Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Софія питає, вона зїла 1 цукорочок тільки з лівої ручки (показує один), а з іншої ще не зїла, чи дасть тато?:girl_haha:

2. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

В розмові про садочок Христинка видала: "Я бавлюся з дівчинкою. Вона називається Марія... О, вона називається як печиво. Хм, то я її завтра з"їм"

Був в садочку медогляд. І малеча розповідає: "Мама, до нас приходили лікарі, мене не слухали, а щось трохи дивилися... Мама, але до нас не лікарі приходили. То були якісь тьоті - в них не було халатів"

Останнє редагування: 2 Листопад 2011
  3. katrinka

katrinka Well-Known Member

Максим передивився Карлсона, товчеться по кімнаті вже весь вечір, нарешті видає :" я найкраща вигадка у світі... з пропеллером!"

4. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Сьогодні до мене зайшла родичка, відкрив двері син і Лілічка. Родичка питає :"Лілічка, а де тато?". Ліля :"Та він у ванній бриється" . Родичка : "А мама де? ". Ліля: " А вона на балконі з одягом вішається" :)

5. jantarna

jantarna New Member

Старша донечка розповідає дідусеві: "В моєї подруги Наталочки цього року помер дідусь, тому її батьки на Новий рік ялинку не прикрашатимуть ". Дідусь їй пояснює, що деякі люди таким чином виявляють свій траур і жаль за померлими. А малеча не довго думаючи питає "Діду, скажи, а ми б в такому випадку прикрашали б ялинку?" ... Дід був в шоці...:girl_nea:

6. VERO

VERO Well-Known Member

Я кормлю Таїчку, а вона, як завжди, відволікається, озирається, до телевізора повертається... Ростик повертає головку сестрички до циці зі словами:"Таюся, їж, НЕ ПОЗОРЬСЯ!"

7. dollymom

dollymom New Member

Перед походом на кладовище:
    - Взагалі-то, мені не дуже подобається на кладовищах. Там лише могилки, хрести і мертві люди. Зате тихо І НІХТО НЕ КРИЧИТЬ, НЕ ВЕРЕЩИТЬ!

8. jantarna

jantarna New Member

Дитина вчора прийшла з хореографії і хвалиться- "Як сьогодні було чудово на заняттях, бо в вчительки дуже сильно боліло горло, і вона на нас не кричала!"

9. Lira

Lira Member

Антон (7 років карапузові) краєм вуха почув кавалок діалогу з тих серіалів, які дивиться бабуся, де дівчина поза шлюбом народила дитину.
    Приходить до мене- очі як тарелі:
    Мамо - а хіба без шлюбу може народитися дитина?? звідки беруться в шлюбі- це ВСЕ зрозуміло, а от звідки може взятися дитина без шлюбу???
    (довга в нас була бесіда після того) . Ростуть діти.

10. dollymom

dollymom New Member

Сидить, розмальовує. Каже - а це намалюю ось таким хвилястим олівцем. Дивлюся - бере синьо-зелений олівець.
    Питаю:
    - Чого хвилястий????
    - Бо він такого кольору як хвиля! :)

11. Tanju

Tanju Well-Known Member

Моя Аня любить дивитися мультик про Альошу Поповича. Потім вигадує собі, каже " Мама, ты будешь Любава, папа-богатырь, а я говорящий конь Юлий!" , я їй кажу: "Ну тогда скажи иго-го-го!" Аня таким діловим тоном " мама, я ГОВОРЯЩИЙ конь! я РАЗГОВАРИВАЮ!"
    :girl_haha:

12. dollymom

dollymom New Member

Розказую бабусі, яка у нас Даринка молодець - і гарна, і розумна. Мала то все слухає, дуже задоволена.
    Я кажу:
    - Даринка в нас просто ЧУДО!
    Даринка:
    - А мама в нас ЮДО!

13. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

ходили на весілля до племінниці. Ромка (5 років) ні з ким було лишити, брали з собою. Перед подією багато говорили про те, що підемо на весілля у ресторан. Зранку того дня: їдемо на благословення - "А ми вже їдемо в ресторан??" - повертаємося з благословення - те ж саме питання. Їдемо на шлюб - те ж саме, звідти на розписку - ситуація та ж.
    В ресторані веду малого в туалет, він бурчить: "І що в тому ресторані цікавого? нащо ми сюди їхали?" :)
    Питаю наступного дня, чи сподобалася молода - "Була подібна на круту дівчину":girl_crazy:

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сашка ніяк не вкладеться спати. Товчеться-товчеться..Я вже й три казочки прочитала. Толку - нуль. Почала співати колискову (а голос в мене ще той :girl_crazy:), Сашка слуха-слухає, а потім , прямо як в анекдоті, каже:"Мам , ти краще не співай, я так швидше засну" :girl_haha:

• Подобається Подобається x 1
  15. dollymom

dollymom New Member

- Мама, а правда, слово "грудень" схоже на "груди". А слово "січень" - (хі-хі-хі, так єхидно в кулачок) - коли хтось сікає :)

16. AilataN

AilataN жива

Тато говорить по скайпу з другом, Маруся скаче рядом, друг питає- ну,як тобі, мала, живеться з твоїми "родітєлями"? Маруся- це не родітєлі, це просто люди, мої найкращі друзі- маааама і таааато! Пойняв, чи ні?

17. dollymom

dollymom New Member

Умовляэ мене ввечері щоб ми взяли її спати до себе.
    - ВЗагалі-то, я хочу спати з тобою!
    Я:
    - Взагалі-то, я сплю з татом!
    Дарина:
    - Взагалі-то, я хочу теж з вами!
    Я:
    - Взагалі-то, батьки сплять вдвох!
    Дарина:
    - Взагалі-то, дітям без батьків СУМНО!

18. nalia

nalia Member

Сьогодні в чоловіка очередной мальчішнік, Кажу сину, що тато знову йде виставляти ( недавно було ДН) На що малий каже татові: " Не можна мати через день день народження, так і збухатись можна."

19. zetta

zetta Well-Known Member

ми вiдкрили для себе тернет... а значить де дитячi iгри проскакують еротичнi iгри. я то все перевiряю, блокую i тд.
    отже сидимо i шось то одна хоче то друга... а поруч тазiк стояв червоний... я його вхопила, надiла на голову i кажу все мене нема...
    вiдповiдь - так, вiдкриваем еротичнi iгри.. )

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

- мама, Сосійка дуже чемна і хоче подивитись Мікі-Мавуся
    - так, але тому, що Софійка дуже чемна, вона вже його сьогодні дивилась
    - так, один раз, тільки один, а чемна на багатоооооооооо...