Відповідь: Дитячі Перлини малий після лікарні часто бавиться у лікаря, якось йому пояснювала, що потрібно для того, щоб бути хорошим! лікарем. от вчора бавиться сам в кімнаті зі своїми м"якими іграшками, чую розказує їм у своїй інтерпретації: - щоб бути добрим лікарем потрібно походити в інститут, походити в школу, купити халат, купити голочки і шприци, слуханку і буду добрим лікарем:xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Не знаю куди написати:confused:. "Шедевр" буде Тетянин, а то в її віці вже швидше не дитячі перлини, а підліткова мудрість Я нині трохи прихворіла, не встигала з обідом, чоловік вже прийшов і Таня між школами прибігла, а я то салат ріжу, то суп грію, то склянку почовпла, Соня за ноги хапає, я злюсь, чоловік підганяє - дурдом одним словом. Таня пару хвилин на мене дивилась, а тоді так глибокодумно каже: - І заради оцього люди йдуть заміж! Ех...
Відповідь: Дитячі Перлини На Саші вдіта біла футболка. Питаюсь : - Сашуля, а якого кольору в тебе футболочка Саша: - Як сонечко, зелена)))))))))))))))))
Відповідь: Дитячі Перлини Малий завжди на всі білі речі -каже новетобто біле значить нове! Нині чоловіку кажу:треба загоріти,а то лице біленьке. а малий каже :Нове!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Чомусь мій малий на кока-колу каже "кака-кола" , а на вінні-пуха - "міні-пух". і ще й дратується, коли його виправляєш. і ще придумав нове слово - "бджмілка". То коли не знав сказати джміль чи бджілка.
Відповідь: Дитячі Перлини Минулого року ми з друзями їхали з весілля машиною і дорогою нас ДАІ зупиняє, всі одразу напружилися, не знаємо, що ми такого зробили, :8: міліціонер підійшов впритул до машини і просить показати документи. Поки він їх дивився, а ми сиділи в повній тиші, між сонним Орком і чоловіком відбувався приблизно такий діалог: - Татко, а хто це такий? - Це дядько міліціонер перевіряє документи. - А чому я не бачу його голову? :confused::xaxa: - Бо він стоїть дуже близько біля машини. - А де його голова? Тут ми не витримали і почали сміятися, а міліціонер віддав документи і швидко відійшов. Настільки швидко, що бідний Орко так і не встиг побачити його голову...
Відповідь: Дитячі Перлини І не кажіть...:confused: От була б я знала, в що я вплутуюся на все життя...:xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Йдемо в гараж з малим. Стоїть помита машина, а під машиною вода Діма дивиться і каже: Мама, дивися, машина опісялася. :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини В доці на вихідні піднялась висока температура (швидше за все з горла) А враховуючи те, що я тепер людина ділова, то допомагають бабусі. Один день одна, на наступний- інша. І от сьогодні зранку прошу доню швидше рухатись, бо зараз приїде бабуся. А доця почувши це видає: о так, треба швиденько... Мамо, а чого ті баби так до нас роз"їздилися? :xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Розмовляю зранку з Дімою: - Діма, ти їсти хочеш? - Хочу. - А що ти будеш їсти? - Банан. - А ще що? - Ківі. - А ще що? - Два ківі!
Відповідь: Дитячі Перлини Купили Даркові настільну гру "Чарлі й шоколадна фабрика". Дарко: Мама, в ту гру мають грати 3 boys & 2 girls. Мама: - Дарко, те саме, але українською. Дарко: - Три хлопчики і два жінчинки.
Відповідь: Дитячі Перлини Яня (тільки що): о, я вмію грати в баскетбол! Стрибає на прямих ногах, нахилившись вперед, м"яч у витягнутих руках. Я питаю: то такий баскетбол?:8: Яня: ні, то такий спеціальний баскетбол ПРОГРАМІСТА...:8::8::8:
Відповідь: Дитячі Перлини Катя обідає, а на столі лежить телефон. Вона бере той телефон і каже: - Юльчик, що ти робиш? Передзвони мені пізніше, я зайнята, я їм супчик. Добре? Передзвони! Кладе телефон і так діловито: -Щось ніхто трубку не бере...
Відповідь: Дитячі Перлини Саша розказує що він поїде на море: - саша поїде, тато поїде, мотоцикл візьмем, лопатку..... Питаюсь: - А маму візьмеш? - Ні -Чому -...... мама дома буде.....мити посуду))))))
Відповідь: Дитячі Перлини Бачила, як одна гарна сімя (з дівчинкою десь трьох років) в будівельному супермаркеті, у відділі садівництва вибирала горщики для квітів. Батько вибрав один і питає щось таке: "Ну як, подобається цей горщик?" А дівчинка відповідає: "я буду в нього пісяти?"
Відповідь: Дитячі Перлини Наше свіженьке: Вечором підходить малий і каже: -мама включи мультик про єблю. в мене шок:eek:.-про що мультик включити:eek:???? -про єблю.єблю. Чоловік з кухні кричить:та про зебру йому включи.про зебру.Мадагаскар2.:xaxa: Мужикі..блін!:confused:
Відповідь: Дитячі Перлини Ярка подивилася "У пошуках Немо" - Всі труби: від умивальника, від туалета і ванни через каналізацію ведуть в океан. Ось чому в океані так багато води.
Відповідь: Дитячі Перлини моя: Мамо, нам сьогодні в садочку мультик показували - називається Мадагаскар! Мадагаскар - це таке слово - означає "Мультик про пінгвінів"!