продовжу тему:ранок, малий прийшов і заліз до мене під ковдру, я ще з закритими очима... -мама, пасматрі мнє в глаза.. -. - я атражаюсь в тваїх глазах.. - -я віжу в ніх свайо атражеееніієєє, єєєє -
щось я все зубаваю зафіксувати перли, хоча їх було мало ще а нині малий (враховуючи що росте в багатоквартирному будинку, завжди цікавився від страху до байдужості, що то за звуки і гримоти за стінами) нині як почув постукування зі стелі, заявив "мама, це не монстр, це сусід"
@Багіра, в мого було щире подивування, як у свідомому віці ( ) , почув звуки різання і укладання плитки в 9-поверховій новобудові... Я якраз його на обідній сон вкладала.... -мама, що це? -то сусіди , ремонт роблять, не бійся.. - вони що в НАС його роблять??? (ну то ж дитя особняку) - ні вони в нижній квартирі, під нами, ну ти ж бачив скільки поверхів ще є нижче, ми їх проходили... - а то що не все НАШЕ ??? -
Лизяється нині: -мамусічка, я тебе так любаю.. так любаю,ти найкраща мамусічка в світі, -, -а знаєш на яку цифру я тебе любаю? На міліард (ну от ми вже переплюнули Іствуда)! а знаєш, чому ти найкраща? -чому ? - бо я найчудовіший твій синочок! Нині можна все. нині День Ангела!
Не перл, а швидше шарада))) Йдемо зі школи| - Що сьогодні їв? - Засохшу картопельку.... Наразі з варіантів нічого не підійшло, чекаю до завтра, щоб спитати..
часом не макарони? то перл з мого дитинства, все що я їла - картоплю, і в будь-якому вигляді. То мене бабця щоб заставити щось їсти крім картоплі, переконувала що макарони то сушена, а потім варена картопелька, гречка - то спочатку копчена, а потім варена картопля
загадую дітям загадку: "До дітей на кожне свято його просять завітати, бо солодкий і смачний, відгадайте, хто такий?" І тут моя Ірина наперед всіх кричить: " Саната Клаус!" Для тих, хто не здогадався, відповідь на загадку- торт
Мені дитина відповіла, " ти, що мама не розрізняєш пасту від картопельки"))) відповідь дитини " то така картопелька, з тим і трохи того"
Всьо, знаю, що то за "засушена картопелька", запиталася. То картопляне п"юре з сиром, запечене. А я питалася в малого, чи то не п"юре якесь (правда без сиру), а те мале гівнятко моє " Ну, маааа ти ж казала п"юре, а то потатіс мус, "! Йоли пали та то те саме,просто по- шведунському. В результаті ще почула "що мені тре краще мову вивчити". Капець))) --- дописи об"єднано, 11 Жовтень 2016 --- А мені перше вирвалося "Дід Мороз"))))
трошки чорного кольору додам, погоді щоб "соотвєцтвовавать"... Нині ранком розмовляємо про те, чому ще темно, але в же ранок іт.д... -і що так є завжди? -ага, завжди:літо-осінь-зима-весна... -і як я виросту? -і як ти виростеш, і як в школу підеш..і якусь гарну дівчину зустрінеш- весна-літо... -і потім я з нею поженюся, і в мене народяться дітки.. -ага, а я буду для них бабусею.. -для кого? - ну для твоїх дітей, - а ти ЩО тоді ще не помреш??? -ну взагалі -то сподіваюсь, що ще НІ ! -аааа, ну то добреее...
Малий вчора видав ))) Я розчісую волосся і ставлю собі таке риторичне запитання: - може то мені щось змінити, у світліший колір пофарбуватися? - мама, може ти краще собі нові туфлі купиш... Ми з чоловіком сміялися ще пів вечора ))) Або питаюсь малого, що йому купити. Відповідь: - мама, здивуй мене )))
Діалог з чужим дядьком) - Хлопчику, а скільки тобі років? - Чотири. - А коли буде п'ять? - Як коли? Коли чотири закінчаться))) Все логічно)
Катpуся(3pоки) говоpить з татком: -Ти поголився? -Так. - Тепеp ти знову молоденький! смішні слова: амітики(=магнітики), бульбашинка(=бульба+каpтоплинка)
молодша дитина (2,3 роки) ввечері, після того як заснула, прокидається і плаче гіркими сльозами, явно щось приснилося погане. Я заходжу в спальню, втішаю і питаю: що хочеш пісяти чи цицю? Не відповідає. Ще кілька разів перепитую. Потім питаю: що хочеш? Каже: пижіжок (пиріжок). Отак, дитині приснилось, що хтось забрав пиіржок. Добре, що підійшла циця і дитина заснула. Сьогодні намагаємся з чоловіком попити кави в спокої на кухні. Старша дитина бавиться у кімнаті і щохвилини когось гукає. Молодша сидить у мене на колінах, але спокійно сидить. Чоловік: ну так, попили спокійно кави, хіба ж тут поп’єш, як діти є... Я (з іронією): а що в нас діти є? Молодша дитина: так, є, Марійка і Мартуся. Кеп))
Яна читає анекдот, де дитина питає тата, чому індіанці розмальовують собі обличчя - щоб налякати ворогів, коли збираються на війну, а потім бачить маму, яка робить макіяж, і перелякано кричить, що мама йде на війну... Прочитала і питає: мама, ти коли останній раз на війну збиралася?..
Йдем зі школи. Яна: "Нам казали вдома перевірити чи є довгостопікс". Я: "Що це, вазонок?" Яна пояснює, що треба взяти листок, намочити ногу і поставити на той листок. І тут до мене доходить, що мова йде про перевірку на плоскостопість