Відповідь: Дитячі Перлини Синочок запакував іграшкового зайчика в поливане горнятко і ходить по хаті "Зачик пить " ( зайчик спить ) і наспівує Люлі люлі "лесику " ( телесику )
Відповідь: Дитячі Перлини Читали віршик про песика, що танцював гопака. Оленка питає: "А як це - танцювати гопака? А, знаю - гопака-ндам-стайл!"
Відповідь: Дитячі Перлини Зайшов у кімнату дідусь в нових спортивних штанях. Доцька одразу помітила, уважно розглядає і питає: "Діду, у вас нові штани?" "Так. Подобаються?" "Угу, такі чемпіонські!" *** Сидить малює. Бабуся біля неї дивиться кіно (якесь "мило"). На екрані- сцена з поцілунком "по-дорослому". Доця глянула і так по-філософськи зауважила: "Любов на світі, бабцю!"
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні на англійській була нова дівчинка Марічка (3роки) і вчили вони про сім'ю. Вчителька питає діток, чи ті мають братиків або сестричок і черга доходить до Марічки, а Марічка каже, що вже не має братика, бо він помер. Вчителька в шоці, бо думала, що то правда і запитала дитину про таке, а то Марічка так любить вигадувати. Пізніше вже всі сміялись з тої ситуації, а спочатку було не до сміху.
Відповідь: Дитячі Перлини Будить доня мене сьогодні і каже: - мамо, вставай уже день і давай одягатись, бо прийде тато і ми будемо кросовки (красуні).
Відповідь: Дитячі Перлини Злата останнім часом дається заплітатись щось більше ніж два хвостики. Потім біжить до зеркала - касюня (красуня). Потім каже - мама касюня, Зятя касюня, а тато не касюня))) Питаю, як назвемо братика. вона - не знаю, маленька ляля)
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора Яна розказує: купила собі в магазині такий смачний... суржик. :8: Потім виявилося, що то коржик.
Відповідь: Дитячі Перлини пісеньки в катрусиній інтерпритації \ сіра киця милася - сіва кіся мі-мі ой на горі жито, сидить зайчик, ніжками чеберяє - зай-зай, тьопі-тьопі, ля-ля
Відповідь: Дитячі Перлини Зранку чоловік обнімає мене на кухні В цей час заходить малий, діивиться так уважно, а потім каже : Ти сьо, люби мою маму?!
Відповідь: Дитячі Перлини мам,що таке секс...? ммм... та я знаю,то коли чоловік з жінкою заходять у ванну,знімають труси і цілуються...:kiss3:
Відповідь: Дитячі Перлини Прийшла Юстинка зі школи і з порога повідомила: - Все, мені більше Віталік не подобається ! І як я могла любити його аж ДВА роки...
Відповідь: Дитячі Перлини ВВечері гуляємо з Мар і читаємо вивіски магазинчиків ( всі ті магазини мала знає) -з-о, л-о, т-о. золото! -а-п, т-е, к-а, а п-те-ка! А цю вивіску прочитаєш? - ну давай ще цю "живу рибу" прочитаю ***************************************** -Мам, а ти знаєш яка зараз година? - яка? -ні, от ти знаєш ЯКА година?Година гратися з дитииною!! :gamer:
Відповідь: Дитячі Перлини в нас якийсь теж прикол з тим "моя мама зінька" останні два тижні, спершу ледь не з плачами, особливо коли чоловік обнімає чи цілує, малий вклинювався між нами і доводив, що я його жінка і починав мене цілувати але щойно був перл, я на кухні, чоловіки мої в кімнаті і чую -тато, коли тебе не має мама моя зінька, так має бути взагалі оте "так має бути" то його коронне, недавно дивився зі мною фотки в неті і була тарілка, а на ній їжа різна, ну як з шведського столу чи в буфеті, коли накладають в тарілку всього по трохи, малий так дивиться і серйозно :" мама, тут сусі і макавончікі,так не має бути, ми так не їмо" во, гурман
Відповідь: Дитячі Перлини Похресниці Анютці 4 рочки, ходить в садочок. 1) На днях підійшла до вихователя і серйозно заявляє: - Я не маю що робити. Мені нудно. - Ну іди побався. Дивись які іграшки в нас гарні! - Вже побавилась. Більше не хочу. - Книжечки переглянь. - Не хочу. Вже бачила! Кілька секунд паузи і Аня видає: - Ви так і будете сидіти???? Може якось мене розважите нарешті! Правильно, нема чого сидіти, коли дитині нудно! 2) Мама забирає Анічку із садка. Вихователь:"Анічка чомусь геть не хотіла з нами розмовляти сьогодні. Увесь день сама бавилась ." Мама: "Анютка, що сталось? Чому ти не хотіла з дітками розмовляти?" Аня: "Я не мала часу!" Мама: "Ого! І чим же ти така зайнята була?" Аня: "Нічим таким особливим. Просто думала багато!" Отак. Коли ми думаємо - нам заважати не можна .
