Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. Lira

Lira Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Антон зраненьку бадьорим встає тільки на вихідні, до школи ж піднімається неохоче.
    Вчора зранку зачісується у ванній і щось собі буркає під ніс. Я прислухаюся з коридору:
    "Ніхто мене не приголубить, в ліжечко не покладе, ніхто не скаже:"Спи, Антончику, спи-нащо тобі та школа".
    Як я не розреготалася просто в коридорі- сама не знаю.

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

Купила мамі в польщі крем до лиця(нічний) ну і так пише "na noc", прийшла сусідська мала(6р) і як завжди розглядає всякі цяцьки, і тут до мене, ну добре ти купила крем, і то треба тільки ніс мазати, а все інше чим?Чого ти більше крему не купила?

показувала фото з Варшави, і я сфотографувала нашу ванну кімнату(а там був туалет без бачка, а біля нього стояла пральна машинка, але фотографію потрібно було перевернути, бо так виглядало що правльна машинка над туалетом висить).От розказую малі, бач а в нас такий туалет був, а вона - що ти розказуєш а во дивись який велетенський зливний бачок, я от не розумію, а як ви так боком ходили в туалет, чи то щоб так само як чоловіки було, стоячи.

привезла я лайма, і хочу врізати до чаю, а мала - нашо ти ще не стигло лимона вирвала! і так не погодилась покушати лайма!

3. zabawa

zabawa Member

В доці заболіло вночі вушко, плакала-ридала. Зранку питаю:"Вушко вже не болить?" -"Ні", кажу :" Ой добре, а то б прийшлось вести тебе до лікаря..." Вона: "До вухоліста?" :girl_haha:

Останнє редагування: 12 Грудень 2012
  4. Жменька

Жменька Well-Known Member

Готуємось до Миколая, питаємо в доці - "Що ти хочеш, щоб Миколай тобі приніс?"
    Відповідь - "Чарівну паличку, тільки СПРАВЖНЮ, щоб я собі чарувала все, що забажаю!". Ось так

5. spasivczanka

spasivczanka New Member

вчора з Настьою (6р) розглядаємо книжку, Настя каже у черзі за морозивом стоять мавпа, слон, траспус (тобто страус) і ми обоє регочемо..

6. CHOICH

CHOICH New Member

Були ми в селі, малий мав з собою конструктор, де був маленький "Людина павук"(руки, ноги, голова від"єднуються).Ну і невідомо чого запхав ту голову собі до рота та й ковтнув. Вибігає з плачем на вулицю і диким криком "Мама! Я з"їв голову павука!!!" В нас очі квадратні, поки ми впетрали що і до чого. Тепер частенько згадуємо цю історію, але вже в виховних цілях, аби до рота нічого не тягнув. (Голова вийшла нормально).

7. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Була у родичів у селі, там мене попросили трохи посидіти з дітьми - дві сестрички, одній 6 років, другій 4. Стали ми з ними бавитися, і старшенька зголосилася зробити мені масаж. Стукає мені кулачками по спині, і примовляє: "Рельсы, рельсы, шпалы, шпалы, ехал поезд запоздалый, из пятого окошка посыпался горошек..." А молодша слухала-слухала, та й каже: "То в тому поїзді коза їхала?"
    Я не зразу зрозуміла, до чого тут коза. :girl_haha:

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Розпитує мене Даня в кого якого кольору очі в родині. У мене карі, у тата карі, у Дані карі, у братика карі, у баби і діда теж, у тітки карі. А у Петі (мій брат) які? - питає. Кажу -Зелені. Данило: -Значить він не наш ;)

9. Soleil

Soleil New Member

Щойно поклала Христинку (2,6 р.) спати і доня захотіла послухати казочку. Розказала я про ріпку, про зайчика, а вона просить розказати про рибу акулу. От я їй розказую, що акула, то велика риба, яка плаває в морі і їсть маленьких рибок, бо вона риба-хижак. Моя донечка послухала, задумалась і каже, що вона теж хижак, бо їсть рибу. От яка в дітей логіка

