Відповідь: Дитячі Перлини Се не гамериканізм, се радше нам іудеї подарували... так що не треба що вам здається погане то зразу американське. Я наприклад маю багато єврейських слів в свому обіході - тухіс, шльоман, шмак. Додано через 6 хвилин Мої постійно так говорять... особливо Юліана. Я навіть позабувала вже все. На місці її виправила, заставила правильно повторити і пішли далі. Вчора Анна питається - Мама, а де тато? - Пішов в басейн - На масаж? - Так - Мам, а чого ти не йдеш? - Ну бо мама працює (мама навіть вдома працює до 9 вечора) - Мамо, а ти візьми собі перерву і поїдь - Та як Аннуся, маму бос не відпустить. - А ти йому нічого не кажи. Візьми і поїдь собі на годинку! Во дбає дитина про маму!
Відповідь: Дитячі Перлини на вихідних попали на Бойківську забаву - і мій Марко вперше танцював:radist::radist::radist:, так кумедно - і попою вертів, і присідав, і ручками махав. Ми з чоловіком не натішилися ним. От такий він у нас вже великий. А сьогодні синочок дивися як я підлогу витираю, стягнув з ліжечка ковдру і давай мамі помагати. Повзає і підлогу витирає. Мені аж слів забракло:eek::rolleyes:
Відповідь: Дитячі Перлини А моя Андріана також вже багато слів говорить. Нині зранку я її з ліжка витягаю, а вона - ООО-ПА! Візьме ляльку Юліанчину, ходить з нею по-хаті і каже - Бейбі! Ну виразно кличе дорослих - мама, тата, зязя (дзядзьо тобто), ляля (це вона). І головне навчилась слово - ДАЙ! Дає мені нині зранку свою знимку і каже, ДАЙ!
Відповідь: Дитячі Перлини Гуляємо вчора з малою по вулиці. Аж бачу - реп"яшки ростуть. Я зірвала реп"яшка і причепила Яньці до курточки. Вона собі теж ще 2 причепила. Так і прийшли додому. Зранку ідемо з малою в поліклініку. Я вже виходжу і чую: мамо, я начепила реп"яшки з курточки таткові на попу. Заходжу назад у кімнату і бачу: чоловік спить накритий ковдрою, а на тій частині ковдри, яка прикриває вищезгадане місце, причеплені в рядочок три реп"яха. Добре, хоч не до трусів причепила, а то уявляю, якими "іноземними" словами татко нас би згадував, перевернувшись на інший бік...
Відповідь: Дитячі Перлини А мій малий замість "на" каже "дякую". Дає будь-що будь-кому і "дякую", а як бере в когось, то дякує після нагадування. Немає у нас слова "на" взагалі
Відповідь: Дитячі Перлини Той же ж племінник, про якого писала десь вище, видав "перл" : наслухався чи то реклами, чи де він то видобув, але мамі він тепер постійно каже, коли та чимось незадоволена "мама, ти абсолютно бездоганна!"
Відповідь: Дитячі Перлини А наша навпаки замість "ДАЙ" каже "НА".... Вікторія також каже бейбі.....правда на олійку від Johnson's baby.....і це наше перше слово англійською
Відповідь: Дитячі Перлини Приїхали ми на заправку, там як завжди, технічна перерва, ну чоловік вийшов посварився трохи, сів в машину, а Катя питає: - папа, а что тебе дяди сказали? - Чтоб я курил бамбук. - где? - в караганде. Інтелектуальний діалог вийшов)
Відповідь: Дитячі Перлини Вкладаю Дарка спати. Одягаємо піжаму. А Дарко мені: - Мама, look, I have 2 hands. Як завжди, зразу ж питаю: - Як українською? Дарко: - Дивися, я маю одна рука. :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: Логіка незрозуміла у дитини. Як цукерки чи банани, то добре знає, що один то не два.
Відповідь: Дитячі Перлини Яна "читає" ляльці казку про попелюшку: "Вона зраділа від щастя і нестримала сміху...." І ще, нагадалось, три роки тому Яна до племінниці "Катя,ти мула..." Питаю : "Що мула?" Яна каже:"ска..." і розводить руками,мовляв що за дурні питання.Малося на увазі "муласка"-мурашка.
