Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Сьогодні ми з чоловіком тільки прокинулись, а Софі ще спала. Дзвінок в двері. Я відчиняю, а там хлопчик прийшов засівати. Зайшов він до нас, засіває, а Софія ще спляча сідає, посміхається і плескає в долоні(з закритими очима) і одразу бух впала і спить далі.

Вже прокинулась.
    -Мам, включи мультик
    -Ні.
    -Тато, ти включиш мультик?
    -Ні.
    -Ой, як то так? І мама не включить і тато не включить?

і ще дуже часто в нас буває. Софія не чемна, не слухається. Я нервуюсь і сварю її, а вона мені: - Мама спокійна, спокійне дитя!:girl_haha:

2. Іруня

Іруня Well-Known Member

Щойно Настя видала:
    - Як то добре мені було жити в тебе в животику! Їж собі все пережоване... І навіть не треба ходити по їду...:girl_haha:

3. Alexx

Alexx New Member

Вирішила я потушкувати рибку з морковкою і цибулькою. Чищу, тру морковку і цибульку і малий ходить за мною слід в слід і вже разів з 5 спитав:- "Мама, а що ти вариш?", кажу :- " Я, синочок, не варю, а тушкую рибку". Ну і викладаю ту морковку на сковорідку підтушкуватись... Він знову те ж саме питає і я йому те ж саме відповідаю,а він мені:- "Мам, а ти що не бачиш, що ти морковку вариш, а не рибку?!?" ...... :girl_crazy: я довго сміялась :girl_crazy:

Останнє редагування: 15 Січень 2013
  4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Щойно Ромчик їсть вафельку. Кусочок йому відламався. Я питаю:- "Будеш їсти?", каже, що ні бо його болить животик. Я взяла і доїла. За хилину :- "Мама, тут була моя вафелька!". Кажу "Нема, ти зї"їв". На що він :- "Мама, точно була, де вона поділась...то часом не ти її з"ла???? А ну відкрий ротик, я загляну тобі в животик" і давай руками мені рот відкривати:girl_haha:

5. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Перевзуваю старшу в лижні чоботи, бо в чоловіка то не виходить ну ніяк. І так бурчу:"Що б ви без мене тут робили? От якби мами не було?"
    Старша так подумала:"Я була б - "Реве... реве та стогне Дніпр широкий"", а потім додала:"А тато був би - "Сердитий вітер завива"".
    Гарний настрій нам було гарантовано, а потім цілий день Шевченка наспівували.:girl_haha:

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я розпитую малого (5р.) про репетиції до зимового свята:
    - А у вас нова вчителька на музиці, так? а як її звати?
    - Так, мамо, нова, то Олена Леонідівна. І у неї та-а-акі очі! Я в неї вкохався...

7. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

щойно: мала стрибає на ліжку, задирає кофту і до мене підстрибує з питанням.
    - Хочеш посмоктати мою цицю? На, посмокчи...-я просто випала:girl_crazy:

8. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

читаємо книжечку з катрусею про мам і малюків, там всякі звірятка.
    кажу, "покажи, де дітки маленькі баранчики", показує гарно пальчиком, "а де їхня мама, вівця?" - і мала так впевнено на мене пальцем тиць! :girl_smile:

9. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Так згадала собі, як старша була ще зовсім маленька, десь 1,5 рочки, почалися у нас казочки. Ну як... Про яєчко і ріпку. І мала любила їх слухати так повільно і чітко, завжди одинаково, часто доворилося розказувати. Їхали ми в потягу до нашої бабці і я почала, щоб вбити час: "Посадив дід... ". "бабу..." - продовжила доця...

10. Tanju

Tanju Well-Known Member

Прийшли сьогодні з малими в гості до моєї сестри,а в них є собака-такса. Менша Даша помітила його і щось почала до нього посміхатися, руками і ногами вже би до нього бігла.Аня до неї ( повчальним тоном старшої сестри): "Что,Дашуля?Нравится,собачка? Хочешь с ней поиграть? Но это же не ЛЮДЬ!"

11. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Племінник побачивши знайомий номер маршрутки питає: а вона їде на Ва-лен-дівку? так розтягуючи склади і намагаючись правильно сказати Левандівка.

12. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Мій старший після Одеси збивав з пантелику водіїв маршруток : " Вы едете на Дерибасовскую?"

Молодший ( 3.10) передивлявся фото 1-річної давнини, дивиться на весільне фото і каже :
    - Это папа.....А это - Золушка.
    :girl_haha:

13. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Збиралися на день народження подружки Данила. Каже Даня, що хоче одягнутись як принц. Пояснює, а я ніяк не розумію. Прошу показати, якого принца він має на увазі, можливо у книзі бачив. А він приносить фото з нашого весілля і показує на тата. Ну а я а тих фото принцеса :)

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Юстинка нечемна, трохи сварю її. Ходить надута, типу мене не помічає. Заходжу в ванну, бурчу собі під ніс. Мале з розгону зачиняє за мною двері, каже "ма" (нема), сміється і біжить на кухню:)

15. Hanny

Hanny Active Member

Моя Софійка почала активно все повторювати, і коли її сварила , часто називала "жук малий", останні кілька днів на мої " виховні процеси" відповідає мені сама Софійка : "зюк малі" і регочеться, і на тому виховний процес завершується :girl_haha:

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А моя як щось зробить недобре, складає пальник і так серйозно махає і каже "ню-ню ляля"

17. Hanny

Hanny Active Member

о, і моя так каже, і приказує "нецєме, дузє дузє"

18. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Я коли Тарасика вичитую, він зразу лізе мене обнімати і просить, щоб я його "файно поцьомала", я зразу тану і забуваю, що в нього хотіла.

в нас тепер як з першрго разу не даш відповідь на поставлене питання чи не приходиш, в тій же секунді, Тарасик питає : "Мам, то со не чуєш?"

А коли хтось говорить і не дає Тарасикові вставити його "5 копійок", вимагає в приказному тоні: "Зупинись!"

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Синулька ходить по кухні, їсть цукерку. Дідусь і собі розгортає. Дитя помітило, летить до діда, тягне ручку - дайте! Дідусь :"Ну а ось в тебе ще є!",Ярик ррраз - закидує решту цукерки в рот - "Ма!" :)

20. Stepochka

Stepochka New Member

Присипляю меншого він ніяк не хоче заснути. Я прошу: " давай разом поспимо хоч трошки" Він ще трошки полежав і питає " Ви вже спите, бо я хочу йти бавитися"

Одного разу прасую старшому сорочку. Менший Юра зайшов, подивився і чекає коли почнуть прасувати його речі. Я взяла сорочку меншого , що була вже попрасована,та й вдягнула нього. А Юра вплач : "Шо я надвіл піду, як колова пожувала"