Відповідь: Дитячі Перлини не можу похвалитися перлами своїх дітей, бо їх ще немає. тому розповім про кумедний випадок з моєю сестрою. Була якась забава, стіл ломився від наїдків і тут мала видає: хочу гуселебедя (дитині було роки три), всі шкробають голову і думають, що це таке може бути... Курку? Ні. Голубці? Ні. Ковбаску? Ні. Дитина піднімається і пхає руку в миску з оселедцем, каже: "Во гуселебедь!"
Відповідь: Дитячі Перлини Якось мій чоловік вирішив що я хочу дивитись передачу Ключовий Момент, а я в тім часі в кімнаті була, то він Данилові каже: - Іди скажи мамі, що є передача Ключовий Момент - Добре! Прибігає дитина і каже, - Мамо, мамо! Там ваша пейдача Клей Момент.
Відповідь: Дитячі Перлини А ми вже другий день вилазимо на вікно і кричемо ТАТА! Це ми так сиділи гамали а наш татко машину мив в гаражах (а вікна якраз виходять на гаражі). Я Дімі кажу "Дивися - наш татко!". І він як завівся - ТАТА ЙДІ-ЙДІ, ТАТА ЙДІ-ЙДІ! І це так весь час як заходимо на кухню. А сьогодні наш татко поїхав на рідні села, а дитина далі кричить у вікно ТАТА ЙДІ-ЙДІ! Додано через 1 хвилину "Діма, як робить півник?" - "Ку-лі-ку" :D :D :D
Відповідь: Дитячі Перлини Із нинішніх новотворів: памокУка - прямокутник стинОк - шнурок Яким чином він так чує ті слова, не знаю.
Відповідь: Дитячі Перлини Яринка між 2-ма і 3-ма роками: - Яриночка, що ти робиш? - Я роблю порохи! - Мамо, купи мені братика. - Якого братика? - Такого зеленого. Казочка: - Жили-були дід та баба і був у них синочок Івасик. А яєчко впало та й розбилося. Дід плаче, баба плаче, а коза з печі: я коза-дереза, півбока луплена... Б'є маму зі словами: - Тікай звідси, Степане! Мама плаче. - Ти чого плачеш, ти ж не Степан! - Мамо, тримай мене за руку міцніше, щоб в мене не виросли крильця і я не полетіла. - Сьогодні в садок їдемо машиною. - Я не хочу машиною, я хочу пішки! - Пішки? - Тато буде баранчик круторогий, я сяду на барана і підемо пішки! - Скільки в тебе вушок, Яриночка? - Троє. - А де ж третє? - Ось! - А де друге? - Ось! - А перше? - Немає... - Тато, почитай мені книжку. - Не зараз, Яриночка. - Почитай, бо я покличу бабая! Позіхає і каже: - Я хочу спати. Мама: - Я теж. - Ти не хочеш, ти ж не позіхаєш! Пісенька: Ля-ля-ля ля-ля-ля попою кружляю я - Мама, я тебе міцно люблю! - А тата? - І тата теж. - А бабцю? - І бабцю, і себе! - Моє сонечко, моя рибонька, моя пташечка... - Мама, я людина!!! Дуже любить їсти сметану і просить в бабці ще одну ложечку: - Бабцю, ну будь-ласка, дай ще за тата, за маму, за Юрчика... - Мама, я хочу їсти, а особливо хочу пити. - Цей тигр називається Тварина.
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні розглядаємо фотографії в гілочці "Знайомтесь маленькі чуда". На всіх Вікторія спокійно дивиться і тут доходить черга до Улянкиного Любчика моя малеча підривається, тикає пальцем в монітор і кричить : "МІЙ-МІЙ!!! " Ми з чоловіком чуть не вмерли зі сміху...
Відповідь: Дитячі Перлини Ну я ж казала СВАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Треба познайомитись через піст, а там і за зал, музиків, камеру, фото домовлятися
Відповідь: Дитячі Перлини Нічого, порадитесь зранку з чоловіком, коли вам зручно зайти на нараду, чи, може, ми перші до вас???
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні питали... Спочатку трохи обидвоє стидались, потім розбіглись, далі Любчик обнімав і цьомкав Вікуську, потім троха бігали і шось там говорили разом, а далі Куська пішла спати......... продовження буде....
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора Юліана ніяк не вкладеться спати, ходить по-хаті, а щей з тим годинником режим збитий. Я питаю, ну що тобі дати аби ти пішла спати - Я хочу їсти! -А що ти хочеш їсти? - Хібцик! - Маленький? - НІ! Вевикий! - Але як будеш багато хліба на ніч їсти, то будеш мати великий животик! - Джaст лайк ти мама? (Точно такий як ти?) Завстидали :o
Відповідь: Дитячі Перлини Дивиться Данило мультик про Чебурашку і Крокодила Ґєну, і там показують як крокодил сидить сам в хаті і дивиться на чайник, а Данило каже: - Мама! Крокодил не має кого грати!... Юліана збирається до школи: - Завтра ми ідемо до укрінської школи, а в понеділок підемо до галінської школи, бо там говоримо по-галінськи. Дівчата бавляться і Юліана каже - Мама, ти як великий і грубий ведмедик. Мама сіла в обломі. А Ганнуся підходить, гладить маму і каже: - Мама, та просто ти така сама пухнаста і мягенька. Не журись! :D:D:D:D
Відповідь: Дитячі Перлини Остап, як був малий казав: лалинка,лаблуко, лазик і лемідь... (ялинка, яблуко, язик, ведмідь)
Відповідь: Дитячі Перлини Дідусеві дали в магазині на решту цукерку і він виклав її з кишені на тумбочку. Прибігає Тереза і хап цукерку, а дідусь каже:"Там тільки одна, Аня буде плакати як ти будеш їсти." Вона відразу поклала на місце іпобігла, прибігає з Аньою і показує: "Бачиш? Але є тільки одна, тому їсти неможна, але можна понюхати". Понюхали і побігли далі бавитись.:D P. S. Підозрюю, що якби розходилось в чеколядовий цукерок, то Тереза не була би такою холоднокровною Додано через 5 годин 29 хвилин Свіженьке. Бабуся прибирає в кухні і повитягувала всілякі коробочки з ґудзиками і всякою всячиною. Діти звісно ж тут-як-тут. Я кажу: "А ви вже тут пасетесь!". Тереза: "Ага, мам, як коровки!":D
Відповідь: Дитячі Перлини вчить Остап уроки : - мама, а хто такий корівник? а що таке комбайнер? я бачив гарну собаку: французький бульдозер