Відповідь: Дитячі Перлини Ліплю вареники, Ярка їсть начинку і розкидає по всій кухні. Одне попередження, друге, третє... Нарешті: - Ярина, поклади ложку, я не дозволяю тобі більше брати. - Мама, люди з голоду помирають! А я голодна! :D я не дала дитині з голоду померти...
Відповідь: Дитячі Перлини Збирається Вікторія(2р) на прогулянку з бабусею...і каже: В. - Пасі(пасочки),каясьоцьку(калясочку),лялю взяла? Б. - Взяла! В. - А пий-пий взяла? Б. - Та взяла-взяла! Ше шось взяти? В. - А гйосі(гроші)? Б. - :eek: В. - А копіки? Бабуся чуть не впісялась від сміху
Відповідь: Дитячі Перлини ось, натрапила на перли дитячі на сайті "Материнство". ржунімагу. http://forum.materinstvo.ru/index.php?showtopic=8078
Відповідь: Дитячі Перлини Ярка: - Я поїду спочатку у відрядження зарядити батерейки, а потім у розрядження.
Відповідь: Дитячі Перлини Я виявила, що в мене дуже чоловіколюбивий син.... Засиділися в нас гості якось до пізна, а Марко 5річний десь година пів дванадцятої сидить на унітазі і співає...я прислухаюсь, а там "Ідіть, ідіть добрі люди додому,додомууууууууу" і так протяжно і мелодійно- всі впали!:D
Відповідь: Дитячі Перлини - Ярусь, що тобі подарувати на день народження? - Весільну сукню! -:eek:? Ну, поки ти зберешся заміж виходити, вона стане замаленькою. - Тоді барабан і дві поліцейські машини.
Відповідь: Дитячі Перлини Нещодавно мій хлопчик-горобчик дуже постував, капризував, кричав без причини. Спочатку я намагалася його спокійно втихомирити, але врешті нерви здали і я гавкнула:"Закрий рот!" Соромно і то дуже. Ну, ця історія забулася, як страшний сон, все ніби в порядку. І от вчора мені синочок каже: "Мамочко! Купи мені, будь ласочка, фотоапарат! Я буду чемний і з закритим ротом!" Уявіть собі, як мені стало соромно! Я вже давно забула про такий прикрий випадок, а дитина все пам"ятає.
Відповідь: Дитячі Перлини Кабаз - камаз Тусікі - трусики Фуя - фура Синя - свиня Діака - Діанка Маляска - мурашка Ловел - ровер Пайозь - паравоз Пляська - Мама, хочу пити льогут - Йогурт А останнім часом моя дитина, що тільки не зробить одразу каже мені - Мама дися (мама дивися). Хочеш не хочеш, можеш не можеш, але мусиш подивитися, а якщо не подивишся він тобі так раза три скаже, а потім підійде, почне скубати мене і кричить МАМА ДИСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Як впаде каже - Ой Бозє! Кожен раз як Дімону хтось щонебуть дає він каж ДЯК! Це може бити навіть якесь сміття, коли я попрошу дитину віднести в смітник викинути.....
Відповідь: Дитячі Перлини Маленький словничок Неологізми Назарчика 3,5 роки Міцнушка – нічнушка (нічна сорочка) Кістахі робін – Крістофер Робін Чупа-чукс – Чупа-чупс Манданчик – майданчик Вифувателька – вихователька Маюмати – малювати Финка – свинка Оціцянція – автостанція Знак оклику – чік-чірік, знак стоплик. Молочна група – молодша група. Коціку-коціку, пікальоціку – квачику-квачику, дай калачика! (з мультика про Петрика П”яточкіна). Пласталін – пластилін Крисарки - гірлянди А далі сучасне: У нас в садку в групі є хлопчик з прізвищем Гарчук (Гальчук) Каша вівсяна називається каша з голками або каша з нігтями. Якщо ще щось згадаю, то додам