Відповідь: Дитячі Перлини Нам 2р білка-бібка пити-пісі пісяти-пісісіка болить-ко купатись-пав))) око-ко-ко
Відповідь: Дитячі Перлини Дитячі перлини чи не дитячі : Минулий навчальний рік, зарубіжна література, тема : [B]Сенс подорожі маленького принц[а Моя дитина пише в зошиті " Секс подорож маленького принца". Добре хоч вчителька про ту подорож не прочитала.
Відповідь: Дитячі Перлини Яна пробує шоколадний батончик: я сама відкушу, моїм ротом не треба відкусувати! Їсть млинці: і сметани мені туди наборщи. Яна співає: Україна... Я зітхаю: біда по коліна... Яна каже: ні, то в Росії біда по коліна, в нас ще нормально...)
Відповідь: Дитячі Перлини В хаті раптово вимкнули світло а мій син (4р.) каже-- мама то всьо той Янукович робеть, і що ми тепер щей без світла будем!!!
Відповідь: Дитячі Перлини було: гаряче - жиж, холодне - ух. Бджілка - бізь-бізь Треба переглянути блокнотик, колись ще записувала навіть. Коли малим побачив зрізаний ніготь, радісно "Мама, місяць впав!!" Романтик.. Знайомої мала назвала це макароном І ще казав, що ангели нас охороняють - як міліція
Відповідь: Дитячі Перлини Дивимося тему про угорський трикотаж, Яна дивиться сорочки і каже: о, яка гарна сокира! Я: а чому сокира? Яна: ну, рубашка, значить - рубає! А рубає що? Сокира... Труднощі перекладу, ага... Читаємо оце: http://life.pravda.com.ua/society/2...668200076570848&fb_action_types=og.recommends І пише в коментарях: грузини і українці справжні друзі. Яна: а ще поляки і канадійці наші справжні друзі. Тому що вони допомагали нам у великому вітчизняному Майдані...
Відповідь: Дитячі Перлини На тему політики. Чоловік питає Христинку, як англійською буде ложка? - Sputin. Ой, ні, Путін, то бандит, а ложа буде spoon! Надіслано від мого GT-P5210, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Дитячі Перлини відпрошуємося в Маргош покататися на мотику, домовляємося про те про се, мала до бабці: - От зараз мама й тато по-мотициклюються і ми підемо на морозиво))
Відповідь: Дитячі Перлини бавлюся з малим. змучилася і "засинаю". хроплю на всю кімнату, рукою закрилася. малий так підходить, пальчиком тицяє. раз, другий в лице. "просинаюся" і сонним голосом кажу - ну ти вже мамі і поспати не даш. малий сідає коло мене, мотає заперечно головою і каже "нє". і то так серйозно-серйозно)))))
Відповідь: Дитячі Перлини Зайшли з сином купити овочі. Приходить літня жіночка і говорить з продавцем по російськи, а мій малий каже тьотя ви що москаль що говорете по москальськи!
Відповідь: Дитячі Перлини А найлюбиміша його фраза коли мене обнімає то каже: " давай полюбемся кохана моя девочка", і міцно обнімає.
Відповідь: Дитячі Перлини Наша киця Брітані в два рази більша за котика Кланка. Яна каже: Брітані - то Росія, а Кланк - Україна. Кланк ласкається до Яни. Яна: о, Україна в Європи допомоги просить) Яке життя, такі й перлини...
Відповідь: Дитячі Перлини Кидаю відео саме в дитячі перли, бо в кумедні... просто якось недоречно здається. https://www.youtube.com/watch?v=frEmLXpk2wA
Відповідь: Дитячі Перлини - Ромчик, розкажи мамі, за що ти був покараний! - Тато не хотів конструктор збирати! girl_crazy - Ні, за те, що ти тим конструктором кидався в мене! - Але ж я не попав!!! girl_crazy: )
Відповідь: Дитячі Перлини - Катруся, не рухай тісто! - в чім проблема?.. - *** скубає вазони на підвіконні - мама, таку квіточку можна рвати? - ні, доня - а на дворі можна квіточки рвати - так, на дворі можна, а в хаті вони ростуть і тішать нам око - не хочу тішити око, хочу їх рвати! :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Годуэмо качок на рясному. Прилетіли голуби. Злата і їм накидала хліба. Обертається і каже: о, голубці прилетіли)
Відповідь: Дитячі Перлини Лежимо зранку з синочком, тіки-тіки проснулись і любимо ще хвилин 15 "повалятись" і тут дитина таким зачарованим голосом говорить : " Мама, в тебе такі гарні ВУСА!" В мене шок, думаю де він в мене вуса побачив. А Богданко показує пальчиком на брови))))
Відповідь: Дитячі Перлини Прийшов до нас нашої хресної син і бабця питає його: "Андрійку, що тобі мама купила на свята" їздили вони купляти якісь речі до святНа що він відповів: "Буйочку" (булочку)