Відповідь: Дитячі Перлини Стоїмо в черзі за молочними продуктами. Поперед нас мама з хлопчиком років 3-4. який весь час ниє:- Хочу сирочок, хочу сирочок! Хочу йогурта, хочу йогурта в стаканчику! Хочу їсти, хочу отакого в коробочці!!! В цей час моїй Соні щось заходить і вона видає протяжний писк, майже ультразвук. Той малий замовкає, дивиться на неї кілька секунд мовчки, його мама і вся черга полегшено зітхають, а він: "Хочу таку дівчинку, хочу таку дівчинку...."
Відповідь: Дитячі Перлини Знаєте, є така реклама по телевізору,де чорнющий афроамериканець з такими БІЛИМИ зубами каже: ЛАКАЛУТ,то мій Ігорчик, коли бачить ту рекламу,то завжди показує на екран пальчиком і кричить МАМА-МАМА-МАМА і тішиться з того на всі свої 8 зубів:xaxa: ......ну невже я в нього з таким дядьком асоціююсь?:xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Я розповім про свого унікального брата двоюрідного. Готує моя тьотя з мамою (моєю бабцею) вареники. Майстер тим часом ремонтував телевізор, а мій братик (йому тоді було біля 3-х років) бавився собі на кухні, ніхто і не помічав його. А моя тьотя давай прікалуватись з бабцею з майстра, так, не голосно. Він був трохи повний і вони його прозвали чомусь телевізор... А ще в процесі приготування тьотя сказала таку фразу: "А, я не буду давати йому пироги з маслом, дам з смальцем". Тільки приходить майстер, йому подають вареники, як мій братик каже: - А мама казаааааааала.... (моя тьотя то як почула то, пулею вискочила з хати) що вареників з маслом вам не дасть, і то точно!!!!!!:xaxa::xaxa::xaxa: *** А ще одного разу бабця його забирала зі школи, а він такий балакучий, щось розказував, а бабця йшла та й думала собі про своє....І тут брат питає її: -Бабу! А ти мені віриш? -Вірю, вірю, Андрійку. -Ти бабу вір вір, але то шо я з Андрійом (сусідом) на дерево машиною виїхав - то не вір...
Відповідь: Дитячі Перлини В неділю зранку малі бавляться ляльками в дочки-матері і питають мене: -Мама, а коли ми будемо МАМАМИ настоящими??? -Підростете тоді будете мамами, будуть в Вас дітки... -Двойняшки? -Може і двойняшки... -А тато? Хто буде татом наших діток? Ким тоді буде наш тато і ти мама?:8: -В Вас будуть чоловіки, Ваші чоловіки будуть татами Ваших діток, а ми з татом будемо бабусею і дідусем:ninja:. -Значить спочатку треба знайти собі чоловіків?.. А де їх взяти?.. -Зустрінете чоловіків:confused:... -Добре мама, ми зустрінем чоловіків і в нас буде весілля, ми будемо принцесами..., ти поставиш нашу фотографію з весілля на полочку, як бабуся вашу поставила. А потім в нас будуть дітки НАСТОЯЩІ!!! На цьому ми ніби домовились... Через трошки пішли гуляти... Малі потягнули мене в аквапарк покататись на слонику і машинці. Покатались і просять піти на другий поверх подивитись на КУЗЮ (джакузі дитяче), пішли, стали біля вікна і дивимось, там трохи людей за столиками в піцерії сидять, а всередині в акваперку купа людей... і тут Саша кричить захоплено: -Мама, подивись скільки тут ЧОЛОВІКІВ багато!!! Є з чого вибирати!!!
Відповідь: Дитячі Перлини В нас вчора був в гостях хлопчик з мамою, коли влни пішли, Катя дуже сумувала за ним. Підійшла до мене, взяла своїми ручками мене за обличчя і так серйозно каже: - Мама, а чому нам Бозя не дав дитинки? І звідки в дворічної дитини в голові стільки таких думок, на які я навіть не знаю що сказати?...
Відповідь: Дитячі Перлини Анастасія моя носиться з книжкою "мужчина моей мечты"..... і каже ну коли ти вже нарешті почитаєш про тих мужиків )) ********************************************** Розбирались ми з відки діти беруться.....ну більш менш прояснили ситуацію. В результаті доня каже, : " а дід думає шо діти з капусти виростають " ))
Відповідь: Дитячі Перлини Іду з малим в ерго, ніжки-ручки його ховаються під моєю курткою, видно тільки личко. Назустріч мама з донею рочків 7-8. Доня нас побачила і каже: "Мамо! Мамо! Подивись, тьотя хлопчика народжує, вже голівку видно":xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Колись ми з Тетянкою були в гостях і господар закурив прямо в кімнаті. А у нас в родині ніхто не курить, ні у моїй, ні в чоловіковій. Таня на то подивилася і каже: "дядя Толік, а ти що, дурець?" (курець). А ще у маршрутці побачила напис "у нас не курять" , а у водія збоку лежить пачка цигарок. І Таня до нього так пошепки: "Сховайте, тут не курять,там написано" - щиро порадила
Відповідь: Дитячі Перлини Катруся вперто називає бабусь по імені. Моя мама пручається: Я не Лєна, я баба. А Катруся: Ти і баба, і Лєна!
Відповідь: Дитячі Перлини Зранку тато питає в малого: "Який мкльтік тобі включити?" Діма подумав і каже6 "Зелений" :D :D :D
Відповідь: Дитячі Перлини А моя Андріана встає зранку і спочатку каже - МАМА! ПОКО!!! (тобто молоко), а потім - мутик, Кита! (тобто Лис Микита) А ще ми все називаємо чоловічим родом, наприклад, мишка то мишик. А як вона впаде, то каже - мі, пав... пав!
Відповідь: Дитячі Перлини ну все, ми заговорили словосполученнями..................... вика вока і мика віка - велика ложка і маленький хлібчик я вже мовчу, як Настя розказує віршик про БІЛИХ МУХ я в її віці казки переказувала, як стара, бачу не в мене дитина пішла:shy: але та її мова надає їй такої милості, такої неповторності............
Відповідь: Дитячі Перлини Великі діти також перли видають. Вчора Данило слухає свою бабцю яка йому розповідає про наше дитинство, а він видав - То моя мама і тета Даруся то ваші діти? Вони напевне були такі солодкі як були малі... А подивіться на них зараз. :D:D:D:D:D:D Сьогодні тато дзвонить до сина аби насварити чого він взяв нашу камеру і змінив там настройки, а Данило вхопив трубку - Привіт тато! Як там воно? :D Тато з того всього вже і забув чого мав сварити :D:D:D
Відповідь: Дитячі Перлини Поділюся перлом своєї 3 річної доці. Забираємо ми з татком наше дитятко з садка і воно ділиться з нами : мене няня в садочку хотіла зїсти, але я їй не дала себе ні шматочка, бо я вся ваша
Відповідь: Дитячі Перлини Таня так розказувала віршик "киця-мура" у неповних два роки (ми навіть тоді записували): "Киця-муа, де ти буа? Я какала (гукала:xaxa ти чучула!"
Відповідь: Дитячі Перлини А мій похресник розуміє все о от говорити не спішить. Вірш Падав сніг на поріг, кіт зліпив собі пиріг. Він розказує ось так: Сі пав, кіся гам.
Відповідь: Дитячі Перлини Нова варіація всім відомого віршика: Наша Таня громко плачет, Уронила в речку мячик. Тише, Танечка, не плач, Курочка ще знесе яїчко
Відповідь: Дитячі Перлини і в нас шось схоже, але з казочками... Жили були дідо...баба...і кулочка ляба...і мали яйко...яйко впало і розбилось...баба паче дідо паче...а кобок каже я від баби втік я від діда тік...і від тебе я течу...а лисичка йому пісню співала...Я лисичка я сестичка...не сидю без діла...я васятка пасшля полювать ходила...а дідо кавицьку загубив...а то хто в кавицьці живе? і це може продовжуватись досить довго:shy: