Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

а в нас з'явився паразит - блін....:no::shutup:

• Подобається Подобається x 11
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А наша видала: блін, по мені якась фігня повзає! :shutup:sad:були ми надворі, і їй на руку вилізла мураха).

• Подобається Подобається x 18
  3. христуся

христуся Well-Known Member

мій Марко теж почав все називати по своєму: голуби і собаки - це "да дада", хоче йти гуляти - "іті!, а мама в нас "меме":D, а от тато і баба - то тато і баба. от такий в нас словниковий запас.:p

• Подобається Подобається x 14
  4. S_Fighter

S_Fighter Member

То квіточки. У нас "бляха-муха"

• Подобається Подобається x 8
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А в нас Анні як щось не подобається то каже, ступід - дурне. Я за це дуже сварюсь і забороняю таке слово вживати.
    Данило було якийсь час на все говорив - ступід. Відучили!!!

А наша Андріана встає зранку, очі пролупила і - ТАТА! ТИ ДЕ?
    Тато прибігає, а вона йому гордо пляшку в руки - тиць! Мол молока давай :D:D:D:D

• Подобається Подобається x 23
  6. христуся

христуся Well-Known Member

наша племінниця теж принесла цього "паразита" із садочка:sad::sad::sad:. Ми спочатку не зрозуміли, а вона ніби навмисне декілька раз повторювала. Говорила мама, говорив тато і вся родина, що так не можна, не помогло, а поїхала відпочивати - 2 тижні не була в садочку - ЗАБУЛА:radist:. Як буде далі не знаємо, може минеться:beee:. А взагалі, дівчата, як правильно на це реагувати і що робити? Мій Марко маленький, але я вже за це переживаю. В нас на площадку дітки ніби гарні ходять, але думаю від цих паразитів ніхто не застрахований.:sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 5
  7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Мій племінник в десь 2 з хвостом щось собі робив, а потім встав, випростався і каже "Левко - батяр, бляха-муха" :D:D:D

• Подобається Подобається x 19
  8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Я просто без поняття...спочатку не реагували...потім сварила, казала шо не можна так казати, але ніц не помагає...

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ми малому просто нащеплюємо інші слова, які би мали схоже звучання, але інше значення.
    Наприклад, він приніс зі школи 'shit' (лайно), то ми його навчили казати 'sheep' (вівця). Звук "ш" лишився, а саме він йому так сподобався, зате слово цілком нормальне.
    В українській оте його "шо за мара" мені не заважає. А решту він не вживає так часто.

• Подобається Подобається x 11
  10. Ksani

Ksani Well-Known Member

А у нас було "капець"

Додано через 2 хвилини
    На малий сприймає це як гру, а погратися він любить:).
    За моїми спостереженнями, найефективінше- не реагувати взагалі, ніби не чуєш того слова. Тоді швидше забуває.

• Подобається Подобається x 5
  11. Liliyah Romanova

Ні, то далеко не гра. А не реагувати не можна. Бо якщо не ми, то вчителі. А це тоді ніколи не скінчиться. Та й тінейджери в парках та транспорті дуже тим слівцем зловживають.
    Дарко знає, що це погане слово і коли комусь вирветься в його присутності, то він сам каже, що так не можна казати.

• Подобається Подобається x 2
  12. Londoner

Londoner Member

а як Вам shmack? шо воно таке взагалі? Якийсь гамериканізм? Dunno...:ireful1:

13. Liliyah Romanova

Тут такого нігди не чула. Он Маруськи питати треба. Або Патріка.

14. Liliyah Romanova

Говорили про це нині з чоловіком.
    Ми й справді на деякі речі взагалі не реагуємо. Наприклад, т.зв. туалетний гумор. То все англійською, але приблизно він постійно повторює, що або він або хтось інший покакає на когось, і з того голосно сміється. І ось це ми ігноруємо.
    Натомість слова, які вважаються нецензурними, стараємося викорінювати. Він має знати, що слова бувають і погані та неприємні. Відповідно, ми просто його вчимо вживати евфемізми. І, як на мене, це природньо й необхідно. Недаремно кожна мова має словник евфемізмів. І я не вмію інакше, зрештою. Вічно тягнуся все дитині пояснювати.
    А тепер, коли в малого почався період "чому, мам?", і поготів. :)

• Подобається Подобається x 6
  15. Nata

Nata Well-Known Member

Мій юний філософ стає на вагу і зауважує: "сось я схуд...". Кличу його вчора вечеряти, а він питає: "мамо, а гречка допомагає надутися?" (поправитися)

• Подобається Подобається x 26
  16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Подарували ми з чоловіком донечці на день народження ролики.Пробне катання було в квартирі.Один раз впала на дупцю,але не стала менш від того задоволена.Сидить ,така ,щаслива.Ми з чоловіком і запитуєм у неї:
    -Гарний подарунок ?
    -Який подарунок ? ;)
    -:eek:Ролики !
    -Він не гарний,він-падаючий .:p

• Подобається Подобається x 23
  17. Ksani

Ksani Well-Known Member

Мабуть, у різному віці і реагувати треба по-різному. Нашому тільки 2 роки 3 міс.
    Хоча оцей період у нас теж вже почався :)

• Подобається Подобається x 2
  18. Liliyah Romanova

Ну, у нас трохи розвиток інакше йде.
    Перше у нас був довгий період "WHAT?"

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

моя дитина навдивовижу довго не вживала жодного поганого слова. одного разу каже: "він казав погане слово!" і показує на попу.
    зараз сидить в селі - там діти словами не перебирають, то й він туди ж. але я зупиняю і бабусю наказую зупиняти.

• Подобається Подобається x 8
  20. Liliyah Romanova

Нині рано заходжу до Дарка в кімнату, а він вже не спить. Лежить і дивиться на стіну, розглядає малюнки. Питаю його:
    - Ти виспався?
    Каже "так" і питає: - а татко спить?
    Відповідаю: спить.
    Дарко: а можна піти його вставати?

----------------

Роблю в неділю знимку на озері й прошу:
    - Дарко, відійди, бо ти мені в кадрі.
    А він: - мама, та я ж уже відійдив.

----------------

Учора були в парку Сафарі, а там є невеликий аквапарк. Дарко з"їжджав із гірки у воду і татко його сказав йому, аби він їхав не сидячи, а лежачи, бо так буде швидше. Дарко так зробив і з розгону булькнув з гірки під воду. Вилазить із басейну і починає серйозно так цілою тирадою сваритися:
    - татко, мама, не можна лягати і їхати, бо тоді можна йти на воду... і бути у воді назавжди... і не вийти... і бути мокрим назавжди... і мати мокру голову...

Найбільше нас останнє насмішило. Він про ту мокру голову кілька разів повторював. Смішно, бо вона в нього й так весь час була мокра. :D:D:D

• Подобається Подобається x 19