Відповідь: Дитячі Перлини Наш словниковий запас поповнюється Кашляти - касі Жук - зюк Володя - воодя Оля - оя алло - айо кататися на качалі - гойдада печенько - пецє цукерочка - сє Додано через 2 хвилини котик - киця песик - гава гав-гав-гав коровка - мууууууууу курочка - коко Додано через 11 хвилин улюблений аватар Boris_Kiev, коли баче того котика, то одразу каже тіті(киця) І ТІШИТЬСЯ СТРАШЕННО!
Відповідь: Дитячі Перлини Щойно малий видав. Щось його засвербіло, прибіг до мене і каже "мамо, в тих колготок є глисти" (то все свекруха його глистами залякує)
Відповідь: Дитячі Перлини Збираємося до церкви, поспішаємо. А Дарко сів на порозі своєї кімнати і сидить. Я йому в поспіху кажу: "Швидко, вже йти треба, машина чекає!" А мені така спокійна відповідь: "Мама, не бачиш? Я шкробаюсь..." :D:D:D До речі, якщо він шкробається, то там, як у рекламі: "і нехай увесь світ зачекає..."
Відповідь: Дитячі Перлини Ми в дитинстві з Наталкою на шашлики говорили -шаклуни, а на шампунь - пашун
Відповідь: Дитячі Перлини Соломійка (3 р.) гладить дідові кошлаті брови "Дідо, то в тебе така чьолка, та?"
Відповідь: Дитячі Перлини А наш словничок все поширюється і поширюється. 1 РІК - мама - тата - баба - ка-ка - да (дай) - на - но-но - бий-бий - ням-ням - хто там 1 РІК І 2 МІСЯЦІ - мій-мій ( обнімає і цілує) - пий-пий - ляля - де ти? - ку-ку - пісь-пісь - тут - льо (алло) - коко (око) - тьотьо (тьотя) - дядя - бабах - мям ( мяу) - па-па - пі-пі ( так таже мишка) - бі-бі ( машина) - пампі ( памперс) 1 РІК І 4 МІСЯЦІ - яб"я ( яблуко) - м"ямя ( м"ясо) - буба (бульба) - буба ( як щось болить) - соцьо (сочок) - ав-ав ( так каже песик) - мій-мій мама - тата ку-ку - ляля па-па - мама пісьи ( мама пішли)
Відповідь: Дитячі Перлини йдемо центром Остап бачить перебудови і так філософськи: "Замість магазину іграшок зробили банк... Нє, два банки... Невже банки потрібніші, ніж іграшки..." "Бачив фільм, де дракон віддав своє серце людині... Невже драконяче серце, таке, як людиняче?"...
Відповідь: Дитячі Перлини Напевно, нікого не здивую новинкою, якщо скажу як мій Андрійко донедавна говорив на рибу...Йиба! а голубий - йибий...Зараз вже говоримо гарно - ррриба! А голубий так і залишився... Сьогодні мащу прищики зеленкою(вітрянка в нас), а він як закричить: "Мама вррредна! Ти со ййобис!"
Відповідь: Дитячі Перлини А моя недавно мене питає: "мама, а коли в мене в пузіку буде ляля?", я їй кажу: "коли виростеш, вийдеш заміж, тоді буде", а вона мені: (дослівно)Я не могу стільки ждать!!!!!!!!"
Відповідь: Дитячі Перлини Ярина(3,5) і Юрчик(5) про мамину подругу Ю.: Дивись, це Ося. Це моя женшина. Я коли виросту, то вийду за неї заміж. Я.: Ну і що, я теж коли виросту, то вийду заміж. Ю.: За кого? Я.: За свого тата! Ю.: Коли ти виростеш, він вже старий стане і буде ходити з паличкою. Ярка призадумалась...
Відповідь: Дитячі Перлини Нам всього 3 з половиною тижні, але ми також вміємо вже говорити!!! Коли хочемо їсти - кажемо "е-е-е" (з наголосом на останнє "е"). Коли нас миють, міняючи памперс - не плачемо, але зітхаємо, кажучи "о-ой" (на видиху). Ось такі досягнення...
Відповідь: Дитячі Перлини у нас вдома бувають перлини дитячі, а бувають і старечі ввечері по каналу ТЕТ іде вечірня казка і мультфільм про Скубі Ду баба кличе свою правнучку: - Ярина, "нові пригоди Куйбіди" почалися!
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні лягли з Вкторією на дивані і читаємо маленький молитовник. Я читаю вона уважно слухає. Розглядаємо окладинку і я їй показую де Бозя, де ангелочки... Вікторія задумалась...витягає іграшковий мобільник і каже: "Льо Бозі?"(Ало, Бозя?)
Відповідь: Дитячі Перлини згадала, як молодшого брата просили в спеку піти до хати, а він казав: "не піду, бо будете мене пригощати спати"...
Відповідь: Дитячі Перлини Аналогічно Вчора ввечері моя баба прибігає з кухні в кімнату з криком: - Там на вулиці біля будинку бомба лежить!! Ну ми всі до вікна, думали там бомба, сапери, міліція, а там - тихо, спокійно, нікого нема, нічого не видно.. А баба показує на "велику коробку": - Бомба!! Ми катулялись від сміху :D Це ж була просто машина, а в темряві було видно лише багажник..
Відповідь: Дитячі Перлини питає Остап: " Мама, а як маленька дитина народиться, то як відрізняють, чи це хлопчик, чи дівчинка?"
Відповідь: Дитячі Перлини Не скромно питати, але якщо малі діти питають.. :shy: .. що було у відповідь?