Відповідь: Дитячі Перлини Питається мене Вікуся, де вона була, коли мене бабуся народила. Кажу, що її ще не було на світі. Віка подумала і каже - А, я знаю мене Бог ще не дав, я була з Бозею.
Відповідь: Дитячі Перлини Мій молодший довгий час всім видавав, що в цицях : "молоко-кетчуп-кітікет"!
Відповідь: Дитячі Перлини Доня ост. часом так кумедно заміняє слова, яких не знає: Одягаємось в садок разом: ""Мама, а ти цю маєчку (пауза)... у виноградик знімати будеш (йшлось про майку в горошок) "Ой яка картопелька волохата" (ківі) Дивились мультик Планета 53: "Чого цей біленький ... маленький трактор (робот-марсохід) такий нечемний"
Відповідь: Дитячі Перлини Діалог між бабусею і внукою, яка приїхала до бабасі, а там якраз кішка котенят народила! -Бабусь, а скільки нашій Мурці років? -Два -Ого, йї два роки і вона вже має стільки діток (було 5 котенят), а мені вже 5 років і я ще не маю!
Відповідь: Дитячі Перлини Племінник сидить за столом, на його тарілці картопля фрі і ковбаски-гриль, напроти сидить його мама і в неї в тарілці каша (вона годуюча мама і тому на "дієті"). Оцінивши вміст обох тарілок малий до мами:"Що? Заздриш мені?" Я впала під стіл!
Відповідь: Дитячі Перлини сьогодні в мене день позитиву, забрали до себе Дашулю (племінницю\похресницю). Розмова біля ліфту: "Викуль у тебя такая красивая куртка! Дашуль и у тебя тоже красивая - відповідає дочка. И у меня есть такая, только она зимняя -відповіла Дашуля! Далі розмова була в машині: - Викуль, я старшая потому что у меня есть братик - Даша - И у меня он скоро будет - Віка П,С - я здивувалась І сміялись так щиро з чоловіком коли донька, прийшовши до своєї тітки, і нашої форумляки заявила: ООО елка, а у нас она красивше!!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Мій 4-річний похресник на Миколая так захоплено-щиро витягує по черзі подарунки із пакета: "Мамо, дивись....." "А ще є..." і так далі . А тоді останнє, що там вже на дні було - магнітні закладки із малюнками з мультика, коментує: "Ооооо, це все, що я хотів!". Я питаюся: "Вадимчику, а ти знаєш,що то таке?" "Нііііі"
Відповідь: Дитячі Перлини Мій похресник вчора казав: " Тато, купи мені вагоників" (то він мав на увазі бенгальські вогники). Моя мама збиралася мити туалет, якажу, щоб взяла гумові рукавиці, я нові купила, а малий повторяє: " Бабусю, цуєте візьміть собі гумакові юкавиці".
Відповідь: Дитячі Перлини Обіймаю племінницю, шепочу їй на вушко, що вона в мене найдобріша, найвеселіша і. т. д. А вона мені у відповідь: - а ти в мене найфеліша! Я перепитую: - а яка це? - ну найфеліша від фея. Ти ж фея!
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора кажу до Богданчика(3,5): - Взавтра в Ісусика День Народження... -Мамо, то давай взавтра подзвонимо до нього привітаємо!
Відповідь: Дитячі Перлини Юстинка на кінікулах у бабусі й дідуся. Щодня телефоную до неї і запитую, як у неї справи. Одного дня Юстя: - Я допомагаю дідусеві робити закрутки. Я, згадуючи, що зараз зима , запитую: - Які закрутки ? - Дідусь наливає вино у пляшки, а я закручую . Пи.Си . Домашнє вино з ожини.
Відповідь: Дитячі Перлини Прилізла з роботи і така задулдубана сиджу... Кажу, зроблю собі ще один чай, бо сиджу така ніяка... А Яна каже: а ти сиди якась
Відповідь: Дитячі Перлини Стою в черзі, переді мною жіночка з дитинкою десь 3-4 рочки, в дитини в руці бутилка горілки. Ну звісно що всі трохи з обуреням звертають увагу на них, от дитина відразу почала виправдовуватись: -Ні, то не мамі, моя мама не пє, то мені! Всі були в шоці, а виявляється в дитинки вушко боліло і вертаючись від лікаря зайшли купити горілки для компресів.
