Відповідь: Дитячі Перлини Данік. - Мама, дивись, ми з Артемком граємо в Олімпійські ігри! - Олімпійські? А то як? - А отак, ми одягнули олімпійки і граємо з Артемком в ігри
Відповідь: Дитячі Перлини єврейський анекдот від катрусі випрошує чергову соломку-морозиво, кажу, що вже на сьогодні закінчились гроші сама себе заспокоює: - нічого, завтра гроші знов будуть - доня, а де гроші завтра візьмуться? - тато дасть, тато має гроші! - а тато де гроші бере? - в кошельку!
Відповідь: Дитячі Перлини в нас також був прикол з грошима. пішли вони разом з бабусею знімати пенсію з карточки. зняли, відходять від банкомата і доня видає - знаєш, дивно так - тобі банкомат гроші дає, а моя мама тільки пхає і пхає їх в той банкомат (мама інтернет-шопоголік )
Відповідь: Дитячі Перлини І наша перлинка про гроші. Мам, коли мені буде 10 років, то я в тата попорошу, шоб він мені таку карточку зробив, як в нього є . - Нашо тобі?. -Я буду собі всьо шо захочу купляти за неї, там завжди гроші є.
Відповідь: Дитячі Перлини Граємо з Артемком гру "Слова". Випало йому слово на букву "х". А. - Ходити. Я - Не правильно. Потрібно слово, до якого можна поставити запитання "хто? що?" Д. - Хто, що? Що-що, щоки!
Відповідь: Дитячі Перлини я дивлюсь в магазині піжами, доні не терпиться на одному місці - мама, ну скільки ти ще будеш тих піжам купляти, в тебе вже є, з пташкою, з вороною! . насправді піжама, про яку йдеться, з веселим попугайчиком
Відповідь: Дитячі Перлини - Дякую, Ромчик! - Ні зА що! ... Менший: - Мама, я вже не хочу доїдати коМПлету! Старший, з розумним виглядом: -Правильно - котлету! Їж-їж, я в школі весь свій сендРіч з"їв!
Відповідь: Дитячі Перлини на закупах в магазині. я по списку купую, що треба, доня просить дати їй "почитати". взяла в руки папірець і так поважно каже: - наааам трееееба купииити .....ШОКОЛОДКУ!
Відповідь: Дитячі Перлини Маруся слухає розповідь про японців, які можуть спати на землі, якщо змучені то лягають і сплять собі ( якось так) - О, а я сьогодні таких біля магазину бачила - не знала, що це японці ********** Грається з другом, складають макет корабля з лєго. Друг : Маруся, ти включи мозок! Мар: та нашо мені мозок, я технологію знаю ! :xaxa: ********
Відповідь: Дитячі Перлини ділиться враженнями від садочку: - Доню, а ви репетицію проводите в актовому залі чи в групі? - в групі - а як ви тоді співаєте, якщо в групі немає піаніно? - мам, та ротом співаємо!
Відповідь: Дитячі Перлини їли щось смачне. Катруся просить "щЕ!", кажу - "Нема більше". Доня мене заспокоює - "Шоколадку мені можеш дати"
Відповідь: Дитячі Перлини Решаем с ребёнком задачу: "В первый день съели 5 стаканов клубники, во второй день - на 2 стакана меньше, а на третий день - сколько в первый и во второй вместе. Сколько всего клубники съели за три дня?". Сидит, решает, ворчит... - Чего, - говорю, - ворчишь? - Да сожрали бы сразу всю, чем её на три дня растягивать!..
Відповідь: Дитячі Перлини Не хоче Сашко нiжками йти, проситься на руки. Саша:" на уки, на уки, у сашi ножка болить" Я:"яка ножка у сашi болить?" Сашка, задумавшись:" Сашина" Ну i Настя ( в свому репертуарi). Гуляемо, обганяе нас мамочка з вiзочком, але досить маленького зросту та мамочка. Ну й Настя видае. " Мам, я думаю, що та тьотя виросла такою маленькою через те, що занадто рано почала займатись любов"ю" Я розгублено погодилась з наведеним твердженням
Відповідь: Дитячі Перлини Наш Святик (2р і 2м) засинаючи гладить маму по обличчю і каже :"ганя, ганя,обля!" . перекладаю :"гарна,гарна,люблю!!!"
Відповідь: Дитячі Перлини Питаю Катрусю, що вона буде обідати, може вареники? каже "ні, паальмеенііі" - "нащо тобі пельмені, як ти "м"яско не любиш?" - "а ти мені будеш витягувати" :wacko1: **** Розкрила мій паспорт "мама, ти тут трошки не гарна на фотографії" - "чому, доня?" - "бо в тебе тут тааакі щоки" *** на кухні бедлам, я намагаюсь знайти рушник "рушниик, рушнииик, ти де?.." - "мама, з ким ти розмовляєш?" - "доня, мама вже сама до себе говорить)), шукаю рушничок" - "мама, він тебе не почує" - "чому?" - "бо він не має очок!", трішки подумала "і ротика!"
Відповідь: Дитячі Перлини Оріянка (з цицею в зубах): "хочу цицю" Я: "Доню, а що ти їси?") Оріянка: "Цицю" Я: "І які висновки?" Оріянка: "Смачна циця"
Відповідь: Дитячі Перлини А про трішки доросліших дітей можна писати? Такий собі "чорний гумор". З самостійної роботи семикласника (тема: "Перша допомога при утопленні"): "Перш ніж надавати допомогу, треба переконатися, чи ця людина все ще потерпіла, чи вже потопельник."
Відповідь: Дитячі Перлини - мама, ти знаєш таку пісеньку? - яку? - "коник-коник, коник має моркву, зайчик питає "коник, ти маєш моркву?" - "маю-маю"..." - ні, доня, не знаю такої пісеньки))) - тебе що, в школі не вчили? *** тато ввечері поскладав в кімнаті. Катруся бунтує "не хочу порядок, хочу апорядок!!!"
Відповідь: Дитячі Перлини -Дідусю, хто забрав мою іграшку? - Не знаю... може Бабай якийсь... - Та ні! Бабая у нас немає! Він живе в Росії, у підвалі я би додала: у Кремлі :moskali: