Відповідь: Дитячі Перлини Кайф!! Бо в іншій темі я щось затуркалась Малий щойно сказав; "Це ви з татом".
Відповідь: Дитячі Перлини мій синочок повзає по землі на животі і кричить Я змія батон, я змія батон. я перепитую може пітон? неа батон, батон
Відповідь: Дитячі Перлини це не зовсім дитячі перлини, але не придумала, куди краще пасуватиме. теми на вигаданому дитячому форумі:
Відповідь: Дитячі Перлини Всім відомо, що на снігу добре видно собачі к@к@шки Соломія мене недавно питається: -Мамуся, а шо песики не мали горщиків і покакали на сніжок ? Бідні, бідні песики
Відповідь: Дитячі Перлини Христинка: - Мама! Мама! Дивись, там суничка за вікном. (То про синичку) Малеча бавилася в кімнаті. Чую, кричить несамовито - мене кличе. Прибігаю, налякана, що щось сталося. А вона так задоволено пошепки: - Мама, я тебе люблю. Розказує бабці про прогулянку: - Ми гуляли з татом. Каталися на санках, але без мами. Мама не пішла, бо вона сьогодні щось дуже захотіла похворіти. І ще до теми моєї застуди: - Мама, ти не хворій. Ти скоренько вихворювай.
Відповідь: Дитячі Перлини Мацьопа 2 рочки переглядає глянцевий журнал, де стаття про якийсь показ моделей: Гална тьотя, ну а я плосто касуня! (красуня)
Відповідь: Дитячі Перлини Анічка сьогодні до мене: - Мама, ну чому в мене сьогодні нічого не получається і нічого мені не хочеться? Я кажу: - Ну, напевно, сьогодні не твій день... Аня, після довгої паузи: - Тоді включай мені мультики, давай багато конфет і буде мій день!
Відповідь: Дитячі Перлини У Тараськи денний сон. Ніяк не можу вгамувати Павлуся від гучної забави. Нарешті чуємо плач. - Ура! Тараська нарешті встав! Тепер ми можемо знову бавитись!! І що тут скажеш?..
Відповідь: Дитячі Перлини Соломійка сьогодні над ранок не злізала з цицьки. Я вже десь годинка 8 не витримала і кажу: "Не муч вже ту цицю стільки!" Соломія піднімає голову і так сонно відповідає: -Мама, я її не мучу, я тільки трошки так молочко п'ю
Відповідь: Дитячі Перлини Ростик сам собі дозволив переглядати вдень мультики. Я роблю зауваження: - Досить дивитися мультики. Виключай компютер. Очка мають відпочити. - А вони не відпочивають. Все дивляться і дивляться... і кричать:"Мультики, ми хочемо дивитись мультики!"
Відповідь: Дитячі Перлини вчора в трамваї їдем страшенно повільно, зупиняємся кожних 5 метрів... хлопчик років 2-3 не може всидіти біля мами, крутиться, капризує. врешті дитина не витримує і видає просто геніальну фразу: - Мама, я білсе не мозу! Довго се той дландулєт буде тасцитись??? :khomyak: мама випала в осад і весь трамвай разом з нею
Відповідь: Дитячі Перлини Говорю Тімуру 5,5р - а ти хотів щоб в тебе якась дівчинка закохалась? - ага, тільки гарна і в платті! * * * Перед Миколаєм розказує. -Бозя деколи служить Миколаю і розказує Христусикам Ангеликам і Ангеликам Христеликам, а потім і Миколаю чи дітки чемні! (во як все заплутано) * * * В фільмі ВВC леви їдять зебру. - Тіма, а тобі зебру не шкода? - А я її взагалі не їм!
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора лягає вдень спати, включив настольну лампу і каже: - Мам, виключи сонечко ))) ******* Прокинувся після обіднього сну і заявив: - Мама, я не поняв, де моя сестричка, я її що загубив? І тепер кожного дня, говорить, що хоче сестричку, може то був пророчий сон )))
Відповідь: Дитячі Перлини Остапчик кожного вечора засипає в своєму ліжечку, а посеред ночі перелазить до нас з чоловіком. Вчора ввечері його питаю: - Доки ти будеш вночі до нас перелазити? - Завжди - А коли виростеш, одружешся і будеш мати своїх дітей теж будеш з нами спати? - Оооо, то ти тоді вже будеш мені бабусею..... (от така дитяча логіка)
Відповідь: Дитячі Перлини Ото Тімка видав сьогодні про відбивну виплюнувши шматок на тарілку: -а я думав, що це не прожилка в відбивній, а якесь гамно. І взагалі, мам, моє улюблене дурне слово- "гамно"... Воно таке смішне і таке красиве! )
Відповідь: Дитячі Перлини Перераховуючи назбирані копійки сам собі: -з кожним разом все важче збирати гроші, бо в мене їх все більше, а в батьків все меньше. І доведеться їм це все віддати, а самому працювати на роботі!
Відповідь: Дитячі Перлини Соломія вивичила нове дієслово -попектися,але говорить на свій лад: -Мама, бабуся Вома (Рома) сьогодні запеклася
Відповідь: Дитячі Перлини загріла малому молоко трохи засильно і утворилась старка. малий хотів попити і старка попала йому до рота. він каже: - мамо, тут така салфеточка в молочці, забери, будь ласка. сьогодні варила макарон домашній і не такий як завжди тоненький, а грубими полосками. Олежик побачив і каже: -то такі шарфики
Відповідь: Дитячі Перлини як мама вивичила, так дитина і говорить (це жарт, не ображайтесь, будь ласка)