Дивиться мій Данилко, як я лакую нігті на ногах, тоді як сестричка біля мами пристроїлася і теж їй малюю: D23: Каже: "Мама, ти дівчинка?", Відповідаю: "Так" "Яна, ти дівчинка?" Мала теж відповіла, що так. Тоді дивиться на неналаковані нігті бабусі і питає: "Баба, ти хлопчик?": Girl_cool:
Відповідь: Дитячі Перлини Питає мене донечка: -Мама, а ти мені купиш скакалку, коли в мене будуть НОВІ НОГИ? (то вона мала на увазі коли стане великою - часом такі асоціації ) полягали ми спати і тут починається, принесіть мені те, то інше, і ще пити - то в нас останній аргумент, коли наш татусь таки йде і несе, бо як не хоче відразу спати, то вигадує, що потрібно кудись йти і щось нести. а ми вже майже заснули... і ніхто відразу не біжить, думаємо, що перестане просити, бо часто так буває, коли розуміє, що всі сплять. і тут чуємо таке жалібне: ей, пацан вставай, я хочу пити! - і сонному татові штурханця це з ряду "бонусів" спілкування з ровесниками, бо я аж прокинулася, коли це почула ))) нетипові слова.
Відповідь: Дитячі Перлини Мені злуцно Пригадалося, як місяць тому купували своїм мацьопам в"єтнамки, щоб після купання вдягнули і топали до ліжка ( по хаті ходять босими). Синочок вподобав на вітрині на два розміри більші, нацупив на ноги і навідріз відмовився знімати., на всі мої аргументи, що ще завеликі відповідав однією фразою- -Мені злучно Тепер уявіть картину- мама з рюкзаком за плечима , дві сумки продуктів в руках, за одну руку донечка, за другу синочок, який ледве робить крок і шпотається на кожному кроці і фрази перехожих- - Жіночко, Що Ви дитину мучите, Ви що не бачите, що в"єтнамки завеликі - Мені злуцно ( мені зручно ) - відповідає всім мій синочок Певно більшість з тих людей думали собі, що мама неадекватна
Відповідь: Дитячі Перлини Гуляємо. Милуюся синочком, ділюся з чоловіком тихенько: і такий він, і сякий, і смішний, і золотко таке, і личко таке дрібненьке ну знаєте, як то буває. Жабеня мале крутиться біля нас і раптом видає так серйозно-приречено: "Ну давааай взє, я тобі дам цьом!"
Відповідь: Дитячі Перлини питаю в чоловіка "що будемо нині вечеряти?" Катруся з веееликими очима "мама, то ми тебе маємо питати! що будемо їсти?" :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Хвиля патріотизму, яка зараз присутня у суспільстві робить свою справу - доцюня 2,1міс. бачачи кольори сіній або зьотий говорить Укіїна (Україна) і дуже їй подобається гасло "Сава Укіїні - Геоям Сава "
Відповідь: Дитячі Перлини дивились зранку парад. мала каже: "мама глянь - солдати, вони нас від монстриків захищають"
Відповідь: Дитячі Перлини про парад і монстриків: "то зброя справжня і вони будуть битися з тими хто Україну краде" про красунь і "хоцю те сьо хоцю": - мама, ви з Люком красуні. - "красуні" - множина жіночого роду, Люк хлопчик, він красень, кажи красень і красуня - ні, я хочу казати слово "красуні"! - ну тоді кажи, що ми гарні - ні! народи дінтичку! я хочу казати КРАСУНІ! про скромність: в Домчика зараз зламана ніжка, в гості планує заїхати бабуся і по телефону питає, що йому купити, відповідь: "ні нічого, просто приїжджай" (сумно так сумно) я просльозилась, кажу, який він хороший, відповідь: "я сам не знав, що такий народжуся"
Відповідь: Дитячі Перлини Почули пісню Сердючки : я іду такая вся в дольче габанна . Ліза вирішила заспівати : я іду такая Пся доцька пагана . )
Відповідь: Дитячі Перлини Я з мацьопами в батьків, то бабця (моя мама ) готує їсти завдяки мамі можу волонтерити, то її заслуга, що маю час Бабця поїхала на два дні на прощу в Зарваницю, я присипляю діток ввечері, а донечка таким сумним голосом промовляє - Боже, бабця поїхала, хто тепер їсти буде варити
Відповідь: Дитячі Перлини Мала і мій тато: В:Дідо, а я твоя вОнючка? Т: Ні зайчику,ти моя внУчка, а вонючка то дядя Путін
Відповідь: Дитячі Перлини І моя малеча "атлічілась" ) Була з батьками в Закарпатті на вихідних, зайшла з малою в магазин побутової хімії купити освіжувач в туалет. Поки я вибирала запах і розраховувалась біля каси, моє чудо побачило горщики і вирішила в один з них попісяти. Приходить бере мене за руку і каже: "- Мама, всьо, аа!" І така задоволена вибігає з магазину, я аж потім побачила той горщик і зрозуміла, що вона туди напісяла. І не посвариш, бо все-таки "діло" зробила у правильному місці. Певно ну дуже вже пісяти хотіла.
Відповідь: Дитячі Перлини Малий розказує казку про козу-дерезу: ...А я рак-недурак, як ущипну - буде знак!
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора коханий чоловік начистив мені яблук і дав донечці віднести поки мама "зависла " на посиденьках. Мала приходить до тата і так сумно-сумно- - Мама, всі яблука з"їла сама - Донечко, ми найперше турбуємося про маму, а Тато тобі і братикові зараз ще начистить Іди і скажи мамі про це. - Мамо, я неправильно зрозуміла Татуся- приганяє знов до мене донечка- Я мала сказати Тобі, що ті яблука, які я принесла, то для мене і для братика Завіса - Мама "ПАДАЄ " з крісла
Відповідь: Дитячі Перлини Марко повернувся зі школи. Здивовано (але із нотками захоплення і недовіри) каже: - Ну, у вас тут і бардак! Це Ромчик сам таке наробив? - Так)) - Завтра, поки я буду в школі, скажи йому, щоб без мене не починав. Я знаю, як краще. малось на увазі, "знаю, як краще, щоб не було бардаку". Але вийшло, як вийшло
Відповідь: Дитячі Перлини Ромчик теж видав перл. Зробила тортик (сьогодні у нас 9 років з дня одруження), Ромчик побачив: - Ой, тортик! Смачний, напевно! Давай їсти! - Ні, - кажу,- Марка ще нема зі школи, а тата - з роботи. Треба їх почекати. - А нащо?
Відповідь: Дитячі Перлини Лежимо з чоловіком, цьомки -бомки ... Приходить Ліза : залазить між нами і каже відстань від мами , то моя мама . Чоловік: а моя жінка ! ДЗі : ні моя мама і моя жінка . Я: Ліза а ти мені будеш подарунки дарувати ? ДЗі: буду, всьо шо хочеш тобі подарую . Я: а гроші ? ДЗі: а от грошей в мене нема ,... Ммм я тобі тата подарую шоб він давав гроші ) Гг
Відповідь: Дитячі Перлини Наш виховний процес: Я : Ти шо маму обманюєш? В: Тааа (так задоволено на всі свої зубки) Я: будеш обманювати то ніс великий виросте) В: Тааа, такий велиииииииикий як в мами
Відповідь: Дитячі Перлини приходимо в бар перед футболом. Барменша в малого питається: "а що то сонечко пити буде? Артемчик, який тата наслухався відповідає: я сочок, тато пиво, а мама -- кров...
Відповідь: Дитячі Перлини Показую сьогодні Яні старі фотографії, кажу: то такий-то, то така-то, то такі-то, а то дядько N, а то тьотя X, і той-то, і такий-то. А Яна каже: і люстра. Тобто люстру побачила на фото і втішилася. Цирк на дроті. 11-й рік, а перли видає, що ну)) Яна каже: а хто на першому місці по дописах у Дитячих перлинах? Кажу, та ми з тобою, звісно)) Яна: а хто має по одному дописові? Знаходжу, показую. Яна: а, то в них діти нормальні, так? Яна, а ти любиш шоколад Світоч Чізкейк? - Не люблю. Там такий смак, ніби парашут їси.