Відповідь: Дитячі Перлини Ми з племінницею в ашані загубили наш возик. Прийшли на те місце, де його залишили, все обшукали, і не знаходим. І тут Таня ледь не плаче і каже: - та то росіяни його забрали, вони все у нас забирають! А ще після випускного підслухала розмову Тані з хлопчиком: Хлопчик: приходь до мене в гості додому. Таня: а де ти живеш? І тут малий кілька хвилин так смішно і емоційно пояснює: - спочатку йдеш на гору, потім повертаєш, де такий будинок з зеленим дахом, потім повертаєш знову, і ще раз звертаєш, а там прямо, і ось мій дім. Але ти не зайдеш туди, бо у нас на дверях магнітофон! Таня: я що туди треба сказати, щоб він мене пустив? Хлопчик: та нічого, до того магнітофона треба просто ключі приставити і все.
Відповідь: Дитячі Перлини Були ми на забаві. Там подали на гаряче тушковане м'яско, яке доця категорично відмовилася скуштувати. А я їла із задоволенням. Кажу коліжанці: "Таке добре м'ясо, просто тане в роті!". Дивлюся- дитина запхала шматок собі за щоку і сидить, чекає... Згодом видає: "Мама, ти ж казала, що воно тане в роті!"
Відповідь: Дитячі Перлини Трьохрічний малюк залишився з дідусем вдома: - Дідусю, а яксо мами нема вдома, то мені мозна казати слово "ахєнєть"???
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора на обід зупка з фрикадельками. Злата : "Ура! зупка з какадельками")) Чищу моркву. Злата: "дай мені" Я - "Зараз дочищу і дам " Злата: "Ти ж моя помічничка, що б я без тебе робила " )
Відповідь: Дитячі Перлини Граємо з Мар в шашки. Так сталося, що у Марусі залишилася єдина шашка, оточена моїми. думала вона, думала, дивилася на ту одиноку, зажату шашку, і , поклавши руку на серце, встала і заспівала : "Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля..." прийшлося піддатися, щоб таки вона виграла. Ми посміялися, але я була в шоці
Відповідь: Дитячі Перлини згадала собі.. Сашкові тоді 3,5 років було. Останнього разу на морі взяли ми карти на пляж. Сидимо, намагаємось пограти. Муж каже:"Саша, ходи до мене". Дитина встає на ноги, підходить до тата і каже: " Ну я прийшов, де сісти?"
Відповідь: Дитячі Перлини дожилися... моя дитина любить котиків-песиків. як і всі дітлахи. але в мене алергія, тому поселити вдома когось пухнастого можливості немає. і от сьгодні чую розмову своєї дитини з татом: Д - тату, давай візьмемо собі котика. дивися який він гарнюній Т - але ж в нашої мами алергія. вона буде постійно пчихати Д - а давай тоді маму в готель переселимо
Відповідь: Дитячі Перлини купили ми десь три місяці тому кури. вони з ферми і трішки без пір'я. Прийшов до нас сусідський хлопчик і щось почав за ті кури розпитувати. Уривок діалогу (я тоже в мами дитина, то перли сипати вмію). я- та кури вже мали б шерстю порости, я не знаю чого вони ще голі х - ти що дурна, якою шерстю, вони шубою мають покритись!
Відповідь: Дитячі Перлини Враховуючи останні події в країні, малий (5 років) часто вдома співає гімн України, а коли бачить поруч прапор України і ЄС, то каже: "Мам, дивись, там прапор "Європа за Україну"!". А недавно їхали в маршрутці, а поруч стояв студент (років так 19-20) в футболці з американським прапором. Син побачив і каже (так "тихенько", що пів-маршрутки чуло): "Мам!! А що той дядько тут робить? Обернися! Ну обернися, подивись, який в нього прапор на футболці! Це не Україна! І не Європа...Мам, що він тоді робить на Україїні?" Я не оберталась. Але судячи зі всього на того бідолаху студента пів-маршрутки таки подивилось і оцінило його футболку з неукраїнським прапором
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора ввечері збираємося на Літургію, мала говорить до братчика: - шо пацан йдеш до Ісуса ? І де вона того набралася
Відповідь: Дитячі Перлини Моя Булочка десь трохи царапнулась і каже : мама дивись кров. Справжня кров . Я покажу Даші , а вона скаже вау яка кров ))
Відповідь: Дитячі Перлини Катруся на відпочинку має компанію з трьох місцевих дівчаток. — я зараз поїм, потім піду на двір, там буде Лола і Зара, і Зоя, а я буду щаслива і радісна Діалог з татом: — мама народить мені сестричку, і я буду з нею гратись — а може братика? Я хочу братика — ні, братика ти собі сам народи, а я народжу сестричку А мама щаслива, що на цей раз без мене справляться
Відповідь: Дитячі Перлини йой, забула уточнити, що сестрички і братики, то лише фантазії і далекоглядні плани)), не спішіться в вітальну тему
Відповідь: Дитячі Перлини Не можу не поділитись діалогом моїх сестричок (6 і 10 років) - Вгадай хто мене запросив на випускному на повільний танець? - Мурашко? (один хлопчик - авт.) - Ага, Мурашко. Але я люблю Андрія. А Андрій любить Марічку. В нас нерозділена любов. - А я бачила, як ти з Андрієм цілувалася в насос. Від останньої фрази я валялась по підлозі від сміху
Відповідь: Дитячі Перлини Сева 3 года. Проверяем слух у врача в поликлинике. Врач шёпотом: — Конфета.… Сева, тоже шепотом: — Мне нельзя — аллергия...
Відповідь: Дитячі Перлини Дочери 5 лет. Приходит из сада расстроенная. Первое занятие по чтению. У ребёнка не получается. — Дура, я дура! — почти рыдает моё чадо, стоя перед зеркалом. Потом вдруг затихает, задумывается... и уже совершенно спокойно говорит: — Но красивая...
Відповідь: Дитячі Перлини Сын уснул на диване, папа решил переложить его в кроватку. Взял осторожно на руки, а сынуля сквозь сон: — Положи, где взял.
Відповідь: Дитячі Перлини Четырёхмесячный младший безуспешно пытается ползти по кровати. Рядом плюхается на живот трёхлетний старший: — Смотри, червяк, как ползают настоящие удавы!
Відповідь: Дитячі Перлини Дмитро незграбно товчеться коло мене в кухні, зашпортується. - Мам, я тебе вдарив? - Ні, сонечко - ну тоді не буду вибачатись. інструкція від Дми: як треба шукати потрібну річ. - Треба отак йти, йти, йти, а потім ти стукнешся в щось. І коли стукнешся - подивись уважно, що це є. Якщо це те, що ти шукаєш - бери, і не шукай більше. Якщо це ще не те, що ти шукаєш - іди далі...
Відповідь: Дитячі Перлини Дмитро останнім часом просто мочить. - Мам, а ти казала, що, коли я посплю, ми підемо гуляти... - Сонечко, подивись, який дощ на вулиці. - Всі брешуть...