10. veronka

veronka зла друзя

мала видряпалась на кучугуру у двічі більшу за неї і там застрягла. Кажу, вилазь, бо змерзнеш! Маргош (3,4р.):
    - Мамо, я гніздуюся!!!
    Потім змусила мене стати татом-пінгвіном і вилізти туди яйця висиджувати поки вона, мама-пінгвін, у морі від*їдається)))))

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тато з сином ялиночку ставлять:
    - Тату, я сьогодні обідцяв бабусі, що як поставим ялиночку, я з нею буду круг ялинки танцювати і пісеньку новорічну співати.
    - Добре, давай спершу зі мною. Яку будем співати пісню? Починай!
    - Дівчина з Коломиї, гарна та пишна
    ти з трамваю шестьорки неожиданно вийшла,
    ти вийшла як сонце з-за хмари...

брррр...

Оттакі новорічні пісні співають трьохрічні дітиська:girl_smile:

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Влітку відправляють племінницю Танюшку до моїх батьків на південь. Навчилася там з дітьми по-російськи розмовляти, або, як вона каже, па-расєйскі. Приходить якось з двору, а бабуся її питає:
    - ну як справи? що робила?
    Таня:
    - да так... играла, бегала, стрибала :girl_crazy:

13. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Ромко (6р.) питає:
    - А який то прапор - синій з жовтими зірочками колом?
    Трохи соображаю, поки відповісти:
    - аааа, то прапор Євросоюзу.
    - А там якою мовою розмовляють - євросоюцькою? : Хом'як:

14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

сидить мій синочок задуманий і питає:
    - мама! А є проспект Свободи?
    - так, є. В центрі, там де фонтан.
    - а чому це проспект СВОБОДИ, а не ПАРТІЇ РЕГІОНІВ???
    :girl_sad:

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас перли й далі пов"язані з маминим молочком.
    Ранок. Лежить Ромчик на мені і питає
    Р: мама, в тебе там молочко є?
    Я: ні, немає
    Р: а що ж тепер там є? може чайок чи пиво? )))))

16. Анута

Анута Well-Known Member

однокласник племінника (13 років):
    Ви мені вірш на виставу (ранок чи як воно в них назив) не давайте. Я нічого вчити не буду і виступати не буду! Мені за то ніхто не заплатить!

ото тепер дітки пішли....

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ходила в гості до знайомих, а там дівчинка 2,5 роки, а говорить...половину правда не розумію, але то таке...
    От питаю малу, а що ти хочеш щоб тобі подарували, а мала не задумуючись - "пісю хлопчика", в мене очі круглі, не розумію що до чого, а вона далі продовжує, "я його буду любати, цьомати!"
    Виявляється дитина мріє про песика, але то має бути хлопчик, щоб не було багато песеняток, бо вони не будуть мати де їх тримати.А мене збоченкою зробили:sad:

18. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Купила я чоловіку його улюблене чи не єдине печиво bahlsen, таке слойоне з вареннячком. Бачу менша на нього оком накинула, але я сказала дочекатися тата, бо то йому сюрприз.
    Ввечері чоловік дозволив розпакувати. І я закрутилась, вечеря, миття, уроки в старшої... Прохожу повз стіл, бачу лежить вже тільки 2 печива самотньо. Я меншу кличу, кажу "З`їж, доню, а то тато все зараз бігом доїсть". А вона мені швидко: "Ні-ні." Я: "Чому?". Мала: "Це я все з`їла, а татові 2 лишила". Я дивлюсь на чоловіка, і він таки не їв! Турботлива доця...

19. Tanju

Tanju Well-Known Member

І ще про рекламу. Аня лежить з Дашею,та щойно прокинулась і лежить якась дуже серйозна,Аня до неї: " Куди поділась моя веселушка?" :)

20. Alexx

Alexx New Member

Прийшла, до мене коліжанка в гості і питає Колю, як звати його виховательку в садочку, а він їй каже:- "Фрекен Бок!" ))))).