Відповідь: Дитячі Перлини Яся розказує, що треба взяти зі собою у розвиваючий табір: Фарби, пластелін, глину, ножиці, клей... А Катря додає: І цицю!
Відповідь: Дитячі Перлини Слухала Катя пісеньку "happy birthday", я їй пояснила, що то означає "з днем народження", ввечері бавиться і співає: "хапі доздення ту ю, хапі доздення ту ю..." Сьогодні вночі прокидаюсь від того, що мала щось уві сні говорить, прислухаюсь: "а в батечка їсти, пити, ще й хороше походити..." - начитались "Івасика-Телесика":xaxa: - Мама, в тебе грубий животик? - Та так, трохи, а в тебе? - А в мене худатий... (Ага, якби ж то) Розмова з лялькою: - Лялічка маленька, шо ти, га? Ти шо, лялічка, шо ти? Та ше би! Колядує: - Як чоловік пеленами у баби Галі помився :ninja: (вибачте, то вона так собі почула) Ще згадала. Заходить в кімнату, лице закрила руками, каже: - Неме мина! - Що-що? - каже тато - Мани нама! - Що-що ти кажеш? - Мене нема!!! - вдалося нарешті
Відповідь: Дитячі Перлини І мій любить казочки собі розказувати. Але частіше не сплючи. Якось ходить і каже : "шо ж ти на мене грішиш..." Я спочатку дууже здивувалася, а як продовжив, то зрозуміла, що це вовк каже козі, що то не він козенят поїв :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора дивилися з Янькою фільм про мене в дитинстві (було колись таке чудо - записувалося на проектор, чи як його, а потім на бобіну переписувалося, з одної бобіни перемотує на другу, в темній кімнаті на білому екрані дивитися, тільки без звуку). На екрані - я у віці Яньки йду по лісі і несу наперед себе запеленану ляльку. Янька каже: ти тут ніби народила!:xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини телефонуємо до брата. племінниця (2,5 роки): - ти точно знаєш, що на Різдво подарунки вже скінчуються? Бо щось Миколай і Дід Мороз мені малувати принесли... вона ж на святу вечерю: - Вечеряєте? (хитро) м"яско їсте? -Ні, не їмо сьогодні ввечері м"яска ще не їдять (розчаровано) - А. ви вже знаєте... -
Відповідь: Дитячі Перлини Десь місяць тому мала почала все і всіх ду-у-уже ніжно називати, але деколи доходить до смішного. Таточко, лялічка, донечка, сонечко..... мамцючка (то я ), бабочка ( то наша бабця ). Бабця наша жартує, що якби розказала в себе на роботі, що мала її називає бабочкою, то певно ця кличка закріпилася би за нею назавжди. До слова скажу, що бабця у нас під 120 кг
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні ще нема шостої - дзвінок у двері. Стоїть маленький хлопчик років шести - -Дозвольте посівати? - Посівай! Починає говорити традиційну приповідку, сипле пшеницю і позіхає. І я позіхаю.Посіяв, я дала гроші і шоколадку, відкриваю йому двері. А хлопченя каже: "Як то все таки нам важко, хлопчикам! Тра вставати раненько і сіяти, а дівчатка сплять собі..." Я аж остовпіла, кажу, так і гроші тобі ж будуть, а не дівчаткам. А він: "Ні, треба з сестричкою поділитись, бо вона МОЯ!" Яка хороша дитина, правда ж? І яке хороше виховання в сім"Ї...
Відповідь: Дитячі Перлини Ходить Остап і плюється:eek: питаю, що сталося: " я погриз стіну. Джек гриз і я думав, що то вона така добра":ninja: дитині 8 років
Відповідь: Дитячі Перлини то та як мій двоюрідний братик Богданчик(2 роки тоді було)... був зі своїм рідним братиком Сашком(11 років) у мами на роботі... Співробітниця накупила своїй дитині конфет, бо в неї був День народження, щоб понесла в садочок дітей погостити. Богданчик підходить до неї і так з достоїнством каже: "Хочу цуцьо!". Та йому дала і всі в офісі наблюдають як Бодьо відійшов і гризе цукерку.. потім щось так думає, думає, підходить знов і каже голосом начальника: "А Сасі?! (Саші).. всіх то розвеселило і далі за ним наблюдають. А той віддав Саші цукерку, знов підходить до співробітниці і каже: " А мамі!?!"
