усі парохіяни думали, що дитина до лазнички проситься. :xaxa: Зате потім Дарко дуже легко перейшов на "татко". От із "ма-ам" на "мама" переходив довго. :no: А пробували перевчити на ніжніші форми - ніяк. :umbrage:
Відповідь: Дитячі Перлини Не знаю, де ви там зверхній тон знайшли :confused: І проблеми ми з того не робимо. А сміюся з чоловіка, коли вона його так кличе - бо сам у тому винен. Захотів одразу "татком" стати. Мама є "мама", баба - "баба", дідо - "дідо". І називала ж його "тато" - ні, треба негайно вчити "татко". Прийде час - буде гарно "татком" кликати. А про зверхність...... - ??? :confused: Хіба взагалі не треба було про цю "дитячу перлину" писати
Відповідь: Дитячі Перлини Перестаньте, я наприклад вас зрозуміла, просто в інтернеті нажаль не можна передати інтонацію, тому часто люди не так сприймають...
Відповідь: Дитячі Перлини Ну ...в мого німця тато-взагалі був ГАГН-а потім гага.:confused: Вчу його гарно говорити тато Володя,бо він каже Войодя.Кажу скажи букву "Л",а він каже Войодя-буква Л,потім трохи подумав і каже Володя.А потім- Машина Камаз-буква "Л",я кажу там немає такої букви.він так задумався..а тоді видав:букви "л" нема-значить тато войодя!!!:xaxa::xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Приходить тато з роботи Діма: Тато, у мами буде маленька ляля! а я сиджу і цю картину спостерігаю, ледь не розсміялася, а ви б бачили реакцію мого чоловіка Тато: ????????????????...............ти звідки знаєш? Діма: Подивися, там видно маленьку лялю. Тато: де? Діма: в очах. (Діма побачив своє відображення у мене в очах і вирішив, що у мене там є маленька ляля) :xaxa: :xaxa: :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини А в нас забавна історія вчора була. Маємо ми знайомого на ім'я Платон, і Дарко дуже смішно його ім'я вчився вимовляти й врешті навчився, хоча тверде "Л" йому тяжко вимовляти, вічно каже "ль". Плуг у нього взагалі звучить як "плюх". :xaxa: А в школі він вчить планети тепер. Отож він вивчив усі планети, але англійською мовою. Прийшов додому вчора, малює їх на листку, вирізає й складає на дивані, називаючи кожну по черзі. Ми йому перекладаємо, він повторює. Сонце, Венера, Марс, Земля... - Мама, а це плуто. Як по-українськи? - Плутон. - Як??? :eek: ПЛАТОН??? І йому легше казати, бо інакше виходить "плютон", а так набагато легше - платон. Отака нова планета в сонячній системі. :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини В нас нині тато поважно сидів дивився футбол а Андріана ходить похаті щось своє говорить, тата зачіпає... ну і тато їй каже, іди на долину там Данилко дивиться мультик. Постукай в двері і він тобі відкриє. Мала іде сходами на долину і приговорює. - Дальильо! Вікивай двеї! Дальильо! Вікивай двеї! Ай сеід, Дальильо! Вікий двеї!!! (перекладаю, «Ай сеід» означає «Я сказала»)
Відповідь: Дитячі Перлини Складала пазлик "червона шапочка". Малий каже :червона .апка,апка.Пару раз повторив,зрозумів що "ш"в нього ще не дуже виходить і каже:червона кепка:confused:
Відповідь: Дитячі Перлини В англійській школі Маркові показують малюнок з машиною і кажуть - It is a car. А Марко - нєє, то Пежо!!!
Відповідь: Дитячі Перлини У нас була схожа ситуація. Кажу до Дарка: - вже досить махати мені тою мавпою перед очима Дарко: - мама, то НЕ мавпа! It's a gorilla! Ніц та мама не знає. :confused: :xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини - То лопатка, а то загрібатка,- пояснює вчора сусідська дівчинка моїй малій, показуючи на грабельки.
Відповідь: Дитячі Перлини Розумні ті діти, все по-своєму бачать. Ромчик як мав десь 5 років, то тато попросив його подати викрутку. А він питає: "Тобі яку, плюсочну чи мінусочну?":xaxa: (хрестовидну чи звичайну). То так запам'яталося, що тепер інколи і самі так кажемо.