Відповідь: Дитячі Перлини - Софія, ну ти будеш їсти, чи нє, зупа вже зимна... - Ну то зимна, ну буду. - Зимна зупа несмачна - а давай не будем їсти несмачну
Відповідь: Дитячі Перлини Ранок. Юстина дуже зла, бо хоче дивитися Лунтіка, а мама швиденько волоче підмиватися, щоб водичка не охолола. Поклала на пеленку, бачу коза з носа стирчить. Легенько забрала і чую: "Запхай назад!!!"... ********************************************* День. Їдемо возиком в ощадкасу. Голуби, жующі якісь людські макарони, розлітаються, бачучи нас. - Мама, а чого вони втекли? - Не знаю, донь, напевно нас злякалися... - А чого нас боятися? Ми ж такі гарні дівчата! ********************************************* - Мама, а ти вмієш тако м"ячика копнути? - Та яке, донь, не вмію... То тільки ти в нас все вмієш. - Мама, а ти вмієш до підвіконника дістати? - Не вмію... - А що ти вмієш? Варити їсти і прибирати?
Відповідь: Дитячі Перлини бабуся кожну суботу або в неділю ходе в сауну попаритись... збирає з собою сьогодні Настю... -бабуся, так в сауні мужики є і стриптиз бар........... -нє внучечка, вони окремо )
Відповідь: Дитячі Перлини Гуляли вчора з Сашком в сихівському лісі. Відповідн о всі троє вбрані в спортивному стилі. Вийшли з лісу, йдем вже в р-ні Санта -Барбари, там якесь кафе, ну й субота - видно, що там весілля, якраз гості останні заходять в двері, музиканти грають марша..І тут Сашко видає перл :"А давайте зайдем всередину і подивимся ,яка там наречена!". Я уявляю собі квадратні очі гостей і молодят, якби ми отак в спортивному зайшли туди незванно й непрохано.
Відповідь: Дитячі Перлини Антончик надивився на мій кардмейкінг і собі клеїть листівочку для об"єкта своєї симпатіїї. Посеред квіточок- метеликів ліпить знак доляра і всякі там вирізані гроші (з обгорткового паперу) Я: Антосику- та гроші дівчаткам не ліпляться. Їм треба щось романтичне: квітки, метелики, сердечка А: Мамо- та дівчатка теж мають бути трохи багаті. Я: (хитро) а для чого?? А: Ну, мам! Щоб купити собі весільну сукню!!! я: :khomyak:
Відповідь: Дитячі Перлини Були сьогодні в поліклініці на прийомі в педіатра,у відповідь на питання лікарки "а скажи,чим тебе вдома годують?" Софія спочатку задумалася,а потім так здивовано:"Ложкою..."
Відповідь: Дитячі Перлини Синок вже почав робити закази на Миколая::: " Я дуже хочу собачку, але щоб не мала зубів"
Відповідь: Дитячі Перлини Чоловік захворів, лежить вдома. Дзвоню, слухавку бере син. - Глянь, сонечко, як там тато, не гарячий? Пауза. - Ні, мамо, тато ще тепленький...
Відповідь: Дитячі Перлини Святко (2.3 роки) з Софійкою (3.2 роки) Лямур... - Святко, ти мене любис? - Не любу. - Ну то я післа до дому... - Не йди любу сільно. На машінку.... - Святко, дивись яку я машінку маю! - Прикоооольна! - Бацис сама їздє - Ага, бо не сіла абаєйка ( батарейка). Сидять на машинках: Софійка: - Святко, ти їдь в садок, а я йду на роботу, по глоші. Святко: - Агаааа. А потім їдемо на базал купляти цуколки і на моле....
Відповідь: Дитячі Перлини Приносить з садка нові знання: Мама, а знаєш як називаються всі люди, що живуть у ЛЬвові? Львів"яни. А в Києві - киянки... Я сміюся і питаю: А у Луцьку? Задумалася. - ЛОСІНИ!
Відповідь: Дитячі Перлини Настюха вичерпала свій ліміт цукерок на день і взяла одну "тільки подивитись, а не їсти". Я на секунду відвернулась, а цукерка вже в роті у доці. - Настя, чому ти з'їла цукерку, я ж не дозволяла? -мама, ну я от стояла, дивилася...і тут, серце мені підказало: цукерка така солодка-пресолодка, ну і вже розтанула..то я повинна була її з'їсти!
Відповідь: Дитячі Перлини З наболілого...Моя Аня досі любить тикнути букву "и" де не треба. Запис д/з у щоденнику: підир. стор. 47. ..............Я плякаль..........
Відповідь: Дитячі Перлини Мама, а чого ти вийшла з босою головою на двір? ************************************** - Юнка, та в тебе вже день народження на носі! - Де? Мама, ну де? Де? - ображено мацаючи носа. ************************************** Так захопилася перебуванням з татом в підвалі, що не встигла по легенькому.... Піднімаються на гору в мокрих штанях і дочка здивавано: - А що я мала робити? В підвалі ж нема тувалєта. Не продумали батьки...
Відповідь: Дитячі Перлини Сьгодні допитувався мене Саша, як ми з татом познайомились))) Ну я і розказую - Ну жили ми з татом по сусідству, от і познайомились, почали дружити, потім полюбили один одного і одружились... Саша слухав зачаровано , а потім і каже -Ага, жили собі жили, а тато тобі потім і каже : Ех, старенька, щось сумно нам удвох, діточок нема, давай собі Сашу народим )))))
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні в садочку в когось було день народження. Я.Данику в кого було ДН? Д.Я щось не пам"ятаю як його звати, але він як старий дідо. Я.Не зрозуміла? Д.Та як не зрозуміла, та беззубий він.
Відповідь: Дитячі Перлини Моя подружка, розказує своєму синочкові, що коли він був маленький, то вона годувала його своїм молочком. Малий ( три роки ), здивовано: - Мама, ти що була корівкою ?
Відповідь: Дитячі Перлини Приходить Ростик з прогулянки з татом і сестричкою. Побачив маму і з радістю кинувся обнімати: "Мамо, я за тобою так скучив!.. Я тебе так люблю!.. І сестричку люблю!.. І себе люблю!.."
Відповідь: Дитячі Перлини До нас приходили гості з дівчинкою 5 р. + моя (6 р.). ну, діти там собі щось бавляться, набрали муз. інструментів, хто які придумав, барабани, гітару, нарядилися так-сяк і вирішили концерт влаштувати дорослим - заходять "музиканти" в кімнату і урочисто оголошують: - Увага! Дорослі! Слухайте! Виступають МУЗОРОБИСТИ!
Відповідь: Дитячі Перлини - Адам (4р.), ти ходиш на англійську? - Так, хожу! - А як по-англійськи буде "привіт"? - Шалом!
Відповідь: Дитячі Перлини Давала зранку Тольці активоване вугілля- скривився, але з'їв. В обід кажу йому, що знову треба випити таблеточку, а він каже: ту з пилюкою не давай, помий її.