Відповідь: Дитячі Перлини Виходжу сьогодні з магазину. Стоїть біля вітрини бабця з дитиною, дитині десь півтора рочку. Бабця каже: тут написано "морозиво"! Дивись: мо-ро... Дитина: ііііі! Бабця: а дальше?
Відповідь: Дитячі Перлини Були ми в гостях. Діти бавились, буянили, скакали, верещели, аже до хрипоти. Тато кличе малого, щоб зрозуміти чи він справді охрип і просить щось сказати: - Владік, скажи щось. Владік: - Дзінь-дзінь! :D :D :D Вчора ввечері бабуся розповідає казку: - були собі дві дівчинки-сестрички - Аня і Тереза, одного разу вони поїхали до лісу з маю і з татом, бабусею та дідусем, поки дідусь розпалював вогонь на шашлик, Аня бігала за метеликом і заблукала. От іде вона, а на зустріч їй лисичка.... Поки дійшли до зустрічі з їжачком реальна Аня розплакалась. Бабуся питає, що сталось, а вона: - Така сумнаааааааааа каааааазкаааааааааааа!!! - Та чого? Нічого сумного в ній немає. - Тааааааааааа? А що по-твоєму то смішно, що я заблудииииилась?
Відповідь: Дитячі Перлини Яринка дуже "запрошувала" бабусю у кафе, що біля її будинку, і бабуся погодилась. А кафе це - ресторан-цукерня Прага. З"їли по тістечку, випили по коктелю, приносять рахунок - 130 грн. Бабуся розрахувалася, виходять, а Яся: Бабо, правда я тебе дуже ощасливила тим, що запросила у таке хороше кафе! Яся підтягує колготки і каже: У мене труси на самому дні! Не дозволяю Катрусі брати квіти з вазочки, кажу, що можна тільки дивитися! А вона: Дай, я ручками подивлюся.
Відповідь: Дитячі Перлини Тато їсть молочний шоколад. Мартуся: - Тату, негайно припини це їсти - будеш мати молочко в циці!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Минулого Нового року Мартуся розказувала такий віршик: Баля муся наляталя, Ю подайо стальо баля, Не лячаля баля мух, шо лятать ненача пух!!! Коли випав сніг, захоплено дивилася у вікно: - Яка ЗИМОВА зима!!!
Відповідь: Дитячі Перлини :D світ тісний, а я то думаю, що за Мамань... :radist: ураааа!!! Файних людей не буває забагато!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Свекруха навчила Настю віршик : Нася Таня гльомка плаче Ниля-уля лєчку м"ячик. ( Ниля-уля - це в нас перекручене "уронила" ). А ще Настя почала встидатися:o. Дуже любить під музику танцювати, але деколи я їй спеціально щось включаю і прошу затанцювати. Вона каже : - Добле, але ти не баць мене:D ( не дивись на мене ) Виходить в коридор і за дверима танцює. Вчора десь в 11 годині вечора всі вже сплять, лиш я тишком-нишком сиджу в інтернеті. На дворі проїхала машина і почали вигавкувати пси. Чую, сонний голос з дитячої : - Тихо будь! Казю, тихо будь!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Катя почистила зуби, дивиться на себе в зеркало і каже: - Мама, я така впевнена!
Відповідь: Дитячі Перлини Ото була недавно у гостях у тьоті... малий Богдан вже так виріс, ходить дєльний по хаті.. гралися зі старшим братом у мяча (на кухні, вона чи ненайбільша з кімнат, бо обєднана з вітальньою...) в куточку в тарілоці стояло молоко для кота... мяч полетів туди, а Богдан за ним... молоко розтеклося по кімнаті, а Богданик так про себе матюкливим голосом: - Ббььляха!!! (то напевно та, що муха )
Відповідь: Дитячі Перлини Стоїмо на автостанції, чекаємо автобус, щоб відправити братову з донькою (2,5 року) додому. Біля нас стоїть молодий хлопець і весь час переступає з ноги на ногу, підстрибує, постукує черевиком об черевик. Віка дивилася-дивилася, а тоді голосно каже: Мамо, то дядя змерз чи в туалет хоче?