Муж с ребёнком пришли меня будить. Муж: — Жена, вставай, готовь завтрак, мы голодные. Маня: — Да, мама, вставай, готовь завтрак, мы голодные. Я: — Ууу... Идите сами... Вам, ведь, нужно, чтобы было приготовленно с радостью и вдохновением, а у меня сейчас нет ни того ни другого. Муж: — Ну, тогда готовь с чувством долга. Маня: — Ну, тогда готовь с чувством... но не долго. После неудачного падения на снегоходе у меня левая часть лица была неописуема «красива» всех цветов радуги и с отёком в придачу, глаз много меньше, чем правый. Но вечером сын не заметил. Утром добрый папа, ехидно улыбаясь, говорит: — Алёша, иди на маму посмотри! Он подходит крадучись ко мне, с выражением лица, как будто увидел пришельца. И шёпотом говорит отцу: — Она что, теперь с нами жить будет?! Папа забирает сына из садика, видит, что колготки грязные. Спрашивает: — Почему колготки грязные? — Упал в туалете. — Как упал? — Девочки обнимали и я упал. — А зачем они тебя обнимали? — Они не меня обнимали, а друг дружку. — Почему же ты тогда упал? — Засмотрелся... Моя сестра с ребёнком (3 года) ехала в маршрутке. В маршрутке непривычно тихо, все сидят молча. Тут послышался шелест разворачиваемой обёртки. Сыночек очень громко директорским тоном спросил: — Так!!! У кого конфета? Работала нянькой, забрала ребёнка Колю (5 лет) из садика. Он в маршрутке сел отдельно от меня, очень самостоятельный. Познакомился с 18-летней девушкой. Она, шутя, с ним общается и спрашивает: — А ты один что ли? Колян отвечает, пренебрежительно: — Есть тут со мной одна... И в мою сторону рукой. Выходной. Выхожу из своей комнаты в коридор, из кухни мимо меня на всех парах проносится кошка, следом за ней сын. Кошка вылетает в прихожую, вписывается в поворот, но задние лапы заносит, попой едет по линолеуму, исправляет крен, убегает. Сын пробегает мимо меня с воплем: — Звёзды на льду!!! Падает на пол, едет попой по линолеуму, не успевает тормозить, улетает под вешалку, на него сваливаются все наши курточки на плечиках, и оттуда орёт: — Занавес!!! Собираю сына гулять, обуваем сапожки, для ускорения процесса решила помочь: — Давай ножку. Сын поднимает ногу, мне кажется, что не ту. Говорю: — Давай другую! Он подаёт другую. Я понимаю, что в первый раз он был прав, снова ему: — Давай другую! Сын удивлённо оглядывается по сторонам, разводит руками и говорит: — А больше нету! Сын (3 года 9 месяцев) рассматривает конфеты из подарка: — Конфеты со вкусом змеи, со вкусом медведя, со вкусом красной шапочки...
Відповідь: Дитячі Перлини "Чорний гумор" від Анюти. Миколайко приніс Даші іграшку-равлика,що їздить і співає веселеньку пісенку : " Топ-тіп-топ,раз-два-три,крутятся колёсики,посмотри!". Аня сидить підспівує.Прислухаюсь,а вона співає "Топ-тип-топ,раз-два-три,РУКИ ПОД КОЛЁСИКИ,посмотри!"
Відповідь: Дитячі Перлини У новорічну ніч в Лілі піднялась т-ра. Не можем її збити. Я кажу чоловікові: - Може викличем швидку? Чоловік: -Чого?Зараз приїдуть п"яні ,злі, толку з них.......... 2 січня я викликала чергову лікарку. Лікарка тільки зайшла до хати, а моя Ліля: -О!Добрий день! А тато казав ,що Ви прийдете зла і п"яна......:khomyak:
Відповідь: Дитячі Перлини моя Софія вчора: - Мам, дай цукру(любить просто палець в цукор пхати і облизувати) я- Ні, цукор я заховала. Софія- Ти на балконі заховала, принеси будь-ласочка!!! Я- ні, я далеко заховала, щоб ти не гамала. Софія- Ти в мене така ХИТРА!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Аня вже деякий час не ходила в садок, бо кашляла і от вчора після різдвяних вихідних пішла. Ввечері каже мені: - Мені сьогодні в садочку подружки сказали, що я так підтягнулася, так помолоділа... бачиш як оте сидіння вдома і переглядання мультиків іде мені на користь...
Відповідь: Дитячі Перлини не зовсім словесні перли, але... одного дня, коли мій брат (який був вдома з двома дітками: 7 р. і 3 р.) заснув, почалась ця історія старший брат Макс вирішив зробити макіяж сестричці Олесі. оскільки для цього їм був потрібен дитячий туалетний столик, а столик має назву "туалетний", то вони його перетягнули в туалет-ванну. далі були довгі хвилини макіяжу, не менш довгими були і хвилини змивання щік, очей, повік, але про все по порядку (використовувалась дитяча косметика, яка раніше призначалась лише для ляльок). про манікюр, до речі, діти також не забули. коли прийшла мама з роботи, вона доню не впізнала і що ви думаєте, після того, як ледь Олесю повернули у попередній стан, стався ще один перл. Олеся має корону, яка ну ніяк не хотіла триматись на голові. тому дівчинка взяла клею, намастила на чоло і успішно приклеїла ага, коли перед сном мама дитині знімала колготки, побачила... ...акуратно намальовані нігтики на ніжках:khomyak:
Відповідь: Дитячі Перлини Я: - доця, я не знаю як вчепити цю корону ляльці, от як? доця ( зла і кривляється): - якяк? якяк?! Тобі дати Дуфалак?