Відповідь: Дитячі Перлини Мєлочна мужска мєсть- Саша покараний, нудиться без ноутбука. сьогодні каже- мама, тебе так старить те пальто, ти реально виглядаєш в ньому старше, десь так на 80 років ( то після того, як він просив ноута, а я , строга мать, не дозволила))
Відповідь: Дитячі Перлини Ввечері вкладаю старшого спати, діалог: - скільки років тобі було, коли ти вийшла заміж? - 21 - о, то ви вже 7 років одружені.... стільки ж, скільки гарантія на наш холодильник
Відповідь: Дитячі Перлини В магазині Яна каже: дивися, зубна паста Йолки-палки. В мене очі на лоба вилізли. Думаю, що за паста така нова, ну і назвали... Дивлюся, де ті Йолки-палки - не бачу. Питаю: де то є, покажи мені пальцем, де та паста зубна. ... Виявляється, то була паста blend-a-med. Я не люблю негазовану Моршинську воду. Вона мені чомусь на смак як трава. А щойно з"їла забагато кетчупу чілі... Йой... Схопила перше, що під руку потрапило - Янину пляшку з Моршинською, запила... Ляпота) А Яна каже: бачиш, як трава іноді заспокоює!
Відповідь: Дитячі Перлини Малий (3 р) сам в кімнаті, а я його кличу-кличу з кухні..., бесполєзно. Приходжу в кімнату: сидить просто на дивані, такий серйозний. Питаю: - Шо робиш, чому не йдеш до мене ? *пауза* - Я сє думую (я ше думаю) *так ну дуже серйозно* - Про що? *подвійна пауза* - А ти мені місяєсь (мішаєш)
Відповідь: Дитячі Перлини Йду дуже швидко, бо не встигаємо до церкви, а в тата іменини Донечка тримається за руку і так поважно : -Мама спішить, а я бізу і бізу ( біжу і біжу ) Вчора питається донечка - Мамо, а коли буде зима - Скоро сонечко, ще трошки. - і Буде падати сніг з вухами - З якими вухами ? - Такими як у вовка, Ти шо не знала
Відповідь: Дитячі Перлини Малий приходить з садочку і каже: "До нас нова дівчинка прийшла - німець!" Питаю: "Чому німець? Може німкеня?" "Ні!", - каже - "Оксана Тарасівна сказала - то якийсь німець!" Просто дитина не говорить ще))). Просто можу собі уявити, що там ще говориться! Зранку буджу малого в садок: "Денис, вставай, Дениско!" А він так ще сплячим говорить: "Називай мене тепер Денис Юрійович!" Ось так - тепер на Ви та шопотом))! Їхали колись з Закарпаття, ну чоловік вскочив у величезну яму, не проконтролював себе та вилаявся не дуже цензурно. Через місяці два їдемо до баби з дідом та попадаємо у величезну яму, мовчимо, а малий так, між своєю розмовою теж матюкнувся, і далі про своє. Відклалось йому, що в ямах треба то слово говорити))).