Відповідь: Дитячі Перлини Мій старший десь почув пісню "На недельку до второго". Тільки зрозумів її по-своєму Сьогодні цілий день ходив по хаті і співав: "На недельку до второго Я уеду в Коморово Посмотреть подбившим глазом на Балтийскую волну "
Відповідь: Дитячі Перлини Нещодавно пристала до тата. А тато за компутером, выдпихує її. Після кількох спроб: - Тату, ну та в тебе ж дитина не тільки по вихідних!!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Пояснила доні, що означає приказка "За дурною голвоою ногам нема спокою". Переказує татові: - Тату, ти знаєш, я сьогодні вивчила таку приказку: на дурній голові ноги ростуть. ))
Відповідь: Дитячі Перлини Я свого малого по різному називаю, то "киця", то "птася", то "квіточка". Якось питаю: " Ромчик, хто ти мамин?? " відповідь - "кицяптасянезабудка" Хляпаю малого водою, він повертається і серйозним голосом до мене "Мама, ти со?? Совість є????" Просить цицю і каже: "Ти є моя маленька мама,я твій великий Йомчик, дай один раз ціцю"
питає Софія чи будем Марту купати. - будем, але пізніше - а коли? за 5 хвилин? - нє, десь за годинку? - а то більше ніж 5 хвилин чи менше? - та троха більше... будеш помагати? - нуууууууууу, якшо я ше не буду спаааааати і буду мати чааааааааааааассссс - Тату, дивися, шо мама спекла, такий кексик, такий шо ми разом з нею пекли - то ви разом пекли, чи мама сама пекла? - разом пекли, мама пекла, а я спала)))
Відповідь: Дитячі Перлини Були на вихідних на басейнах. Є там великі закручені гірки. Данило татові Д. - з'їдеш? Т. - не знаю, страшно.. Д. - ну ти ж не боягуз, ти ж мій тато - ти не можеш бути боягузом Тато з'їхав
Відповідь: Дитячі Перлини Софія нині на майданчику з дітьми будувала великий тунель з піску і їй під руками від обвалився, вона розстроїлася, розплакалася. Тая питає чого сестричка плаче, я пояснила. Таюся, втішаючи: "Не треба плакати, треба до мами йти ! Чого плакати?.. Цицю їсти!" )))
Відповідь: Дитячі Перлини Щойно. Малий витяг з тумби пластилін, ми його відкрили, а він чомусь смердить. Я кажу малому: "Ідемо, викинемо в сміття." Відповідь шедевральна "Ні, не треба викидати, хай Наталка з"їсть" (Наталка - то моя сестра)
Відповідь: Дитячі Перлини - мама а бувають безкіінечнольєри...... -..... хто? - безкінечнольєри... - то що таке? - ну є ж мільйонери... а то безкінечнольєри )))))
Відповідь: Дитячі Перлини Сашко має незрозуміле словечко фєндіпєньді. І скільки просимо поряснити--ніяк))) але дуже цікаво що це таке у нього))
Відповідь: Дитячі Перлини фєндіпєньді. І скільки просимо поряснити--ніяк))) колись знайома дівчинка (1,5-2 рочки), коли сердилася, казала "каваліта". Мами-тати-бабусі не могли зрозуміти, що то має означати. Якось я теж стала об"єктом її гніву, і мені теж заявилося" Каваліта!!". Я не розгубилася - Сама така! Дівчинка здивувалася, але потім вже так не ... еее... матюкалася Ну, і про мого розумника, 5 років -Мама, а де мама слоненятка Джамбо? -Так ось вона, купає його, колише. -Ні, це лелека їй приніс слоника. А де та мама, що народила??
Відповідь: Дитячі Перлини Мацопа (2,5 р.) тереоризує няньку: а як каже курочка, а як каже качечка. На питанні як каже білочка нянька зависла. "Сьо ненаєсь? Біль-біль казе білоцка!"
Відповідь: Дитячі Перлини Андрюха нині заявив, що наш кіт ХУТРІШИЙ за сусідського песика. Я кажу:"Може хИтріший?" - "Та ні, хутріший, бо в нього хутро довше і пухнастіше"
Відповідь: Дитячі Перлини Ми тепер на все, що вже не хочемо робити чемно відповідаємо "всьо, дякую" з якимось американським акцентом з наголосом на "ю" - пісяє на горшочок, на пів дороги процес переривається - всьо, дякую - поїв, відсуває миску - всьо, дякую - бавиться іграшками, надоїло - всьо, дякую - обнімаємося, відпихає - всьо, дякую - везу на машинці, той злазить по дорозі - всьо, дякую - а саме класне було, коли ми стриглися і я два рази провела машинкою по голові, а той заявив "всьо, дякую", розвернувся і пішов геть
Відповідь: Дитячі Перлини Пішов татко з дітками гуляти. Я виглянула через вікно. Татко з коляскою пішов, а старшенький (4,5р) стоїть. -Чому стоїш? Доганяй тата. -Я завис...
Відповідь: Дитячі Перлини Щось було у нас сталось, але не пам'ятаю, що саме. І ходить за мною Данило і каже: Пробач мене! Ну пробач мене! Кажу: Данилочко, то ж не ти винуватий, то я. Відповідь мене вразила: Ну пробач себе ( в тій же інтонації, що і за себе просив) :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Їдемо машиною. Раптом починає плакати Мелася, за нею підтягує і Натанчик. Так хвилини дві. Коли обоє затихли, Дарко раптом каже до Романа: "Татко, я плачу, бо думаю про майбутнє". "Про що саме в майбутньому?" - питає Роман. "Про твій похорон. І мені дуже сумно..." Роман на це відповів, що він наразі живий і аби Дарко зосереджувався на цьому, і в майбутньому теж шукав чогось позитивного до роздумів, аби не плакати. Ото діти вміють видати.
Відповідь: Дитячі Перлини Заходить Златуня в кімнату і каже: - Мама, я для тебе маю такий сюрприз. Ти будеш така рада, така рада! - Що за сюрприз, Златунь? - Я тобі народила донечку! ой, доню, як добре, що ти ще мале дитя
Відповідь: Дитячі Перлини Кума розповідала історію . Одна мамця відлучила доцю від грудей в віці 2,4 міс , розповідаючи молочко вже недобре воно гірке, погане і т. д. Далі завагітніла, ну і через 9 міс приносить малявку додому, годує грудьми , тут підходить старшенька і каже : - Що маєш молоко? Що добре молоко? Ну, може цвиркни мену трошечки в пластівці
Відповідь: Дитячі Перлини взяла у знайомої епілятор - на пробу, чи зможу користуватися. Приходить Ромчик (5р.9 м.): - шо то? - епілятор. - а нашо він? - ноги голити... - а нашо?? - ну от помацай. Бач, та нога вже гладенька-гладенька. а та? ще ні... - а я знаю кращий спосіб! (голосом всезнайки) - :khomyak::khomyak: який??? - Віск Віт! то з реклами! - ...ну бач, ще є інші способи... віск треба гарячий на ногу мазати, а потім здирати, то може бути боляче! - не гарячий, а теплий! то з реклами! :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: