Навчила меншу рахувати до 5 на анг. мові. То тепер,як прошу порахувати до 10, це звучить так: "ван, ту, срі, фор , файф, сім, вісім, десять")))
Готуємо їсти. Влад: - А я не люблю селеску. - Що ти не любиш? - Селеску. - А що то таке? - Се-ле-с-ка. Ну се-ле-с-ка, на букву "Х" Я, конєшно, ніц не поняла, але тут малий показує на редиску - То редиска - А на яку ледиска букву? - На букву "р" - Я не люблю ледиску.
Купила нарешті вчора морозиво. - Мама, шо треба мені сказати? - смачного! - ні, не так! - а що тоді? - треба мені сказати " тільки не кусай, а облизуй" ( реклама морозива) ))
Вчорашній ранній ранок: - мама, я в тебе так закохавсяя! -?? А як то закохатися? - ну як-як, спочатку дивишся в очі, тоді подобаєшся, тоді цілуєшся в губи... і все - ти закохався!
Я ходжу к-ка разів у тиждень на вечірні заняття, ну і сьогодні кажу сину, що йду знову на роботу, а він залишається з татком. На що мені відповідають "Мама, не можна так багато ходити на роботу, бо буде тебе голівка боліти")))
Катруся, 5 рочків: Ввечері знудилось дитині, і за 3хв, розмалювала цілі ноги коміксом до мультику "My little Poni" - питаю, - "доць а хіба листка до малювання бракує" -"мамусь, а на листку все не поміститься"
Розмовляє доня по телефону з бабусею і каже: "Бабусю, я тобі розкажу один дуже-дуже тихий секрет - у мого братика в памперсі є такий язичок і палочка")) Вночі, коли "меншенький" виспівував, спросоння: "Цей малюк, як швидка допомога".
Трохи чорного гумору)( Побачила малеча у бабусі одноразовий халат і запитує: -Що це за халат? -Це я провідувала твою маму з братиком і одягала такий халат.. - Так? Тоді, коли я народжу свого малюка, ти прийдеш мене провідати і також одягнеш цей халат... якщо до того часу ще не помреш...
Старша приводить меншу з кімнати на кухню за руку: "так, маю тобі щось сказати. Хочеш іти в кімнату?" - "так" - "будеш ще там кричати?" - "ні" - "будеш маму слухатись?" - "так" - "добре, тоді ідем. Я - мама" Малий маніпулятор)) Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Нинішнє: - мама, а пилосос, бо він пилюку зісмоктує? -ага, правильно. -......(думає щось собі) -ну тоді я кампото- молокосос, я ж кампотик і молоко люблю! -
Пропоную в цій темі ділитися життєвими ситуаціями, висловами-перлами наших діток для підняття настрою)) --- дописи об"єднано, 9 Червень 2016 --- Сьогодні. Після поліклініки зайшли в Сільпо з метою купівлі хліба та молока. Синулька із возиком поїхав напряму до прилавків із хлібом, а я ще повернула у відділ солодощів, взяла в руки шоколадку, читаю, підбігає до мене син та так серйозно, голосно і строго каже до мене: - ну чого Ти сюда прийшла?? маленька, чи що?! сказано ж було - купити хліб та молоко!! забирає з моїх рук шоколадку, кладе на прилавок і тягне мене за руку в сторону хліба))) Два чоловіки, що в той момент були поруч нас мало не подусилися зі сміху
Терезка (2,7 р.) побачила в парку багато скошеної трави і кричить: - Мама, дивися, ськільки сіна нападало! Я сміюся, питаю: - Звідки нападало? Мала задирає голову догори, кілька секунд розглядає уважно безхмарне небо, врешті каже: - Ну та зьвідки, з девева (дерева).
Менша щось розказує і після кількох слів українською вставляє німецьке слово "дан" - "потім". Я сміюсь і кажу: Мартусь, а ти можеш без "дан"? Дитина сказала 2 слова і замовкла , обірвалася на половині думки, не змогла без "дан"))) Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Тільки що, готуючи донечку до сну, кажу до чоловіка, що дитину купати сьогодні не будем, бо забули закрити вікно у ванній і там дубак. Потім кажу до донечки, йдемо в туалет перед сном. Донечка: -Ні, не піду, я боюсь Дубака!
Махінатор малий. Пробуємо домовитися вже майже будь-яким способом щоб таки какав нарешті на горщик бо досі с*ре в штани З останнього, одного разу вдалося виміняти горщик на цукерку. Наче домовилися що кожного разу як покакає на горщик буду давати цукерку. Влад правда більше не спокусився ні разу і весь тиждень ходив по "напрацьованій роками схемі". Сьогодні прибігає: - Мааам, дай татові цукерку - він там в туалеті сидить. Давай, давай швиденько! Ну, думаю ладно, тато "заслужив" , але чого ж то у Влада таке "рвєніє"? І тут все стає на свої місця: - Тааату, на тобі цукерку, тільки я один разочок вкушу, добре? (і не чекаючи тата одразу відгриз більшу частину) Правильно, нашо самому напрягатися як можна і за чужий рахунок цукерок наїстися Ех, ну і як з ним боротися?
Яна: що то за Зелені свята, що дерева обламують... краще б усі посадили по дереву, ото були б Зелені свята)
Чуть передісторії: Племінниця чоловіка вагітна, ну і наш малюк знає, що в Ані в животику маленька ляля, він чув копнячки і легенько стукав ... Попередній раз ми бачились 5тижнів тому. Зараз животик досить виріс... -мама, а чому в Анюти так животик виріс? -бо ляля в животику виросла, - ....(думає) а що вона їсть? -ну Аня їсть, а до лялі по трубочках йдуть всі корисні вітаміни і т.д... -......(думає) мама, тре сказати Анюті, щоб великий кусок не кидала!! бо застрягне в трубочці!