Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. рижик

рижик Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Питається мене Вікуся, де вона була, коли мене бабуся народила. Кажу, що її ще не було на світі. Віка подумала і каже - А, я знаю мене Бог ще не дав, я була з Бозею.

2. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Мій молодший довгий час всім видавав, що в цицях : "молоко-кетчуп-кітікет"! :)

3. Donata

Donata Active Member

Доня ост. часом так кумедно заміняє слова, яких не знає:

Одягаємось в садок разом: ""Мама, а ти цю маєчку (пауза)... у виноградик знімати будеш (йшлось про майку в горошок)

"Ой яка картопелька волохата" (ківі)

Дивились мультик Планета 53: "Чого цей біленький ... маленький трактор (робот-марсохід) такий нечемний"

4. Maksli

Maksli Well-Known Member

Діалог між бабусею і внукою, яка приїхала до бабасі, а там якраз кішка котенят народила!
    -Бабусь, а скільки нашій Мурці років?
    -Два
    -Ого, йї два роки і вона вже має стільки діток (було 5 котенят), а мені вже 5 років і я ще не маю! :girl_smile:

5. Зануда

Зануда Well-Known Member

Племінник сидить за столом, на його тарілці картопля фрі і ковбаски-гриль, напроти сидить його мама і в неї в тарілці каша (вона годуюча мама і тому на "дієті"). Оцінивши вміст обох тарілок малий до мами:"Що? Заздриш мені?"
    Я впала під стіл!

6. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

сьогодні в мене день позитиву, забрали до себе Дашулю (племінницю\похресницю). Розмова біля ліфту: "Викуль у тебя такая красивая куртка! Дашуль и у тебя тоже красивая - відповідає дочка. И у меня есть такая, только она зимняя :) :) -відповіла Дашуля!
    Далі розмова була в машині:
    - Викуль, я старшая потому что у меня есть братик - Даша
    - И у меня он скоро будет - Віка
    П,С - я здивувалась :)
    І сміялись так щиро з чоловіком коли донька, прийшовши до своєї тітки, і нашої форумляки заявила: ООО елка, а у нас она красивше!!!! :) :)

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Мій 4-річний похресник на Миколая так захоплено-щиро витягує по черзі подарунки із пакета: "Мамо, дивись....." "А ще є..." і так далі :).
    А тоді останнє, що там вже на дні було - магнітні закладки із малюнками з мультика, коментує: "Ооооо, це все, що я хотів!".
    Я питаюся: "Вадимчику, а ти знаєш,що то таке?"
    "Нііііі"
    :)

8. Vendy

Vendy Active Member

Мій похресник вчора казав: " Тато, купи мені вагоників" (то він мав на увазі бенгальські вогники).
    Моя мама збиралася мити туалет, якажу, щоб взяла гумові рукавиці, я нові купила, а малий повторяє: " Бабусю, цуєте візьміть собі гумакові юкавиці".

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

Обіймаю племінницю, шепочу їй на вушко, що вона в мене найдобріша, найвеселіша і. т. д. А вона мені у відповідь:
    - а ти в мене найфеліша!
    Я перепитую:
    - а яка це?
    - ну найфеліша від фея. Ти ж фея! :connie_pull-pigtail

10. Sertce

Sertce Member

Вчора кажу до Богданчика(3,5):
    - Взавтра в Ісусика День Народження...
    -Мамо, то давай взавтра подзвонимо до нього привітаємо!

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Юстинка на кінікулах у бабусі й дідуся. Щодня телефоную до неї і запитую, як у неї справи. Одного дня Юстя:

- Я допомагаю дідусеві робити закрутки.
    Я, згадуючи, що зараз зима :girl_crazy:, запитую:
    - Які закрутки ?
    - Дідусь наливає вино у пляшки, а я закручую :connie_pull-pigtail.

Пи.Си . Домашнє вино з ожини.

Останнє редагування: 8 Січень 2013
  12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прилізла з роботи і така задулдубана сиджу... Кажу, зроблю собі ще один чай, бо сиджу така ніяка... А Яна каже: а ти сиди якась :connie_pull-pigtail

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

Стою в черзі, переді мною жіночка з дитинкою десь 3-4 рочки, в дитини в руці бутилка горілки. Ну звісно що всі трохи з обуреням звертають увагу на них, от дитина відразу почала виправдовуватись:
    -Ні, то не мамі, моя мама не пє, то мені!
    Всі були в шоці, а виявляється в дитинки вушко боліло і вертаючись від лікаря зайшли купити горілки для компресів.

14. fedorovych

fedorovych New Member

Муж с ребёнком пришли меня будить. Муж:
    — Жена, вставай, готовь завтрак, мы голодные.
    Маня:
    — Да, мама, вставай, готовь завтрак, мы голодные.
    Я:
    — Ууу... Идите сами... Вам, ведь, нужно, чтобы было приготовленно с радостью и вдохновением, а у меня сейчас нет ни того ни другого.
    Муж:
    — Ну, тогда готовь с чувством долга.
    Маня:
    — Ну, тогда готовь с чувством... но не долго.

После неудачного падения на снегоходе у меня левая часть лица была неописуема «красива» всех цветов радуги и с отёком в придачу, глаз много меньше, чем правый. Но вечером сын не заметил. Утром добрый папа, ехидно улыбаясь, говорит:
    — Алёша, иди на маму посмотри!
    Он подходит крадучись ко мне, с выражением лица, как будто увидел пришельца. И шёпотом говорит отцу:
    — Она что, теперь с нами жить будет?!

