Відповідь: Дитячі Перлини Читали вчора з Настею казочку про павучка. Сьогодні вона мені видала: - Мамо, а прочитаємо зараз ще раз про того павучка, що павуте плетинки?
Відповідь: Дитячі Перлини Антон складає мені на свято віршика. З 8-м березня вітаю, щастя радості бажаю (ги.. добре ми посівальну вивчили.. тримається пам"яті) Щоби маму привітати, треба хлопців цілувати Питаю- а чого хлопців треба цілувати? (явно себе з татом має на увазі) Антон (серйозно так і впевнено): без того ПОЕЗІЇ не буде!
Відповідь: Дитячі Перлини А моя Олександра сьогодні щось не поділила з дідусем, розмовляючи по телефону. Він з нею пожартував, а вона жарту не зрозуміла і образилась. Приносить мені телефон і каже:" Мамо, скажи йому, що хай сам розварює ту кашу, що заварив" Так сміялася...
Відповідь: Дитячі Перлини Софія: мама, включи світло, я нічого не бачу Я: певно шо не бачиш, 11-та вечір, треба спати, закривай очка і спи і хай тобі присняться ангелики Софія: ангелики-ангелики... хай мені присниться шо всі як я спати не хочуть)))) ______________________ Мама, дай мені ту свою помаду, бо мені дуже треба, а ти і так хоренька, то тобі нашо)))
Відповідь: Дитячі Перлини Вечеряємо з Ромчиком (майже 5,5), він їсть бульйон: - мамо, а ти знаєш, що то за така країна Єгипет? - гм... а ти знаєш? - знаю. то така країна, де все є: є-гипет! - :shok::khomyak:... і що ж там є??? - ну, мумії, піраміди... і крісло! - :shok::khomyak:...яке крісло??? - ну, на ньому сиділа королева муміїв! Хай живуть просвітницькі мультики!! - опамятовуюся потрохи а росіл там є? ми на бульйон так кажемо, а за розмовою ложка перестала ходити до рота - нєєє, росолу там нема! там пісок їдять! то ж пустеля!! а вчора згадала вчергове цей діалог, і дозапитала: - а що ж таке той "гипет"? - гипет - то всьо таке страшне, про що я тобі розказував: мумії, піраміди... ти ж знаєш, що в піраміді дуууже страшно? уточнення: в Єгипті ми ніколи не були)
Відповідь: Дитячі Перлини Моя мама досі так слова перекручує. Пєрь і солєц (соль и перец), цепон с кулочкой (кулон с цепочкой), снєгаєт пад (падает снег). Вибачайте за офф - не втрималась.
Відповідь: Дитячі Перлини колись було - очі в когось закисли, шепчу на вушко:"отрі вичи", себто очі витри чи витри очі)) і коли дуже розумово чи емоційно втомлена, після довгого перекладання наприклад, так перекручую. Така ситуативна дислексія означає мені, що треба відіспатися
Відповідь: Дитячі Перлини перекручені слова то моя слабість) магазинчик - гамазинчик тачки - пачки ну софія - сосія то давно татові штани - татові танси (то якесь вийшло універсальне між штани і джинси))) випила все молочко - випила уфесь молочко Ангелик - охоронець - Ангелик - покухонець))
Відповідь: Дитячі Перлини В нашої Марічки коронна фраза і майже всі розповіді починаються "А коли я була маленька....." я питаюсь, а коли ти була маленька? Відповідає,що коли їй було 2 роки. Або Мама ти коли станеш маленькою я буду тобі допомагати.
Відповідь: Дитячі Перлини моя колишня співробітниця завше казала, що малі діти пам'ятають щось до свого народження (попереднє життя тощо). тому дітей треба питати, що було, коли вони були малими - то може бути цікава інформація для роздумів
Відповідь: Дитячі Перлини Антон: мамо- а наша вчителька 2 рази одружена. Я: бути такого не може Антон: може- у неї на пальцях ДВА ПЕРСТЕНІ і тут я усвідомила, що моя дитина через свою маму програміста і її таких самих коліжанок, навіть не в курсі, що жінки носять щось з прикрас крім обручок, користуються косметикою, спідницями і каблуками на кожен день, а не 3 рази на рік і взагалі нормальних жінок практично не бачить. Щось з тим тре робити
Відповідь: Дитячі Перлини Моя дитина останнім часом так смалить, що я напевно тут надовго Читає книжку про чарівний шоколад, який виконує бажання. Питаю:: А якби в тебе був такий шоколад, ти б що загадав? Антон: Щоб бути розумним. Все знати. Тоді мені б тільки лишилося в школі навчитися писати гарно- і не треба було б мучитися. (Що можна загадати навчитися гарно писати- таке йому і в казковому сні приснитися не може)
Відповідь: Дитячі Перлини На днях Соломійка бігла(але не швидко) щось татові показати, тут - підковзнулася на ламінаті і впала. Встає, чухає дупцю і каже: -Маті бозя, сьо то я так пала (впала)?
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні переглядали запис виписки Мартинка з пологового. Юстинці тоді було 4 рочки, дуже не неї тоді жаль найшов і вона плакала, можливо зміна статусу у сім"ї, що не вона вже наймолодша чи дитячі ревнощі чи .., напевне, усе відразу. Сьогодні, Юсті, майже дев"ять . -Якби я тоді знала,що Мартин буде такий нечемний, то я б взагалі ридала .
Відповідь: Дитячі Перлини Плаче Софія гіркими сльозами. Закрила повністю викручену свою гігієнічну помаду (кумаду). Схлипуючи: - На, візьми, вона скінчилася. в інстукції (інструкції) написано (цікаво де і якій) шо треба купити другу
Відповідь: Дитячі Перлини А я малу вчора купала. Випросила в мене окуляри татові для плавання. Вдягнула і просить лити їй на обличчя, а вона буде очі відкриті тримати. Лию-лию, а мала врешті каже: - Ні, мамо, то ніц з того не вийде. В мене ОРГАНІЗМ ОЧІ ЗАКРИВАЄ!
Відповідь: Дитячі Перлини Лягаємо спати, синочок просить цицю. Питаю: "а може без циці? Нащо тобі циця?" а він відповідає: "бо мене природа так зробила!"
Відповідь: Дитячі Перлини Побачив як тато б'є поклони під час молитви і каже: "мам! Подивись, шо тато ВИТВОРЯЄ!"
Відповідь: Дитячі Перлини Їдемо з трирічною Ганнусею до Львова поїздом. Попались нам в купе два веселих дядька, вже напідпитку, почали діставати дитину різними питаннями, куди їде, чого їде, з ким буде бачитись... Нарешті питають: "Ти до Львова може на якесь свято їдеш?" Моя дитина видає: "Я їду на день народження до свого чоловіка". Дядьки впали під стіл.