Відповідь: Дитячі Перлини Молодша доця (майже 2). Бавиться на кухні банячками. Я заходжу на кухню, в неї на голові друшляк. -Мама, подивись, яка я Червона Шапочка! *** Маємо проблеми з одним зубчиком, тому частенько заглядаємо і на інші. Чоловік: Ану, давай подивимося, чи не... Доця: Нема, нема в мене каїєсу (карієсу). *** В мене зараз з"явилося слово-паразит "Мама мія!". Моя дитина з розумним виглядом: "О, мама моя! Со то буде, со то буде".
Відповідь: Дитячі Перлини відпочивали у Дубаї. звісно, все спілкування там англійською, але намагалися на вимогу пояснити дитині арабські реалії. в аеропорту вдома зустріла нас старша донька. Ромко (6 р.) хвалиться їй у машині: а я знаю, як буде по-арабськи "дякую"! - І як? - Сенк ю!
Відповідь: Дитячі Перлини По дорозі в садок Ліля (3 роки і 4 міс) побачила прив"язану собаку, далматинця і каже: "Мама, дивися, яка собака кольорова!". Вчимо віршик на свято в садочок. я говорю мала повторює. Я ялинка зелененька, Я святкова, хоч маленька, Я красуня лісова, - Ліля (одразу)- ТАК!
Відповідь: Дитячі Перлини Тетянка (4р): - Давай помріємо. Я мрію, щоб у мене було таке біле волосся, як у тебе, будинок з двома туалетами... а ще мрію народити собі такого чоловіка доброго, як у тебе.
Відповідь: Дитячі Перлини Тарасик розсипав на підлогу насіння і щоб я на нього перша не напала кличе мене і показує: - Мама диви яка касота (красота) палучилася. Ти сюда не йди, бо поломиш. Пімінай (піднімай) ноги, не ламай і на мене не кичи (кричи), бо касота получилась.
Відповідь: Дитячі Перлини Перша година ночі. Вкладаємось спати, а Ромчик товчеться. Я лягла і чекаю поки він вляжеться. Підходить він до мене і каже. Ромчик: всьо мама папа, прийду завтра Я: куди йдеш? Ромчик: та куда? до дівчат Я: як твоїх дівчат звати? Ромчик: Зоряна)) і не треба, не плач все буде добре:khomyak:. І то дитині 2 роки, що далі буде.
Відповідь: Дитячі Перлини Хвалиться Данило: - Я у баби пив справжнє коров'яче молоко! Я: - А у нас яке??? Даня: - У нас з пакета
Відповідь: Дитячі Перлини Йдемо вчора зі школи. Нам назустріч жінка з вигляду дуже якась замучена. Мала на неї подивилася і каже: - Мама, та тьотя якась дуже замучена. Вона що, всю ніч МАХАЛАСЯ??? (Це напевно бо я часто говорю - Я ТАКА ЗАМАХАНА)
Відповідь: Дитячі Перлини вірш моєї Насті(5 років) після перегляду"маленькі поні" коник тихенько летить ослик тихенько пелдить(мова оригіналу збережена)
Відповідь: Дитячі Перлини Згадав вчора ввечері Ромчик про цицю) Лягає біля мене і починає смоктати, далі засмучено каже: "Мамуся, молочка зовсім нема. Ромчик їв-їв і все з"їв. Ну чому на потім не залишив????" .
Відповідь: Дитячі Перлини Робимо з Яною англ. мову. Натрапляємо на слово SKI (лижі). І тут Яна видає: мамо, ну ми ж уже в третьому класі, я хочу, щоб нас якихось довгих серйозних слів вчили, а нас вчать слова на три букви!
Відповідь: Дитячі Перлини Нові перли Яни: Мамо, дивися, які квіти... Напевно, то капуста Давай купимо товстомордика (малося на увазі товстолобика - консерва рибна така)
Відповідь: Дитячі Перлини Гуляє чоловік з собакою. Сусідська дівчинка (десь клас 3-й), дуже компанійська та файна дитина, підходить до нього, зав"язує розмову, гладить песика, і видає: "А Ваша собака так на Вас похожа!! Морда чисто як у Вас!!" Комплімента дитина зробила В нас собака - англійській кокер спаніель.
Відповідь: Дитячі Перлини Малюємо левчика (майже 3 р.): ось тут у нас очка, ось тут у нас вушка, ось тут у нас буде грива, а ось тут у нас будуть блохи.......
Відповідь: Дитячі Перлини ходить доня тримаючись за лоба із жалісливим виглядом: - в мене температураааа - в тебе лобик холодний - в мене холодна температураааа
Відповідь: Дитячі Перлини Дмитрик (4р.) підбігає до морозильної камери, відкриває дверцята, "закривається" дверкою і каже: мам я трохи позимнюсь.
Відповідь: Дитячі Перлини В Андрюхи варіації на скоромовку, яку треба вивчити до школи (Ми носили воду ситом, та дерева не политі): -Ми носили воду ситом - буде дупа не помита)))
Відповідь: Дитячі Перлини ображений на мене за покарання йде до тата: --тато, народи іншу маму. --мо, підем нову маму пошукаєм? --ні, то чужа буде, ти просто народи
Відповідь: Дитячі Перлини прочитала ото анекдот (той що №2), і згадала реальний випадок. стоїмо в черзі в аптеці. Ромко (6 р.) питає: мамо, а що то?, показуючи на вітрину з презервативами, а конкретно на "з ароматом полуниці" (полуниця намальована). (Сподіваюся, незворушно) відповідаю: таблетки. - Зі смаком полуниці? - так. - ммм, ням-ням. а це зі смаком банана? (коробочка поряд) - так. - а це що, зі смаком пір'я??? (це ті, що ультралайт) і ракушки??? (ребристі) фууу, хто таке купує... нарешті прийшлав наша черга і ми перемістилися...