Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. Soleil

Soleil New Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Сьогодні Христя перший раз ночувала без мами і тата, була в моєї мами. Чоловік каже їй, що вона молодець, не плакала і вже на місяць може до бабці їхати. Христинка з тривогою до мене
    - Мама, тато каже, що я тепер на Місяці буду жити!

Надіслано від мого GT-P5210, використовуючи Tapatalk

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

З давнього. Свариться з татом, бурчить і з рештою видає "Іди в баню". Поки в татка відвисає щелепа, за пару секунд уточнення: "Іди в туалет, там в нас баня". І скаже, і дорогу покаже..

3. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

мій старшенький малює картинку і вголос все коментує: "це лікарня. Це кабінет. Тут сидить лікар, який робить уколи. Він називається УКОЛІСТ." :)

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Соломійка 1 рік і 5 міс
    - Солька, скажи білочка
    -бімба

Останнє редагування: 18 Березень 2014
  5. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Дитяча щирість і безпосередність.
    Мій:
    - Мама, у тебе таке гарне волосся! густе і блискуче... як у горили. :girl_crazy:

Розповідаю то кумі. Вона сміється:
    - Твоя похресниця таке ж мені видала - мама, у тебе такі гарні рівні і білі зуби... як у дракона.
    :girl_in_dreams: :girl_in_love:
    П.С. дітям по 4 роки.

6. nattsol

nattsol Well-Known Member

доїдала після доні сирник (лишились в тарілці невеликі шматочки)
    Оріянка: "мама їсть сміття!"

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Сьогодні Данусик сказав моїй коліжанці комплімент
    - Тьотя Аня, ви так подібні на мого тата!

Якщо чесно, то я поняття не маю чим то маленька, худенька, з красивим довгим волоссям, тьотя Аня, може бути подібною на нашого великого і лисого тата :girl_crazy:

8. Talya

Talya Well-Known Member

стосовно волосся - в нашої знайомої був шок, коли її 5-річна доня, прийшовши додому з садка, каже - Мамо, а вихователька казала, що у мене такі ж довгі і гарні ПАТЛА як у тебе))) видно, вихователька вже замучилася чесати малявку після обіднього сну

9. bobryha

bobryha Well-Known Member

і трохи з політичного))) Мій Богданко ще плутає кольори, цифри(йому 3 роки), але про те що в країні твориться може добре розказати( напевно забагато ми новин дивимось і в сім"ї на ту тему спілкуємось:girl_crazy:). Отже бігає дитина по хаті з іграшковою шаблею і кричить "Бий , бий Путіна!!!" а потім до мене- " я злапав Путіна, набив шаблею по дупі, а Путін каже "Слава Україні" і втік до лісу"

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

"Мам, а давай ми з тобою ніби в Росії живемо, працюємо тяжко, і в нас 1 гривня тільки, і ми не маємо за що хлібчика купити." Ну, давай.. бавимося собі в стражденних людей трошки.. "Мам, а тепер ми приїхали ніби до України і я зарплату отримав дивись яку" - і показує "купюру" 100000000000000000000 грн., а що ми собі за них купимо? Я аж розгубилася - з незвички оперувати такими сумами :girl_smile: Але щоби так і було!

11. Soleil

Soleil New Member

Вчора по телефону домовлялася про зустріч з форумлянкою, а Христя питає, хто дзвонив? Кажу, що тьотя, з якою маю зустріч завтра. Христя знову:
    - А вона знає, що у тебе є діти? Кажу, що знає.
    - А знає, що ти маєш чоловіка?
    До чого це в неї такі запитання, ще й так офіційно?

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я на кухні, доця з кімнати кричить "МАМА, МАМА!!"
    Прибігаю- "Шо сталося?"Дитина стоїть на своєму ліжечку з видом Наполеона в кращі часи і каже "Мама, я думаю!":girl_crazy:

Пропало в нас світло, мала злякалася, розказує на наступнйи день бабі- "Баба, а дітки без світла зовсім нічого не бачать"

13. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Позіхає моя донечка сьогодні, і я питаюся, чи хоче спатки.
    Вона у відповідь: "Ні, мама, то я повітря випустила"

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

питаю доню, чи дати їй теплого молочка в горнятку, вона з такою недовірою "аааааааа, а то таке добре, як в тебе? :girl_tender:

15. Іруня

Іруня Well-Known Member

Прибігла Єва під ранок до нас у ліжко і вже не спить, товчеться ). Я обернулася і намагаюсь заснути. А вона так тихо-тихо:
    - І як ти посміла від свого дітьониша відвертатись?! :girl_haha:

16. Soleil

Soleil New Member

В мене сьогодні був шок. Христя з Максом бавилися в пісочку, а ми з чоловіком були на городі. Діти готували собі вечірку, Христя була зайнята приготуванням страв для вечірки. І тут, Христя кричить на весь голос:
    - Запрошую тебе на секс!
    Я вже чоловіку кажу, що телевізор включати не будемо, бо то вона з нього набралася. Я Христинку пізніше запитала звідки вона таке почула, а вона каже, що то Дениско в садочку їй таке казав:khomyak::khomyak:

17. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

А моє дитьо вчора дідусеві розказувало "душещипатєльну" історію про те, що в неї був наречений, вони з ним кохалися :shok:, а потім він її покинув і пішов до іншої :sad:

ПС.: Ми теж "садочкові" :)

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  18. Hermi

Hermi Well-Known Member

а мене восени також сусідський хлопчик запрошував на "секс".
    Прийшов до мене побавитись, а як вже як додому треба було іти, дитина сказала - "а сьогодні тато приїжджає, правда ти до нас на секс прийдеш? Мама обіцяла спекти. А він такий смачний-смачний".
    Мова була про кекс...

19. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Змінюю дитині колготки, приговорюючи:
    -І хто то тут напісяв? Аня?
    Мала, заперечливо махаючи головою і з хитрим смішним поглядом:
    -Зая!
    Я:
    -Ну і як ту заю звати?
    Тихим жалібним голосом:
    -Аня.....

20. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

постригли в бабусі страшенно волохатого кота, і не встигли ще шерсть викинути, добралась до тої шерсті моя доня і питає "мама, а що це таке? то таке пір"ячко від котика?" :)