Відповідь: Дитячі Перлини Лежимо вчора втрьох, Мартуся посередині, притулила ногами під ковдрою, та й питає "чиї то ноги?" Татко каже: "Мої", "То забери їх, мені твої ноги не потрібні, я мамині хочу."
Відповідь: Дитячі Перлини Софійка вчора свій перший віршик придумала: Тато - ека, а мама - бека. (ека - то вона так на цукерку каже, а бека і так ясно) думаю, Фройд би плакав від щастя...
Відповідь: Дитячі Перлини Моя дитина почала говорити першi виразнi слова крiм абрикадабри що вона ще давно говорила... отже ми довго не могли зрозумiти що таке "сiкай" i що таке "кутай"... Виявилось (дедуктивним методом) що "сiкай" це у неї "сiдай". А "кутай" це у неї "гуд найт" (good night). Тепер ми хоч знаємо що вона каже отим сiкай та кутай.
Відповідь: Дитячі Перлини Бавиться Софійка з іграшкою"Розумне цуценя",цуценя каже:"Я тебе люблю",питаю:"Софійка,як собачка казала?" Софійка:"ГАВ!":xaxa: Бабуся з Софійкою розглядають картинки в книжці,бабуся показує:"Дивися,яке телятко гарне",потім придивилася:"Ой,баба недобачає,та то ж левенятко,так Софійка?" Дитина у відповідь:"ОКЛЯ!"(Окуляри вдіти треба!)
Відповідь: Дитячі Перлини Катя заховала ноги під одіяло і каже: - Мама, а в Каті ніжок нема! - А де ж твої ніжки? - Пішли надвір. Гуляти. Вони погуляють-погуляють, а потім прийдуть до мене , а я їм скажу: Христос ся Рождає, Христос ся Рождає, Славімо Його!
Відповідь: Дитячі Перлини Орчик розповідає Софійці казочку про курочку рябу: ...знесла курочка яєчко, дід бив, бив - не розбив, баба била, била - не розбила, і тоді курочка ряба знесла МОЛОТОК!
Відповідь: Дитячі Перлини Олеся вчора прийшла з садочку захрипла. Бабуся по телефону в неї питає: "Тебе грудки не болять?". Вона відповідає:"Ти що, бабуся, офігела. Я ж не доросла, дитинки не родила. Які груди та ще й болять?????"
Відповідь: Дитячі Перлини Колядує: - Як чоловік пеленами у баби Галі помився :ninja: (вибачте, то вона так собі почула) А в нас цей рядок колядки звучав так: "Як чоло набився, пелени повився"
Відповідь: Дитячі Перлини Мартуся: - Ти знаєш, чого іде дощик? То хмарка пісяє. - А знаєш, чого падає град? То хмарка какає! :radist:
Відповідь: Дитячі Перлини Були в нас гості. Хтось ненароком "випустив гази". Марта, яка знає про всі тонкощі "випорожнення" від піврічного братика, підходить і голосно питає: "Ти просто пукнув чи покакався?"
Відповідь: Дитячі Перлини А в мене вже мудрі перлини. Данило (8 років) мені каже: - Мамо! Я зараз іду спати і прошу до мене в кімнату не заходити як я сплю? Беріть собі вже, що вам треба! :cowboy: Тато ніби він білий лебідь і ніби здихає опочивають на ліжку. Юліана зайшла до нього в кімнату а потім виходить і на цілу хату: - Мама! Іди! Тебе тато хоче!!! :D:D:D
Відповідь: Дитячі Перлини Бабуся хвалиться, що навчила Ясю дням тижня, щоб продемонструвати, питає: - Який день іде після неділі? -П"ятниця. - Ні, по-неділок, а потім? - П"ятниця. - Ні, вівторок, а далі? - П"ятниця. - Середа, потім четвер, а тоді?... - Неділя! :D
Відповідь: Дитячі Перлини Пригадалося ще з мого радянського дитинства: тоді з усіх радіоприймачів лунала пісня про міліон алих роз, а ми з братом не могли зрозуміти, що то за "алихрьоз" такий, і вирішили собі, що то таке число, більше за мільйон. І відтоді ми довго збивали з пантелику всяких задавак які заявляли, що в них дома міліон машинок чи ляльок. "А в нас їх цілий алихрьоз!"гордо казали ми, і виходили переможцями зі сварки. Бо хто знає число більше за алихрьоз?
Відповідь: Дитячі Перлини Готувала я сьогодні овочеве рагу з м"яском. Донечка прийшла з садочку,я кличу її їсти на кухню.Юстинка заходить і каже : -Як смачно рагою пахне :rolleyes:...
Відповідь: Дитячі Перлини Малий лягає спати в обід і починає сам з собою розмовляти, я до нього кажу - "Діма, спи", він "Мама, Діма говоле", я знову до нього - "Діма, спи", "Діма говоле". Тут я підводжуся з ліжка і підходжу до його ліжечка - мені зразу в лоб - "Мама, Діма спить"
Відповідь: Дитячі Перлини Всім січневим смішинкам + 1000 кожній!!! Читала і сміялася до сліз, чуть малого не розбудила... :xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Петро вчора бавиться машинками і так серйозно, сам до себе: "терпіння і краплина наполегливості і буде все так як я хочу". І це в три з половиною роки... А кілька днів до того виясняв чи з ним все нормально. Бо він сам до себе говорить... І ще: Петро дзвонить до бабусі (гордо сам вивчив номер) і відразу запитання: "ти хочеш, щоб я до тебе прийшов?" (це коли дуже хоче до баби, а попроситися ніяк не може)
Відповідь: Дитячі Перлини Петро в садочку має товариша. Сплять поряд і дуже часто в сонний час дуріють. Питаю щойно чи він спав чи бавився з Данилом, малий відповідає: "Данила вже від мене пересадили і перелягли" А чаю попросив... щоб обтеплитися