Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. shparynka

shparynka Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Мама, скажи мені- надобраніч, золотце. - надобраніч, золотце. - Як банально. Краще скажи, на добраніч, пуцьвірок))

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Діалог Артемка з Данилком:

- Данік, ти знаєш, я на майданчику з таким хлопчиком познайомився! Тепер він мій новий друг.
    - Артемко, а він дорослий?
    - Так, йому вже 6.

3. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Прибігає менша 5 р., має план щось купити зі старшою, і вимагає:"Мама, мені треба 6 і 3 гривні!".
    - Та добре(шукаю гроші). То треба 9 гривень?
    Після паузи.
    - Нє, треба 6 і 3!

4. AilataN

AilataN жива

- Ой фуу... Хто це так пукнув на вулиці??
    - Та ні, то з каналізації.
    -Що, хтось заліз в каналізацію і там пукнув??
    :xaxa:

5. Alexx

Alexx New Member

Захворів малий. Лежать вони з чоловіком на ліжку, синок покашляв і чоловік каже дай йому "такі то" ліки, я відповідаю, що вони трошки інакше діють ніж потрібно, а малий:
    - "Мам, давай, давай, бо як не даш, то вони ніколи не подіють!" :girl_yes2:

6. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

В нас після моря з'явилося нове сполучення слів "глибока глибина" і ще Тарасик просить мене зварити йому гарячі канапки :girl_wink:

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

Переглядала відео з мого дня народження, де мені Танюша "читає" побажання з відкритки:
    "Щоб серце усміхалося, Бозя добрий тебе оберігає, тобі він принесе сонце і хмари в блакиті, клубніку, серце в коханні, замок, сукню блискучу, веселка, квіти, клубніка росте! Стіл накритий, родина добра прийшла!"
    Потім дивлюся ту відкритку, а там полуниці намальовані, замок і веселка :) от звідки взялося те "клубніка росте", що всіх розсмішило.

8. Kirilla

Kirilla New Member

перлы от Ёжиков: (2010 г)(Юре 4г, Андре 3г)
    посадила малых пить какао с печеньем, вазочку поставила посредине, чтоб оба достали..
    Андре раз взял, два, Юра придвинул вазочку к себе и говорит:"все, больше хватит", я на него глянула, а он поймав мой взгляд :" ах, ну да, я ж не жадина" поставил печенье на место
    -------------------------------------
    усадила мелких завтракать, поели , налила им какао, малые пили-пили, потом Андрюша стал ложечкой из чашки все выливать на стол
    я:Андре, ты пей или сейчас чашку заберу...
    Юра:ты лучше у него ложечку забери
    -----------------------------------
    Юра перед сном расказывает сказку про Дюдюку(мульт,серия :подарок для слона)
    Юра:выпрыгнул с фататапатата тигренок, и все зверятки стали похожи на тигренка,выпрыгнула с фататапатата обезьянка, и все зверятки стали похожи на обезьянку, вылетел с фататапатата попугайчик, и все зверятки стали красииивые как Юра....
    ----------------------------------
    возращались зимой от тети с дядей, поехали сели в маршрутку, окно подмерзло и было в узорах
    я:Юра, посмотри какие мороз узоры нарисовал!!!!
    Юра:от дед Мороз- позорище!!! ничего не видно!!!
    ---------------------------------
    засыпаем,Андрюша решил посчитать до 10
    я-1,Андрей-2,я-3,он-4,я-5,он-6,я 7,8,9,10,
    Андрюша подумал и :даааааа,пааааавильно
    ------------------------------
    проведовали прабабушек дедушек,ночевали в Остроге,Юра спал с папиком,среди ночи что-то приснилось
    Юра:папа, подивись на підлогу!! подивись на підлогу!!
    папа:шо?(папик наш спросонья не понял что Юра говорит)
    Юра:папа, подивись на підлогу!! подивись на підлогу!!
    папа:шо???
    Юра:папа, посмотри на пол!!!!
    -----------------------------------
    Андрэ: цейськая масина, цейськая масина
    Юра:мама, что он говорит?
    я : полицейская машина
    Юра: а чего так непонятно?
    я:потому, что он маленький и не все звуки выговаривает
    Юра:аааа...а я все звуки галавю

делаю старшему массаж (4,5 года), он мне: почеши правее, я особо не задумываяся погладила его с другой стороны, он мне: мама, смотри, это-правая рука, это-левая рука, это-правая нога, это-левая нога, "правее", тут, где я пальцем показываю..

ночью говорю пацанам(4 и 3 года): кто первый из вас заснет,тот получит приз!
    Юра: мама, что ты за гонки между нами устраиваешь? так не честно, я хочу свободу!
    Андре: о! и я хочу воду!

