Відповідь: Дитячі Перлини тухельки кахе хутіт - комп"ютер хопка - кнопка хань - туман хутяти - фотографувати нині я дещо вчудила на кухні з затурканого, і в мене вихопилось неконтрольоване "бляха-муха". катруся насторожено: "муха? де муха" мама, ти бачила, де муха літала?". дуже боїться такої живності
Відповідь: Дитячі Перлини Моя ще дуже маленька, але вже каже таке : люлю - люблю, хмака - хмарка, каха -каша, нявка - кицька
Відповідь: Дитячі Перлини О, в нас теж був словничок специфічний, найбільш оригінальні з того, що згадалося: пупуфо - капуста, кабушка-подушка, трютрютер (з шикаррним дзвінким "р") - комп"ютер, атіятор - вентилятор чи екскаватор, залежно від обставин. Не дивно, що його часто сторонні не розуміли Найбільш довгоживучим дитячим словом було "травишька" (травичка, тобто)
Відповідь: Дитячі Перлини Яна знімає підколінки: о, як у мене шерсть настовбурчилася на ногах!.. з того, що вдалося згадати: дібільки - дві білки сєсєсянь - сарафан
Відповідь: Дитячі Перлини І ми своїх кілька словечок впишем: кавака - ескаватор капека - шкарпетка капака - картопля кика - книжка пьосик - песик аня (ні-ні, це так дівчинку не звати) в нас це вже віддавна означає гуляти і ще багато таких бадяк-маняк, що лиш мама розшифровоє)))
Відповідь: Дитячі Перлини у нас словниковий запас ще малий, але перли потроху з"являються: кака - каша (питав чоловік чи я сама ту кашу пробую, перед тим, як дитині давати. Завжди пробую :p. Не настільки вона погана!); сіся - киця (а не те, що ви могли подумати); піпки - пити (сьогодні в магазині почав верещати "дааай піпки" - я готова була крізь землю провалитись. Але людям настрій підняли 100. Як тільки чує: "Що ж то робиться в Україні?!" - береться за голову обома руками і заводить: "Ойойойойойой" (де він таке побачив?! Чесно - не уявляю. Хоча краще, мабуть, і не скажеш...)
Відповідь: Дитячі Перлини може, в садочку? наші садочкові діти, коли розказували "Курочку Рябу", то на слова "дід плаче" робили те саме - обхоплювали голову і заводили ойойойойой... а на слова "баба плаче" притуляли руку до грудей і казали "...ах!", а одня дівчинка при цьому ще й манірно сповзала в кріслі і закочувала очі, то треба було бачити
Відповідь: Дитячі Перлини Ми вже дорослі, "мама, купи мені туш, вже пів класу має", тому найкращі у світі перли маленьких дзьобочок у нас рідко Можливо тому дуже ціную кожну фразу: - хочу подивитись онлайн серіал "Хорошая жена" - інтернет середньої паршивості - обурююсь вголос - доцька: "Не переймайся, "Good wife" - це ж ти, що там ще дивитись Після фрази, що дитина вважає мене ідеальною дружиною, вирубую комп, тихо витираю очі і іду говорити з доціком "по- душам"
Відповідь: Дитячі Перлини Неа . В садочок ще не ходимо. Думаю, що тут постарався дід. Він поки не визнав :ninja:, але дивлячись, як сильно йому подобається це «йой»-кання, маю підозру, що без нього тут не обійшлось.
Відповідь: Дитячі Перлини Ще згадала, як колись малий розказував бабці: "Бабуся, бачиш, це подорожник. Це дуже лікувальна рослинка. Давай я назбираю подорожник і зроблю тобі з нього "Пазьгальмон"..
Відповідь: Дитячі Перлини Малому майже 5р. Якось грав ігри онлайн на компі і одна гра дуже довго завантажувалась. Він три рази виключав інтернет, пробував знову завантажувати. Після третьої невдалої спроби кричить мені: - Мам!!! А тобі не здається, що нам пора вже новий комп'ютер купляти???
Відповідь: Дитячі Перлини - Мамо, а ти мені лишила одного паркінсона?.. Малося на увазі маскарпоне (тістечко таке) :smile:
Відповідь: Дитячі Перлини В нас теж був прикол з необачними словами. Наша бабуся як щось упустить чи розіб"є, горорить "твою мать"... і всьо би нічого, але останнім часом як Богданкові щось впаде чи розіб"є щось- я прибігаю і на запитання що сталось?. він відповідає "мать!"...
Відповідь: Дитячі Перлини Тарасик після садочку розказує, що він з Олежиком давали один одному "щулбани". Питаю хто перший почав ти чи Олежик? Відповід: Настя з Маркіяном
Відповідь: Дитячі Перлини Артемко сьогодні після школи прийшов і розповідає. - Мама, а Настя мені сьогодні сказала, що буде зі мною дружити, але без інтиму. - :khomyak:
Відповідь: Дитячі Перлини Чоловік дивився передачу про козаків, малий прибігає до нас через пару хв. і каже, що тато козак і так пару раз. Чоловік запитує, а Ярчик хто ?, на що відповідь була , що Ядько (Ярчик) теж козак. Постояв той Ярчик, подумав і каже: Тато козак, Ядько козак, мама , довга пауза, дінчинка))))
Відповідь: Дитячі Перлини Я- люблю їсти готувати, але потім посуд мити не люблю Подруга - а я навпаки, їсти готувати не люблю, а от посуд мила би і мила. Маруся- і я люблю мити посуд . Але їсти теж хочеться .
Відповідь: Дитячі Перлини розглядає Катруся свої фото, що висять на стіні, там вона ще малюська, від народження: - мама, більше не стрижи мені волоссячко так коротко, добре? і тато хай не стриже - мама, я була в тебе в животику? завтра знов буду така маленєчка-маленєчка, буду в тебе в животику і ти мене до бабусі завезеш, добре?