Папа забирает сына из садика, видит, что колготки грязные. Спрашивает:
    — Почему колготки грязные?
    — Упал в туалете.
    — Как упал?
    — Девочки обнимали и я упал.
    — А зачем они тебя обнимали?
    — Они не меня обнимали, а друг дружку.
    — Почему же ты тогда упал?
    — Засмотрелся...

Моя сестра с ребёнком (3 года) ехала в маршрутке. В маршрутке непривычно тихо, все сидят молча. Тут послышался шелест разворачиваемой обёртки. Сыночек очень громко директорским тоном спросил:
    — Так!!! У кого конфета?

Работала нянькой, забрала ребёнка Колю (5 лет) из садика. Он в маршрутке сел отдельно от меня, очень самостоятельный. Познакомился с 18-летней девушкой. Она, шутя, с ним общается и спрашивает:
    — А ты один что ли?
    Колян отвечает, пренебрежительно:
    — Есть тут со мной одна...
    И в мою сторону рукой.

Выходной. Выхожу из своей комнаты в коридор, из кухни мимо меня на всех парах проносится кошка, следом за ней сын. Кошка вылетает в прихожую, вписывается в поворот, но задние лапы заносит, попой едет по линолеуму, исправляет крен, убегает. Сын пробегает мимо меня с воплем:
    — Звёзды на льду!!!
    Падает на пол, едет попой по линолеуму, не успевает тормозить, улетает под вешалку, на него сваливаются все наши курточки на плечиках, и оттуда орёт:
    — Занавес!!!

Собираю сына гулять, обуваем сапожки, для ускорения процесса решила помочь:
    — Давай ножку.
    Сын поднимает ногу, мне кажется, что не ту. Говорю:
    — Давай другую!
    Он подаёт другую. Я понимаю, что в первый раз он был прав, снова ему:
    — Давай другую!
    Сын удивлённо оглядывается по сторонам, разводит руками и говорит:
    — А больше нету!

Сын (3 года 9 месяцев) рассматривает конфеты из подарка:
    — Конфеты со вкусом змеи, со вкусом медведя, со вкусом красной шапочки...

15. Tanju

Tanju Well-Known Member

"Чорний гумор" від Анюти. Миколайко приніс Даші іграшку-равлика,що їздить і співає веселеньку пісенку : " Топ-тіп-топ,раз-два-три,крутятся колёсики,посмотри!". Аня сидить підспівує.Прислухаюсь,а вона співає "Топ-тип-топ,раз-два-три,РУКИ ПОД КОЛЁСИКИ,посмотри!" :)

16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

У новорічну ніч в Лілі піднялась т-ра. Не можем її збити. Я кажу чоловікові:
    - Може викличем швидку?
    Чоловік:
    -Чого?Зараз приїдуть п"яні ,злі, толку з них..........

2 січня я викликала чергову лікарку.
    Лікарка тільки зайшла до хати, а моя Ліля:
    -О!Добрий день! А тато казав ,що Ви прийдете зла і п"яна......:khomyak::scratch_one-s_head:

17. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

моя Софія вчора:
    - Мам, дай цукру(любить просто палець в цукор пхати і облизувати)
    я- Ні, цукор я заховала.
    Софія- Ти на балконі заховала, принеси будь-ласочка!!!
    Я- ні, я далеко заховала, щоб ти не гамала.
    Софія- Ти в мене така ХИТРА!!!

18. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Аня вже деякий час не ходила в садок, бо кашляла і от вчора після різдвяних вихідних пішла. Ввечері каже мені:
    - Мені сьогодні в садочку подружки сказали, що я так підтягнулася, так помолоділа...
    бачиш як оте сидіння вдома і переглядання мультиків іде мені на користь...

19. lawyer

lawyer Member

не зовсім словесні перли, але...
    одного дня, коли мій брат (який був вдома з двома дітками: 7 р. і 3 р.) заснув, почалась ця історія:girl_crazy:
    старший брат Макс вирішив зробити макіяж сестричці Олесі:). оскільки для цього їм був потрібен дитячий туалетний столик, а столик має назву "туалетний", то вони його перетягнули в туалет-ванну:girl_haha:.
    далі були довгі хвилини макіяжу, не менш довгими були і хвилини змивання щік, очей, повік, але про все по порядку;) (використовувалась дитяча косметика, яка раніше призначалась лише для ляльок). про манікюр, до речі, діти також не забули:d23:.
    коли прийшла мама з роботи, вона доню не впізнала:girl_in_dreams:
    і що ви думаєте, після того, як ледь Олесю повернули у попередній стан:), стався ще один перл. Олеся має корону, яка ну ніяк не хотіла триматись на голові. тому дівчинка взяла клею, намастила на чоло і успішно приклеїла:girl_haha::girl_cool:
    ага, коли перед сном мама дитині знімала колготки, побачила... ...акуратно намальовані нігтики на ніжках:khomyak:

20. AilataN

AilataN жива

Я:
    - доця, я не знаю як вчепити цю корону ляльці, от як?
    доця ( зла і кривляється):
    - якяк? якяк?! Тобі дати Дуфалак?

Останнє редагування: 12 Січень 2013