Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. Іруня

Іруня Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Моя дитина просто марить майбутньою сестричкою:). Нині гуляла з подружкою, в якої є 5-ти місячна доця. Вона її винесла, дала мені на руки, а сама пішла одягатися, вивозити коляску... Настуся питає:
    - То вже моя сестричка?
    - Лялічка, а чому ти до мене не говориш?
    - Мама, пусти хай походить
    Зі слізьми в голосі:
    - Лялічка, ну чому ти плачеш? Мама тобі дала соску!

• Подобається Подобається x 19
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та вже давно дозріла. Але перша я відходила після викидня, а потім виявила, що на ту допомогу, що мені будуть платити, ми не проживемо. Шкода мені Дарка дуже, а зарадити тут нічим не можу. :sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 11
  3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щойно Янька намалювала щось подібне на овочі і палець, який на них показує. Каже: відгадай, що це таке. Я кажу: то марціон?:xaxa: (Янька вже таке малювала). А Яня: ні, це марбібон:8:.
    Потім намалювала щось схоже на конверт. Я питаю: це теж марбібон? Ні, каже, то цібабон:8:.
    А потім до мене: я таке намалюю, що ти навіть знати не будеш. Питаю: що, ще один цібабон?:xaxa: Ні, каже, щось інакше. Вивела на листочку загогулину, каже: а то сібарі:8:.
    Ще один перл: продавався бінокль... самого останнього кольору:8:. Темно-сірєнєвого. І всі діти були темно-сірєнєві:confused:.

• Подобається Подобається x 21
  4. Яська Березнева

От сиджу і буквально на ходу записую за малою.:)

Дала Яні поснідати. Яня не доїла бульбочку. Питаю: а чому не доїла? Яня каже: та то бульба так розпірамідилася:8:, що нічого не видно.:8:

Шукали іграшку. Знайшли. Яня каже: вона має бути перед носом, а не там, де я не бачу!:xaxa:

Яня: знайди мені той мультик на комп"ютері про ту дівчину, що позеленіла.:8::8::8: Я кажу: я поняття не маю, де він є, і не знаю, чи татко навіть знає...:confused: Яня каже: татко знає всьо!:xaxa:

Ще один перл: Там на кубику пише "парасоля" англійськими мовами.:xaxa:

Останнє редагування: 12 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 25
  5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Юстинка вчора ,на мою заборону ,з"їсти чергову цукерку:
    -Навіщо ви мене народили,якщо не дозволяєте їсти цукерки :beee:?!

• Подобається Подобається x 33
  6. kati

kati Well-Known Member

Купили з Сашою ми 2 морозива в стаканчику.Прийшли додому, доки я крутилась він своє вже з"їв, і давай просити ще моє, а мені самій так захотілось морозива ну я і давай його вмовляти так і сяк що буде горло боліти, що животик буде боліти, що поспимо потім купим тобі ще....а він так дивиться на мене і каж: Дай мама...НЕ ТРІСНУ, Не ТРІСНУ:xaxa:

Ідемо на машині, чоловік влітає в яму, і такий БЛЯХА МУХА,...а малий так дивиться по машині і каже: де муха? тато нема мухи:)

МАє Саша в садку друга Юрчика.,ну і тепер улюблена йогоі сторія: Ми з Юрою поїдем на море, на мотоциках, окуляри вдінем щоб сонце в очка не світило і будем робити там ДУРДОМ:8:

• Подобається Подобається x 30
  7. Яська Березнева

Янька каже мені з чоловіком: а мені колись, коли вас ще не було:8::8::8:, банки на спину ставили...
    Хоча банки їй в житті не ставили. "Вбило" те, що "ставили", коли нас ще не було...:xaxa::xaxa::xaxa:

Останнє редагування: 12 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 20
  8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Дивлюся вчора по телевізору телепередачу "Інтуїція", а Діма бавиться в кімнаті з моєю мамою. Чую мама в нього питає "Діма, де твоя мама?", Дімуся забіг до мене в кімнату глянув і побіг назад....чую "Дивиться Гєну Букіна" :eek: :eek: :eek:
    В мене шок :)

• Подобається Подобається x 21
  9. kati

kati Well-Known Member

Вийшли сьогодні гуляти, малий зразу звернув увагу на зелену траву , каже: мама бачиш скільки травки зеленої....Ну я йому давай розказувати,що травка виросла після дощику... а він так хитро дивиться і каже: то я тепер буду пісяти на травку?!:xaxa:

