Відповідь: Дитячі Перлини Гуляла сьогодні з двома дітками. граємо в гру "коза і двоє козенят". Я, в ролі і вовка і кози , вже пісню проспівала, лапку показала - ану , відчиняйте двері! -а у нас відео нагляд є, ми бачимо, що ти, все таки, вовк! бугага)). я в шоці))
Відповідь: Дитячі Перлини Якось не було інтернету і я чоловіка діставала чому нема, прошу, щоб щось зробив. А чоловік в Христі питає: - Христинка, чому немає інтернету? - Я не знаю, я не брала!
Відповідь: Дитячі Перлини Сидить Христинка на дивані і хитається вперед-назад, питаю чи хоче в туалет. Ні, не хочу. А чому хитаєшся? Я не хитаюся, я дзвінькаюся! ото придумала
Відповідь: Дитячі Перлини Спекла сьогодні штрудель, малий попробував і каже: -На балкон. ( то мастер шеф).
Відповідь: Дитячі Перлини малий зараз все, що бачить все рахує )))) ....... четвертий, п"ятий, шестатий, сьомий......
Відповідь: Дитячі Перлини пiшли гуляти з меншою донею, зустрiчаэм по дорозi старшу з колiжанками (йдуть зi школи) i явно не в сторону дому. ну ми до них приэднались i в голосi вiдчула я нотки невдоволення. зайшли в супермаркет, i моя школярка каже : мам ти сьогоднi зупу варила? ( думаю чого вперше в життi такий iнтерес до зупи ) гг . Кажу давай прямо, чого хочеш? Доця: ну давай ти купиш чiпси (кхе) а я з"iм всю зупу навiть перець вибирати не буду) ггг кажу нi зупи якраз i нема . скупились, вийшли i тут мою дитину прорвало : мам а давай ти пiдеш додому i не будеш менi заваджати займатись своiм особистим життям )) ото заявочка) часом сама собi не вiрю шо в мене вже така доросла дитина )
Відповідь: Дитячі Перлини Зварили гречку (дуже рідко її варимо), кличе мама Марту їсти. Мартуся сідає за стіл і каже: О, то кашка " коли я з"їм, то мама прийде?" (з садочку)
Відповідь: Дитячі Перлини Були на дні народженні двоюрідної сестрички. Був тортик із смішариками. Доця повиїдала всю травичку. На наступний день питаються: - Що ти робила на дні народженні. (Чекають на купу вражень) - Їла травичку:khomyak:
Відповідь: Дитячі Перлини хресний подарував Дмитрику на день ангела арбалет. наступного дня Дмитро питає: а де мій барбалет?
Відповідь: Дитячі Перлини Яна: а Кланк (кіт) ніякий не маленький, він просто такий низькокотячий А мала сказати низькорослий
Відповідь: Дитячі Перлини Витягла я подивитися свій альбомчик-планшет за 11 клас, такого типу: І сиджу, спогади нахлинули... І кажу: як би я хотіла повернутися назад у школу... Яна каже: я тебе зараз туди запхаю. Бере той планшет, притуляє мені до лиця серединою, відповідно бокові сторінки закрили лице з боків. І каже: дивися, куди не глянь - зі всіх боків школа! На планшеті написано: Львівська СШ №... Яна читає: Львівська СаШа №... А замість "Тарас Григорович" вийшло "Тигриця Григорівна"...)))
Відповідь: Дитячі Перлини Сидимо з чоловіком і вибираємо дизайн кухні.... йому подобається одне мені інше... перебираємо, малий стоїть біля нас і видає: - "Татко, мені також ця подобається, а якщо мамі вона не дуже подобається, то може їй гроші дати???" саме дивне, що ми таких розмов не водимо... де він таке рішення проблеми почув...
Відповідь: Дитячі Перлини Кажу своєму Олежику, щоб став в куток а він мені "Прийде тато тоді станемо двоє, а чого я маю там один стояти"
Відповідь: Дитячі Перлини Я: Яна, хочеш хом"яка? Яна: а він смачний? :khomyak::khomyak::khomyak: Я: він живий!!!!! Яна: а я думала, смажений... (дитина щойно поїла і ще не "перебудувалася"...))) Кішці рясно змазали маззю очі. Яна питає: а чому у Брітані в очах соплі? Яна побачила на продаж ляльок Монстер-хай: я би таких ляльок не продавала, а відразу на смітник викинула!
Відповідь: Дитячі Перлини Діалог з Яринкою після весілля. Яринка: - На наступний раз як підемо на весілля, я хочу щоб ти була дружкою. Я:- Чого? Яринка: - А ти мені тоді вчепиш найгарніший букетик
Відповідь: Дитячі Перлини Донечка вже довший час сидить на горщику, що " аромат " наповнює кімнату - Донечко можна мама подивиться може Ти вже зробила какулі - Це мої какулі, я не дозволяюна них дивитися, тільки я можу дивитися на свої какулі:khomyak::khomyak::khomyak:
Відповідь: Дитячі Перлини Вирішила подивитися на Янині зуби і на гіпсовий відтиск її щелепи 4-місячної давності, щоб побачити, наскільки вже вирівнялися пластинками її зуби. Яна теж дивиться і каже: от один зуб вже трошки вирівнявся, ще один зашнуровується... Купив муж чорний шоколад з горіхами. Яні не сподобався. Каже, той шоколад такий чорний і бундючний...
Відповідь: Дитячі Перлини Мій синочок підріс)))) Недавній діалог з дворічною дитиною о десятій вечора: -Хоцю какао. -Немає, сонечко. -Ну то купи. - Справді, які проблеми: нема - то купи і буде))))
Відповідь: Дитячі Перлини Назарчик говорить по телефону з двоюрідною сестричкою: - а ти знаєш, що скоро прийде Миколай. І не просто Миколай, а святий, і не просто святий, а настоящий святий Миколай. - А в мене є тато. Він працює на роботі. Кожен день працює. Він з тої роботи взагалі не виходить.