Дитяча поліклініка. як боротись з свавіллям?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем OxankaF, 30 Вересень 2014.

1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

але той запис до одного місця. нас з племінником записали на після обіду, а зранку мали йти до ортопеда. В окуліста зранку "нема місць, все зайнято". Ну ми прийшли до ортопеда, потім планували погуляти до прийому в окуліста. Коротше, прийняла нас окуліст ще швидше і за той час що ми там були ні одної людини не було в неї крім нас.

2. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Дівчатка, пишу продовження нашої боротьби із поліклінікою на Левандівці. Нині мені передзвонили із гарячої лінії і повідомили, що моє звернення розглянули і тепер буде формуватися запит до головного лікаря саме тієї Залізничної лікарні, так як це відомча поліклініка і там інше підпорядкування. Я ще раз наголосила, що це не одиничний випадок і що моя заява не стосується тільки окремого лікаря, тобто окуліста, а загалом у цьому закладі купа проблем. Я дуже надіюсь, що там на верху таки почнуть якийсь рух. І по результатам - мені запропонували варіант пройти окуліста на Виговського, там уже повідомлено про мене, тож я тепер можу безперешкодно там це зробити і до мене не будуть висувати ніяких претензій чи кудись ще мене футболити. Я би вже й нині їхала, так от малий зліг із якоюсь вірускою (яку ми вхопили, чекаючи у довгій черзі до педіатра у нашій поліклініці), тож як одужаєм зразу поїду. Я до того все це пишу, що дуже прошу мам, яким доводиться обслуговуватися у дитячій поліклініці на Роксоляни і які є незадоволені таким обслуговуванням,звертатися на гарячу лінію. Бо чим більше буде таких звернень, тим більше їм будуть капати на мозок і будуть вимагати від них щось роботи. Ще напишу, як ми пройдем медогляд)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1