Відповідь: Дитячі Перлини Побачив Остапчик заступника директора дитячої школи творчості, куди він ходить, і каже мені: мама, подивись, там йде замінник директора зі "Шпаків" (Шпаки- театральний гурток будинку творчоості)
Відповідь: Дитячі Перлини В Христі є обідній набір і вона сьогодні засервірувала наш кухонний стіл і покликала мене в гості. Все було офіційно, звертались на "Ви"... Зі справжньої їжі мала кукурудзу і сирник. З’їли ми кукурудзу і Христинка пропонує мені сирник Зайчику, я не хочу! Я не Зайчику! Я - Христина Володимирівна!
Відповідь: Дитячі Перлини Вирвали дідові зуб. Соломія подивилась на дірку і каже: - Дідо, ти лягай спати, прийде зубна фея, і зуб виросте)
Відповідь: Дитячі Перлини Я розчхалась зранку. Мій рекламоманчик маленький підходить і питає: "Що мам? Сезонна алергія?" Гг
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора. Пізній вечір, мала ніяк не може вкластися спати. Через годину часу мене то знервувало, пішла мити посуд, Юстя сидить в ліжку бавиться конструктором. Приходжу через 10 хвилин, повернулася до стіни. "Доця, ти спиш?" Тишина. Ну, думаю, файно. Через пару секунд: "Не сплю. Лєзю, всякою єлюндою займаюся"
Відповідь: Дитячі Перлини - Мама, а в який садочок ти ходила. - Я в садок не ходила. - То рахуй , що тобі крупно повезло.
Відповідь: Дитячі Перлини На відпочинку на Шацьких озерах: -Мама, а сьогодні цьоця буде давати їсти Олежиків... Довго не могла зрозуміти, що це в дитини за людожерство таке, потім зрозуміла. Ми харчувались в їдальні, де на сніданок давали оладки. І ще один перл: -Давайте підемо кататись на тараканах Це про катамарани малось на увазі.
Відповідь: Дитячі Перлини Сидимо зранку в коридорі, скаладаємо кубики, сусіди зверху як завжди товчуться, грюкають і стукають. ТУт шось як впаде в них, аж стеля затрусилася, Вікуся дивиться здивованими очима вверх, знизує плечима і серйозно каже "Муууу впала"
Відповідь: Дитячі Перлини Проходили якось біля якоїсь річки-вонючки. Чоловік малому пояснює чому так смердить: - От бачиш там тече брудна водичка. А малий на то: - Тато, то - не водичка, то каналізація.
Відповідь: Дитячі Перлини Весною оновили літній гардероб, в кінці липня дивлюсь доня не одягає багато чого, питаю чого все лежить і не носиться (відповідь коротка ) - в мене змінився стиль ..... А завжди стилем і не переймалась, що я купила те і носила. Ростем.
Відповідь: Дитячі Перлини - Мам, дай канапку! - Зараз дам. - Мам, ну яке зараз, вона вже давно мала бути в мене в животі!
Відповідь: Дитячі Перлини здерла я на пальці вавку. Сашко дуже мене жалів, а потім видає: "я не тільки тебе жалію, я всіх жалію... навіть динозаврів. знаєш чому? бо вони вимерли ще до нашої ери!"
Відповідь: Дитячі Перлини Робила в"ялені помідори і підперла дверки духовки ложкою, щоб виходила пара. Відповідно ложка нагрілась, а Максим повзав на кухні і дуже хотів тої ложки. Раз попік пальчик і знову лізе до неї і плаче, а я кажу, що не можна і постійно його забираю від духовки. Тоді моя Христя каже, щоб я дала йому іншу ложку, а я до того сама не додумалась
Відповідь: Дитячі Перлини пекла нині "яблука в перині", доця цілу годину крутилась біля духовки, не могла дочекатись, коли буде готово. отже, пристиг пляцок, поклала я кусень на тарілку, кличу на чай, приходить катруся з фотоапаратом, надгризла трошки і фоткає ту тарелю , я взяла з її тарілки шматок, спробувати що вийшло, доня з криком "дай-дай-дай-дай!!!" вирвала з рук той пляцок, поклала назад на тарілку і продовжує фоткати :D. я сміялась до сліз, моє дзеркало маленьке)), скоро будуть нові дописи в "знимках смаколиків"
Відповідь: Дитячі Перлини Донечка просить бабцю: -Бабусю, спечи мені колобка! -Та я не знаю як... -Я тобі розкажу: пошкреби по засіках, помети по закутках, назбирай борошна і спечи!
Відповідь: Дитячі Перлини Сергійко, коли в пісочницю приходить, одразу просить "апату" - лопату. таким голосом, як хірург: "маску.. скальпель..." А нещодавно снідали з ним разом, мастили сирники варенням. Він попросив дати йому банку з варенням, вмочив пальчик, попросив "нямІ отО" - "мені ото". я даю найменшу ложечку кавову. Він подивився, яка ложечка маленька, помислив, як то нелогічно - їсти таке класне варення таким жалюгідним приладдям. викинув ложку і просить... лопату Я як уявлю варення лопатою, так настрій і піднімається
Відповідь: Дитячі Перлини А у нас з появою братика нові приколи. Чекав мій старший сестричку, але погодився на братика з умовою що і сестричка буде. То ще в роддомі мені казав, щоб пошукала ще дівчинку і він завтра прийде мене забирати з роддому і 2 лялі: хлопчика і дівчинку. При виписці ми зразу не зрозуміли що мій малий ще виглядав, а він каже чому одна ляля, мало ж 2 бути. То ми впали з нього. Пообіцяли друим разом. А тут на днях сидить біля мене, я меншого годую А старший заявляє. - Мама як я буду великий-велики, а Влад великий, як я, то ти нам ще дівчинку родиш. Добре? Я була в штопорі і навіть не знала що відповісти.
Відповідь: Дитячі Перлини Дмитрик каже: "Коли я буду великий і буду ходити на роботу, я буду зранку відводити Сергійчика в садочок" (знає, що він старший, не розуміє, наскільки ) "Мама, а то тільки хлопчики їдять мамине молочко чи дівчатка теж?"
Відповідь: Дитячі Перлини - Бабцю, а що таке секс? - питає старша. - Та то коли чоловік і жінка так цілуються... - Аааа, то я вже теж займалася сексом!!! Я ж цілувалася вже і з Данилом, і з Саньою!
Відповідь: Дитячі Перлини А мій хоче ще одного братика Із свіжого - знайомилися дітки в класі. Ну й вчителька каже, щоб розказати якогось віршика, чи пісеньку заспівати, ну й про себе щось . Так мій Саша встав і заспівав "гей забава, забава аж до рання, гей забава, забава цілу ніч, ти гуляла, гуляла аж до рання. а я плакав,я плакав цілу ніч"..ну й далі по тексту