Відповідь: Дитячі Перлини Заходимо до хати. Чиїсь кросівки валяються посеред коридору (мого двоюрідного брата). Дмитрик: "Аяяй!! Дом (знов) той Сігій сьої касьовки не попадав (поскладав)..." Бере його кросівки акуратно ставить збоку. Заходить до хати і до Сергія "Сігій, ти нецєний (нечемний), дом сьої касьовки пооськидав. А петей (тепер) йди і подивися як вони мають тояти. Йди я сказяв." Приходить Дмитрик до мене: "Мама, а тато дом тасю (страшну) гу гає. Я йому казав сьо то тасє, а він мене не сюхає. Йди йому вицюци (виключи). Нецєний тато. Ти мені ліпсє якогось тасього дівізяя (динозавра)цюци."
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора прийшли з підготовки, ввечері починаєм складати в рюкзак форму на танці (на сьогодні), і Катя видає: "Мама, я вся така зайнята, у мене як не танці, то школа, як не школа то танці, капєц просто!" І та вся тирада з такими театрально піднятими очима
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні зранку я прокинулась, ну як то після сну, скуйовджена-нечесана, Саня каже- мам, ти така гарна, як Майкл Джексон в молодості. І от як ето понімать- як сарказм чи все-таки типу комплімент?
Відповідь: Дитячі Перлини Зранку зварила дітям вівсянку і додала полуниці. Христя доїдає кашу і каже: Я така мила від тої каші
Відповідь: Дитячі Перлини Сидить синок і перебирає свої льодяники: "З"їм одну цукерочку і покладу на місце, а ні ліпше з"їм дві і буде мені веселіше " )))))
Відповідь: Дитячі Перлини Племінник 4,5р дістає всіх по черзі, щоб йому дали джойстік бавитися гонки на компютері, спочатку прийшов до чоловіка, то й не дав, через кілька хвилин до мене, я не дала, а тоді до баби, і тут після відмови баби він робить розворот і каже " Та ну вас ... ВСІХ" і поважним ходом йде до мами жалітися.
Відповідь: Дитячі Перлини Якось говорили про те, що курочка несе яїчко. Малий: "Мама, а як вона його несе?" І поки я думала, що відповісти він мене випередив: "На спині?"
Відповідь: Дитячі Перлини Аня під впливом свята осіні ходить і співає всі пісні про осінь, є в них там слова " який борщик чарівний". Вона перекрутила і ходить і співає "якакашкачарівна". Я кажу: "Аня, не співай дурниць!" Вона " а я не співаю, я співаю про чарівну кашку.." А мама зіпсована вже не те почула.
Відповідь: Дитячі Перлини Тримаю на кухні великий кошик горіхів. Соломійка каже: - Візьму я собі сім штук. Відрахувала рівно сім, поклала собі в банячок, а цей здоровенний кошик запихає під стіл і каже: -А це буде мені на зиму
Відповідь: Дитячі Перлини В мене перлини вже дорослі і тому не завжди смішні. Ідемо з магазину, купили гранати. Малий каже: "Мам, а давай зараз прийдемо додому, сядемо на диван, і будемо разом їсти гранат: ти, я і тато? Знаєш, така картинка, як сім"я.." Уточнення - то ми всі ще разом живемо. ((
Відповідь: Дитячі Перлини В мене мала видає може не дуже смішні , але перли , такі як : "Мамуся -ти моя зена (жена ) кофана (кохана) ! " На татуся досі каже - Какусик (замість татусик ) Одного разу вона була нечемна і я її насварила -то вона мені сказала : "Мамуся -йди на роботу -нам і з татусем добре )))) Коли ми пестливо на неї говорим - Малеча , Зайчик , Доця -то вона каже - Я не кіця -Я Яна Олегівна
Відповідь: Дитячі Перлини - Мультик , вже вкотре повторює мій син - Мультики сплять - вкотре відповідаю - Мультикам не мозна так довго спати, як то спати і спати- озивається донечка
Мій старший всі кишені в калясці молодшого закладає каштанами. Питаю: "нашо тобі так багато тих каштанів" - "мені їх треба так багато, щоб вистачило на все життя"
Відповідь: Дитячі Перлини Повертається синок із підготовки. Питаю, що робили на заняттях. Відповідь (з мудрим-премудрим виразом обличчя): "Не пам'ятаю... Але чогось-таки навчився!!!"
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора зранку донечка прийшла до нас в ліжко і питається мене - Мамусю, Ти спиш з татком ? - Так. -А цього ? -Бо він мій чоловік, мама багато років молилася до Ісусика і він послав їй доброго чоловіка. - А мені не послав ... ( говорить з таким жалем, що я в ступорі ...) - Донечко- рятує ситуацію чоловік- Ти ще маленька, трошки підростеш, підеш до школи, будеш молитися і як будеш доросла , то Ісус тобі теж пошле чоловіка. - Тату, я взе долосла, ти шо не знав, я взе ходжу на лоботу з мамою
Відповідь: Дитячі Перлини Приходимо додому з садочка, синуля голосно починає щось наспівувати, я йому давай також голосно підспівувати. Відповідь: - Мама, не кричи! Мені того звуку в садку хватає :khomyak:
Відповідь: Дитячі Перлини Я: Яна, де твій щоденник? Щось я його не бачу... Яна: а ти йому подзвони... :wacko1: Яна йде в туалет, за нею заходить кіт. Яна кричить: Кланк, вийди! Кланк, вийди! Я: ти що, кота соромишся? Яна: ну звичайно, хлоп же ж! :khomyak: