Відповідь: Дитячі Перлини Була сьогодні у нас кумаська з сином Ігорчиком (скоро буде 4 рочки) і от наші балачки з ним. Я: Ігорчику, порадь де б мені мікрохвильовку поставити щоб більше місця було? І: постав біля газової плити Я: розумієш не можу тут ставити бо мені місце щоб готовити щось потрібно І: тоді треба перепланувати кухню Я: та тут не переплануєш бо за стіною сусіди живуть після невеличкої паузи І: тоді іншу хату треба. (І як то я сама не здогадалась що то мені не перестановка потрібна, а більша хата). І з тої категорії про більшу хату - подивилась дитина на нашу квартиру і питає - я щось не розумію чи то кабінет чи то спальня, бо і ліжко є і комп'ютер стоїть. А ще: Я: Ігорчику хто по тебе їде? І: мій тато Я: а твій тато мамі хто? І. чоловік Я: а мені? І: а тобі ніхто Дивимось разом каталог з іграшками. От сторінка де дитячі ноутбуки. Я: ти який хочеш? І: оцей білий або цей сірий Я: а я хочу цей дівчачий червоний І: то червоний дитячий, а дівчачий має бути рожевий.
Відповідь: Дитячі Перлини Після дня катання на лижах, прийшли до кімнати, включаємо телевізор, видно через сніг перешкоди. На екрані невідомі пазли і такі ж звуки. Марко - мама, що то таке? Я - то інопланетяни тобі повідомлення передають Марко - ааа, зараз я поДивлюся де вони, вікриває фіранку і кричить - о, баачу!!! Дивися, он двоє курять на сусідньому балконі
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора ввечері вирубилось світло в нашому будинку. Роман сидить на унітазі (горщик він не признає) і кричить - мама, включи світло! Пояснюю, що щось зламалось, і світла немає, а дитина і далі за своє: "Включи світло, бо нічого не бачу!". Ну я починаю демонструвати, вмикаючи і вимикаючи вимикач, кажу - бачиш?, поломане... Ну Роман і не розгубився - "Подзвони татові, хай купить нові батарейки, бо в вимикачеві сіли, і треба поміняти"... Оттак от, а я б і не здогадалась
Відповідь: Дитячі Перлини Каже Яринка до чоловіка: - Давай мені гроші, поведу маму в Антошку, виберемо їй плаття і туфельки
Відповідь: Дитячі Перлини Софійка видала "Я - доця. Я мамина доця і татова доця. Я ДУЖЕ доця" я: Коли ти будеш чемна? Софія: завтра
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора вирішила запитатися синочка , чи хоче він ще сестричку чи братика... -Мама та ти що, це вже буде забагато, тай хата лусне
Відповідь: Дитячі Перлини Олександра була в бабусі. Приходить і розповідає: -Мама, наша бабуся дуже не вихована! -Та? Чому? -Ось сьогодні ситуація (а лице при цьому таке важне, що я ледве втримую сміх). В бабусі зламався замок на куртці. І вона не могла його защепити. То вона такиииихх слів говорила!!!! (Очі зробилися велетенські) -І що ж вона такого сказала? -І "йо-майо", і "бляха-муха" і ще багато такого, що в мене і язик не повернеться сказати!
Відповідь: Дитячі Перлини Доця, 4 клас. На уроці з математики почина робити собі зачіску. На зауваження вчительки оригінальна відповідь: "Ви говоріть, говоріть, я вас чую"
Відповідь: Дитячі Перлини розмовляли ми про любов до близьких людей, про тих, кого вже немає. я говорила, що в наших серцях зберігається любов і пам"ять про померлих. Максим: - мам, ти так всіх любиш і пам"ятаєш, дивись, бо для мене місця не вистарчить! - для тебе завжди є і буде особливе місце в моєму сердечку - в тебе що там запасна карта пам"яті вставляється?! вертаємось ввечері додому, Максим по дорозі заснув, я зупинилась, розбудився. Я: - Максимко, спи, нам ще далеко їхати - зараз попробую, якщо карточка на спання ще дійсна, засну, якщо закінчилась, прийдеться терпіти...
Відповідь: Дитячі Перлини Софія рано в ванній: мама, коли до нас приходила бабуся, та моя бабуся, та шо тобі не бабуся, то вона не хотіла пісяти на моє сидіннячко, а пісяла на дорослий унітазик з тим вашим негарним біленьким сидіннячком. А я ж її люблю і хотіла дати їй кольорове сидіннячко, шоб пісяти було добре... яка добра дитина
Відповідь: Дитячі Перлини Якось раптово Ярина почала говорити за братика, точніше вимагати/просити Я кажу, добре з татом поговоримо. А вона радісно: - Ура, у вас знов буде весілля))))
Відповідь: Дитячі Перлини СЬогодні читали книжку "Азбука дружби". Там в кінці є питання до діток. Отож: - Даринка, а яке звірятко тобі найбільше сподобалося? - Оленятко. Бо воно жовте а це мій улюблений колір. :xaxa: - А як ти думаєш, звірятка зустрінуться знову? (там одне попливло додому в Антарктиду). - Так. - Чому? - Бо в них і так нема що більше робити. - А хто такі друзі? - Ну це той хто тобі все віддає, не ображає і не б"є... по дупі!
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні у кафе. Я: -Мартинко, ти щось будеш ? (маючи на увазі, їсти) Мартин: -Буду. -Що ? -Щось :smile:.
Відповідь: Дитячі Перлини Риється мацьопа (2,2 рочки) в сумці і, витягуючи кожен предмет, називає його. Коли не може ідентифікувати - ми допомагаємо. Доходить черга до рожевої пачечки олвейз: крутить, дивиться і видає - пампелс.
Відповідь: Дитячі Перлини стоїмо у магазині, я вже розраховуюсь. Настя уважно дивиться на продавця і питає: Н:" а кому ви чупа чупси продаєте?" Продавець:"Дітям" Н:"А хіба ви не знаєте, що від чупа чупсів у дітей зуби випадають? ви хочете, щоб всі діти беззубі ходили?" тітонька розгубилась відповіді так Настя і не дочекалась