Відповідь: Дитячі Перлини Знайома розказала. До неї з іншого міста приїхали родичі з трирічною донькою. Цілий день гуляли по Львову, а ввечері, коли прийшли додому, моя знайома питає малу: - Наталочко, розкажи, де ви сьогодні були, що бачили? - Гуляли в парку, їли морозиво, каталися на каруселях... - А що тобі найбільше сподобалося і запам'яталося? - Як на маму пташка накакала!
Відповідь: Дитячі Перлини Розглядає книжку. - Тату, дивись, бачиш - церква? А ти кажи "Тут нема церкви"! - Нууу... Нема там церкви... Трохи ще погортав, повертається знову на ту сторінку : - Тату, дивись - а ось тут церква! А ти казав - нема...
Відповідь: Дитячі Перлини Міряє Лізка настін купальник , питаю ти в ньому будеш купатися ? - ні, бо в мене буде животик стирчати , я ліпше в своїх трусах .
Відповідь: Дитячі Перлини Молодший: - Мене Марко навчив, що 1+1=2, а 5+5=10! Урааа! Я вже знаю всю математику!!
Відповідь: Дитячі Перлини Може то й не перли, але цікаві роздуми. Чоловік бурчить, коли бачить мене за рукоділлям "знов дурницями займаєшся, краще б чимось серйозним зайнялася, яка з тих ляльок / вишивок / сумочок користь..". Ну і традиційно ці репліки лунають з-за компа з "Українською правдою" чи з дивану перед ТВ з 5-им каналом. От малий і каже "Ага, моя мама КРАСУ створює, щоб кімнату прикрасити, ЩОБ НАМ БУЛО РАДІСНО, а з твоїх новин яка користь?" І справді, яка? ))
Відповідь: Дитячі Перлини Зібралися ми за столом відмічати Тарасикове ДН. Коли всі нарешті повсідалися, він каже: Так, тепер всі вставайте і щось мені кажіть, а я буду сидіти і слухати І почула як хлопчик років 8-9 знімав свого братика (3-3,5 років) з паркану і повчає, що він може собі пісю мова оригіналу відірвати, а її в магазині не купиш, тому так робити не можна
Відповідь: Дитячі Перлини Наша мала вчора:-Ура ,мама, дивися шо я знайшла! - Шо там, доць? - Ура! КОЗЯВКА!
Відповідь: Дитячі Перлини Заходить вчора бабуся в кімнату і бачить Аню, яка сама собі гарно бавиться в кімнаті. Питає: " А ти чого тут сама, де мама?" А моя доня спокійно ій відповідає: " Мама цяй пиє" (чай п'є). Ще подумала трохи і пояснює далі : "Циці молока ма" (бо в циці молока нема, тож мамі треба попити чаю, хе-хе) Росте моя дівчинка, все усвідомлює
Відповідь: Дитячі Перлини Лежимо , Ліза з планшетом бавиться я поруч . Лізка каже : мам давай я тобі планшет ти мені цицю ? Давай ... Я бавлюсь , і вже там мені пофартило перемагати ... Як мале каже : мам давай тепер ти мені планшет а я тобі цицю ))
Відповідь: Дитячі Перлини Вечоріє. На балконі. - Мам, а то яка машинка їде? - Не бачу, синочку. - А там яка? А отам? - Синусь, вже темно, мені звідси не видно. - Мама, то Міцубісі! Коли не видно яка, треба казати - Міцубісі
Відповідь: Дитячі Перлини Підслухала розмову своєї донечки з двома хлопчиками 5-6 років запитали, як її звати, скільки років, і вона відповідає: "три", а за секунду додає: "і ще один" (наскільки знаю, то вона так хотіла уточнити, що вже не зовсім три, а трохи більше ), і тут хлопчики починають роздуми вголос: "та ні, їй не точно не може бути один рочок, вона вже так багато говорить"
Відповідь: Дитячі Перлини Під ранок: - Хочеш пісяти. Ну, думаю, то щось нове, дитина вночі проситься пісяти. Кажу: - Ну ходи, попісяєш. На що малий видає: - Не хочеш пісяти, хочеш бавитися. Повернувся на бочок і далі спить. )
Відповідь: Дитячі Перлини Малому 5 років. На днях сам визвався мені допомагати прибирати квартиру. Пилюку витер, пропилососив, помив підлоги. То нічого, що я за ним слідом непомітно по другому колу йшла. Але ж САМ проявив ініціативу. Завершуючий акорд. Миє підлогу в кухні. А я хвалю: "Боже, який ти в мене молодець! Як добре, що в мене є такий хороший син-помічник!". Малий не відриваючись від роботи спокійно відповідає: "Та, мам, тобі повезло. Ти - щаслівчік..."
Відповідь: Дитячі Перлини Відпочивали ми на озері, малі голяка бавляться. Підходить нас дівчинка рочки 4, уаажно спостерігає за малими і питає: - А що один більший, а другий менший? Кажу: - Ні, вони однакові, вони двійнята. Вона: - А чому тоді в одного піся більша, а в другого менша?
Відповідь: Дитячі Перлини Йдемо вчора з мацьопами попри батут. Донечка питає - -Мамусю, а ти маєш гроші на батут ? - Мама забула донечко, перепрошую не буду пояснювати своїй маленькій донечці, що в країні війна, тому режим жорсткої економії і максимальна допомога солдатам... -Ах яка Ти нечемна мама, не повести діток 1 раз на тиждень на батут Ти сильно нечемна Мала примовляє і примовляє, люди оглядаються, а я підтакую - То правда мама сильно нечемна і питаю, бачиш донечко якто неприємно, як хтось нечемний , а як мама просить тебе - Будь чемна донечко, будь чемна, а Ти не слухаєшся Мала хитро посміхнулася і перестала повторювати, що мама нечемна...
Відповідь: Дитячі Перлини Поприбирали в кімнаті, поскладали всі іграшки: — мама, і що мені тепер робити, коли порядок?:confused:
Відповідь: Дитячі Перлини мали вчора трохи біганку зі всякими документами-папірцями і не могли зробити копію, бо то ксерокс не працює ,то його нема, то ще якась біда. я, думки вголос: - Катрусю, що ж то буде, що не можемо ніде відксерити?... - ааа, нічого, тато нам зробить, він в мене розумний
Відповідь: Дитячі Перлини Вечір. Втомилася за цілий день, прилягла. Невтомний живчик з точно_десь_схованим_вічним_двигуном товчеться поруч. - Мама, а чого ми ще не йдемо митися? - Синок, я така змучена, не маю сили навіть встати... - Мама! Та я маю багато сили, я тебе потримаю