• Подобається Подобається x 22
  10. Галченя

Галченя Well-Known Member

Ми вчора між дощиком встигли погуляти в ліску, назбирати квіточок, поспостерігати за білочкою, роздивитись як капає сік з берези, і все це під спів пташок... і от після всьго дорогою до дому доця заявляє що хоче маленьку сестричку і що назве її Анічкою... І я реально починаю задумуватись про сестричку.. потім про Анічку... і питаю доцю: а якщо не Анічка то як би ти назвала? Вона каже Вікуся:xaxa: Я ії пояснюю, що дві Вікусі забагато... доця відповідає: я буду Вікторією а сестричка Вікусьою:xaxa:... А я далі за своє - а як не Вікуся то як?... Доця подумала-подумала і каже: "ну тоді краще хочу братика!!!":confused::xaxa:

от така дитича логіка:)

• Подобається Подобається x 22
  11. zetta

zetta Well-Known Member

Анастасія моя каже мамо, мені терміново треба поїхати до бабусі і сказати Владіку(то її сусідський друг) шо бетмана не існує, і мені ті балачки про нього надоїли )))
    Якось при розмові каже: я вже вибрала собі чоловіка)) але він про це не знає, хай ще трохи підросте )))) (це при тому що він старший від неї на 5 років)

• Подобається Подобається x 34
  12. kati

kati Well-Known Member

Саша бігає по квартирі,скаче...тут підбігає до мене і починає дурачитись і бити мене по спині....я кажу: Саша хіба можна маму бити!!!??? А він: мамацька, я не б"ю, я СТУКАЮ:8::xaxa:

• Подобається Подобається x 32
  13. нталька

нталька Well-Known Member

синуля не все ще точно вимовляє і інколи звучання просто вражає, особливо, коли він це говорить на майданчиках з дітками і їх мамами. :)
    Фраза з вірша про коника, який відвезе "до Парижа", у нього звучить "дупарижа".:xaxa: А з "Тачок" (у нас англійська версія) вбиває всіх "піздонкап" :8::xaxa:- це "пістон кап" (кубок).

14. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Соні випадково вийшло вимовити "Йди ти!" Ми всі почали реготати, хвалити її, тепер маємо проблему: тільки хтось на вулиці заговорить до нас, Соня чітко і гарно- "Йди ти!". Хто не розуміє, може повторити йому разів зо п"ять, причому щораз голосніше. І не розуміє чому її не хвалять за то?!

• Подобається Подобається x 32
  15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Мій:Пару днів бігає і кричить "бомбик бомбик",мама має бомбик!Я в шоці, що то за "звір".Вчора вечором сидимо,я в халатику-малий підходе й каже мама має халатик,і циці в бомбику..і показує на шлейку від ліфчика-ми так реготали!!

• Подобається Подобається x 36
  16. zetta

zetta Well-Known Member

ну значить, чергове щоденне прибирання...заключний єтап підмітання...
    Мама мете.. доня витирає стіл і наспівує....."а ми в хаті прибралииии, і бардак свій зберегли" )))))))

• Подобається Подобається x 30
  17. Улянка

Улянка Well-Known Member

В нервах що дитина третій день нічого не їсть і вже не знаю що готувати, кажу: Аня, ану швидко їж!!!! Я хочу йти гуляти!!! А вона "Па-пааааа"

• Подобається Подобається x 33
  18. Irusya

Irusya Well-Known Member

були вчора в свекрів, а там кіт на подвір"ї до нас ластився і муркотів дуже, Мартуся то почула і каже: " Кіт, напевне, грип має"

19. Holly

Holly Moderator

Моя Яруся ще минулого літа знала як кажуть різні тваринки. Тому я давненько нічого не питала. А тепер потепліло, ми були в селі і побачили жабу. Я малій показую жабку і питаю: "Бачиш жабка зелена? Як жабка каже?" На що мала, пару секунд подумавши відповідає "Жаб, жаб"!!!

Коли Ярина не слухає, я беру її за руку дивлюсь в очі і питаю: "Яруся ти чуєш що я тобі КАЖУ... (не роби того, будь чемна і т.д)". Сьогодні мала побачила свою куртку і каже"На вулицю піду". Я не реагую. Вона повторює, беручи мене за руку "Мама, на вулицю піду, КАЖУ"

• Подобається Подобається x 29
  20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Юстинку пригостили шоколадкою з мигдальними горішками.
    Юстя:
    -Дякую,я не люблю шоколад з жолудями :xaxa:.

• Подобається Подобається x 35