Відповідь: Дитячі Перлини -Марчик, одягайся! - Я не Марчик, я вертоліт! - розкруючи футболку над головою. - Вертоліт, вдягайся! - Справжні вертольоти не вдягаються, - продовжуючи розкручувати футболку. - Але я не справжній вертоліт, - швидкість обертальних рухів над головою зменшується. - Значить, мені треба вдягатися, - рівень ентузіазму в голосі різко падає. - Ну, добре, вдягаюся. - Мама, а як називаються тьоті - серпи? -??? Які тьоті??? -Ну, коли до дядька в мультику сказали "Слухаюсь, серП!", то як треба сказати до тьоті?
Відповідь: Дитячі Перлини Яна: а для чого татко курить? Він що, не розуміє, що він собі здоров"я псує і гроші витрачає на то? Краще би купив за ті гроші батон! Шукає в супермаркеті вихід до каси: а де тут фініш?
Відповідь: Дитячі Перлини Їдемо повз колишню бабусину квартиру (яку вона продала) а малий питає: - Мама, а чому бабуся тут не живе? - Ну бабуся переїхала жити в Рудно. - А чому вона тепер живе там де Брудно ))) Наш тато поїхав на місяць, ми ідемо малюк хвалиться: - Мам ти бачиш, я навіть на ручки не прошуся і машинку сам несу - Ну ти молодець, ти ж обіцяв татові, що будеш маму слухатись, допомагати і охороняти. Пауза... - Мам, я що буду твоїм ангелом )))
Відповідь: Дитячі Перлини Знайшов Данило у гостях іграшку і радісно вигукує О! Черубашка!!! (Чебурашка). Мене то дуже розсмішило :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини пізно, ніяк не вкладу малого, ще Настю "засинати" (з Настіного лексикону). Лежу коло малого, вже, ніби, очі закриває,і тут влітає Настя. В Сашки сон втік, вже йому хіба Настю треба. Я замучена і зла до Насті: - Настя, ну ти навмисне? Ти що свиня? - ні... - а хто ти? - курка. Ржем всі разом і ніхто вже взагалі не спить...
Відповідь: Дитячі Перлини - Мамо, ти була в Китаї? - Не була. Дядя Сергій літав. - А ти чому не літала? - Китай дуже далеко і переліт дорогий. - А дядя Сергій де гроші взяв? Продавав багато пива і давав мало здачі?
Відповідь: Дитячі Перлини Пішли з Яною на майданчик. Яна не знайшла для себе підходящого турніка, щоб полазити і повисіти, і каже: ну і де мені повіситися?
Відповідь: Дитячі Перлини Маргош тулиться до циці, кажу жартома,- Свої маєш!))) Нахиляє голівоньку, гладить свої циці зі словами: - Ростіть циці великі і маленькі...
Відповідь: Дитячі Перлини Поїхали мій старший з татом на рибалку після обіду. Ввечері приїзджають додому без улову і Іван так розчаровано: - Не було чого їхати! На рибу треба їхати в 4 годині рано, поки всю рибу не розібрали.
Відповідь: Дитячі Перлини молодший братик майже три роки.... -мама, дай гросі) -Світик нема зараз грошей, ще не дали.. -мама ну дай гросі! -Зайчик ще нема... -МАМА! ТИ СО? ПРИПУХЛА? і вже лагідніше -Я ж тебе вибрав)
Відповідь: Дитячі Перлини Бабуся(50 років) грається з малою, і така вже замучена, каже: "Яночка, давай трохи відпочинем, я не можу вже так бігати, я вже стара". Дитина:"Нє, бабця, ти не стара, ти ше нова!! Бігай!" Тато говорить по телефону в машині: "Добре, Лесику, за годину буду." Яна вигукує:"О, тато, ти що до Телесика їдеш?? Я з тобою, хочу нарешті побачити злу змію і зміючку Оленку!"
Відповідь: Дитячі Перлини гостювали в моїх батьків бандерівці, і захолутисли собою всю хату і своїми манатками, мама дуже постійно на то нарікала... і от коли вони вже нарешті їхали, останній чоловік купив малому цукерку, побавився з ним і вийшов. Світик закрив за ним двері, руки в боки і каже: "Ну, Слава Україні! Пішов налесті!" по аналогії до Слава Богу))) я так тішилась)))
Відповідь: Дитячі Перлини Сиджу на кухні і чую, що дитина щось там собі примовляє.... "То монстр.... то тапки монстра, то сяпка монстра, то пізяма монстра......" мене зацікавило, що то він таке "читає", захожу в кімнату, дивлюсь, а він взяв мою "Ілюстровану енциклопедію моди" і переглядає малюнки
Відповідь: Дитячі Перлини Не розчула, що малий мені сказав, а він мені каже: "Мама, сходи до вухоліста!"
Відповідь: Дитячі Перлини прийшла сусідська мала(3 р). І хотіла побавитись з котиком, а він чужих не любить і втікає. Кажу, Настуня, зловиш - побавишся. Ну от побігала, і не зловила. Питаюсь, ну як?А вона - Так нечесно, я ніколи його не зловлю, він бігає на 4 ногах, а я на 2!
Відповідь: Дитячі Перлини Дивимось "Зважені і щасливі". Малий питає: "Хто з них найбільш салосистий?"
Відповідь: Дитячі Перлини Ми сьогодні в гості ходили. А там хлопчик - рочок. Так вже вони гарно бавилися з Дариною. Вже збираємось іти, вона йому зробила папа а я кажу: - Дарина, а давай візьмемо хлопчика до себе додому? - Та ні, ДЯКУЮ! - Чого? - Мені, мамо, І ТЕБЕ ВИСТАЧАЄ!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Гуляємо з чоловіком і малим. На вулиці дівчинка років 3-х мабуть, рве на дрібні шматки пінопласт і розкидає. Питаю "Ти що робиш?", відповідь: "Я зиму делаю". )))
Відповідь: Дитячі Перлини Cидимо з малим в гостях. А на столі хіба салати з майонезом, я йому таке не даю. Кажу - бери собі хлібчик. На цілу кімнату: - Со, і то все со є??!! Чекай, зара се сось принесуть...
Відповідь: Дитячі Перлини Збираємося в парк, а Ганнуся любить, щоб і батут і коники і морозиво були "в програмі". Каже мені: тільки ти не бери так мало грошей, як раніше, бери багааато, бо я ж себе знаю.