-мама, ты знаешь, что такое ноль?
    -понятия не имею.
    -я тебе сейчас объясню: ноль-это когда ты одно мороженное съела, а новое тебе не купили. (Юра 5 лет)

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

На днях. Наш пес дуже чекає коли Ромчик прокинеться знанку. Малий входить ну і Жак його носом туц-туц в ножку.
    Ромчик : Жак, шо ти мене лижеш в попу, я тобі що морозиво???

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Дмитрух на майданчику дуже сильно захищає Сергійчика. Дівчинка трохи штовхнула малюка, а Дми ходив за нею хвилин 10 з різними нотаціями, мені більше за все сподобалось: "Як це так - ми його любимо, а ти його штовхаєш?!"

11. Hochynamore

Hochynamore Важлива кожна мить...

Сину 4 роки. Рішаємо логічні задачки.
    - Дивись, на малюночку є: картопля, капуста, огірок, морква і яблуко. Що зайве?
    - Капуста!
    -Подивись уважно.
    - Капуста!
    - Ну дивись, даю підказку. Картопля - це овоч, капуста - це теж овоч, огірок -це...
    - Мам, та я все це знаю!!! Я ж тобі кажу: капуста зайва! Бо я її не люблю!

Ввечері розповідаю про це чоловікові, а він каже:
    - Проблема... Так він в школі вчительці буде доказувати, що 2+2 буде 5, бо цифра 4 йому не подобається.

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Сиджу читаю Посиденьки. І здається мені, що картопля на плиті почала підгорати. Лечу на кухню - ні, все нормально, оказалось - показалось) Приходжу - за компом сидить Яна. Кажу, Яна, встань, я ще не закінчила. Яна каже: я взагалі ще не почала! :girl_haha:

13. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Назарчик на морі часто російською говорив. Одного разу розказували в компанії про те, що бачили змію, він увечері ліг в ліжко, підпер голову рукою і думає. Я кажу: про що думаєш? Каже : про зміїв. Я: а що ти про них думаєш?. Назарчик: может змея потерялась... а может ее кто-то подбросил... :girl_in_dreams:

14. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Були на вихідні в Тустані. на настійне прохання купили малому дерев'яний щит (меч у нього вже є). Сіли в машину (на задньому сидінні 3 дорослих і 3 дітей), малий віддає щит мені - на, потримай, БО МЕНІ НЕЗРУЧНО (тіпа мені зручніше).
    кажу - я що, твій зброєносець?
    зустрічне питання: а що таке "зброєносець"?
    - "ну то така людина, що доглядає і пильнує зброю лицаря, готує йому їсти, дбає, де йому поспати..." і думаю що ще сказати.
    - А, то зброєносець замість мами?

устами маляти... який лицар без мами...

15. zetta

zetta Well-Known Member

Настя: мам в тебе все в шоколадI ! Питаю з чого ти так вирIшила ? Настя: бо в тебе нас двоэ дiТей ). ДзI намалювалась тiнями, кажу йди глянь на себе в дзеркало. ПIДоходить дивиться каже : касюня обозяна (красуня обiзьяна )

16. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

учора в садку чекаю Ромчика, на мене допитливо дивляться двоє дівчаток з молодшої групи. одна має гарно виплетену волосся по всій голові з бантиками-заколочками. Кажу: яка в тебе гарна зачіска! - Цє мєні мама зйобия! - Ах яка ж твоя мама майстриня! - А вона сє міє таку косю п'єсти як в Люлії Тимосєнко! - А хто ж така Юлія Тимошенко? - дитя на мить здивовано на мене подивилося, запнулося і: - То така тьотя, вона п'яцює НА міській яді, її сє НА новинах показюють!
    От у дитини пам'ять! Чи то батьки палкі прихильники? :)

17. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я до Мартинка:
    -Ти мій дорогенький хлопчику:girl_in_love: !
    -Я...дорогий :umbrage:? О ні, не треба мене продавати :shok: .

18. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Яна: а коли мені буде 40 років, скільки вам з татом буде?

Я: мені буде 65, а татові - 69.

Яна: ха-ха! маладьожики! :girl_crazy: :girl_smile: :connie_pull-pigtail

19. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Їхали з моря в поїзді, Ромчик постійно десь втікав, якось догнала його в тамбурі, а він там розмовляє з сусідом по купе, чую останню фразу свого чада: "Я заходжу туди, а там ТАКІ СТРАШНІ БАБИ!!!"
    Йому 3,8... :)

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Сергійко - хлопчик ввічливий. Даси йому щось - каже "дякую". Ну ніхто не винен, правда, що у нього наразі це звучить "какаю" :)
    А ще - приносить таткові іграшку на батарейках. "Включи!" Тато і так, і так... каже малюкові: "Не працює". А Їжачок веде татка за руку до полиці з інструментами, дає ту іграшку і наказує: "Ламай!"