Відповідь: Дитячі Перлини Марко зосереджено виколупує з шоколадки ізюм, бо він того не любить, старанно так працює і в процесі видає коментар, явно в сторону виробника питання:" Ну, і хто то таке вобить?" Я в ванні перед зеркалом змиваю макіяж, Марко спостерігає за процесом і раптом питає:"А мавювава насцо?" Справжній мужчина, шукає логіку в жіночих справах Аня дорвалась до води і п'є....п'є... Я:Аня, пузік трісне! Аня: не трісне, навпаки - набуде відповідної форми.
Відповідь: Дитячі Перлини Перший раз в ляльковому театрі. З захопленням озирається і видає: - Мааама, это же как в Шарм-аль-Шейхе! А після першого акту: -Так...этот уровень мы уже прошли...
Відповідь: Дитячі Перлини От тільки що )))) малий сидить грається машинкою і співає "Нє спєши паравоз, колесом не стучи...." де він таку пісню почув навіть і не знаю ))) напевно бабуся співла йому )))
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні по дорозі трапилася нам блакитна ялина, я дітям показувала, розказувала, що то рідкісний вид ялин і т.д., Софія, вислухавши, додала :"Певно за тою ялиною погано доглядають, шо вона аж посиніла"
Відповідь: Дитячі Перлини Марусю застали з ложкою в руках над банкою іриски ( класика жанру ) -Ти думаєш я їсти її хочу? Я просто перевірю чи вона не скисла ) В магазині -Мам, тобі не здається що ми ходимо туди-сюди? Може ми вже йшли або туди, або сюди!
Відповідь: Дитячі Перлини Мартинко приходить з аквапарку. Питаю: -Ти на гірках катався? -Так. -Не боявся ? -Ні, але я кричав . -Як ? Так ? Аааааааааааааааа -Ні, ось так. Юхууууууууууу
Відповідь: Дитячі Перлини Марко перераховує всіх родичів, їхні імена, ступінь спорідненості, хто чим займається і в результаті підсумовує, що тільки він зі всіх дітей ходить до школи, але немає "ані книжків, ані увоків", а що ти тоді там робиш? Просто ходжу...
Відповідь: Дитячі Перлини Старша їде у потягу, роздивляється той квиток, шукає, де написано, коли прибуваємо. Перевертає його і на весь вагон радісно кричить:"Мамо, мені призначили УЗД!!!" (Це УЗД - Укрзалізниця абревіатура, а УЗД органів вона дуже любить в поліклінніці проходити.) І ще, бабця вчора приїхавши у Рівне, їй розказує: "От підемо в парк Культури, я там покажу тобі дракона! Він великий, страшний, з такою пащекою."(У нас у Рівному в парку, великий фонтан з Ільєю Муромцем і Драконом. Дракон там справді великий і страшний.) Доця, 9 років: "Живий???"
Відповідь: Дитячі Перлини Другий етап дослідження свого тіла)) Миєтся Сашко в душі і тут раптом геніальна думка:" Мама, а нашо дівчаткам пісюнчики повідрізали? Тепер вони мусять сидячи пісяти..." Прелєсті спільного туалету в садочку))))
Відповідь: Дитячі Перлини Дмитрик питав про лялю в животі, а Сергійко різко впав на той мій живіт з криком: "я - ляля, я! Дизя - ляля, Я, ДИЗЯ!!!"
Відповідь: Дитячі Перлини Йшли в обід через базар, Софія, споглядаючи базарних продавців, котрі торгують під прямим сонцем, каже:" Маам, а знаєш, що стареньким таким бабусям не можна отак на сонці сидіти. Бо їх сонце нагріє і вони розваляться"
Відповідь: Дитячі Перлини Купила я для чохол до планшету рожевого кольору. Доня питає: "Мама, а чому ти рожевенький купила? Ти ж вже доросла!"
Відповідь: Дитячі Перлини Дми. На тему "чому не можна ображати маму": - всі люди - однакові. А мама... вона ж дівчинка! і ще - нещодавно гуляли на стадіоні і ми з чоловіком отримали море задоволення, спостерігаючи за спілкуванням Дми і дівчинки на рік-півтора старшої. Дівчинка явно вподобала Дмитруха, бо слухала все про його ровер, і про айкідо, і потім попросила навчити її кататись "правильно". А потім взяла ровер покататись і не повертала. І Дми ганяв за нею, кричав: "Ей, ну не можна ж так!" а потім вона сказала іншій дівчинці: "Бачила, як ВІН ЗА МНОЮ БІГАВ"
Відповідь: Дитячі Перлини Бавиться, щойно, Христинка кухнею, а я її питаю, що вона там в банках має - Тут в мене сіль, а тут перець... - Але ж перець в тебе в млинку? - Мамусю, то не перець, то ВИНО до м"яса! Маленька господинька
Відповідь: Дитячі Перлини є в нашому будинку старша пара з маленькою дитиною. Хлопчик трошки побавився біля нас і пішов. Тарасик мене питає а куди він пішов з бабцьою. Я йому пояснюю, що це його мама. Тарасик: А чого його мама - бабця????? Добре, що вони вже відійшли трошки дальше і цього не чули
Відповідь: Дитячі Перлини Пантоміма. Приносить Сергійко горщик. Саджу його. Сидить, червоний, пукнув, встав - порожньо. Пішов. Приносить... вантуз от кажу ж тобі, Їжаче: овочі треба їсти...
Відповідь: Дитячі Перлини кличе мене доня: мамочка! ходи сюди. приходжу. каже: а знаєш як звати мою бабусю? Бабочка!
Відповідь: Дитячі Перлини Були ми в сусіда і Тарасик нажебрав величезного м'яча. Прийшов чоловік з роботи і питає де він його взяв. Відповідь була в стилі моєї дитини: цьоця Оксана попросила мене ним побавитися