Дитина потрапила аварію! порадьте, що робити

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Уляночка, 12 Червень 2009.

1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Дитина потрапила аварію! порадьте, що робити

У даному випадку ,вина водія вже у тому,що він утік з місця пригоди :girl_sad:.

• Подобається Подобається x 22
  2. Halina

Halina Well-Known Member

Про цей травмпунк на Виговського я знаю по собі. Коли упала і прийшла туди...то вони мене спитала чи я пила...потім чи пила вчора....потім коли остатній раз пила....потім чи мені лікарняний потрібно. Ой! як я плакала після цього довго...

Тримайтесь!

• Подобається Подобається x 9
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Надiйко, послухай, твiй чоловiк лежить у лiкарнi i чекає операцiї, i маєш сама переляк i бiдна дiвчинка налякана. Я розумiю, то був нещасний випадок, могло статись з будь-ким. Будь хто з нас мiг бути за кермом i... АЛЕ саме твоя сiм'я фiзично постраждала, а не їхня. Ви можете повзнавати чи у них була хоч якась страховка, бо я розумiю що в Українi хоч подекуди таке буває, може раптом у них була. Звичайно, може в нього дiйсно нiчого немає, тодi з нього нiчого i не вiзьмеш. Але спробувати треба. Вони нiякi не жертви, жертви - це твоя сiм'я, в основному чоловiк.

• Подобається Подобається x 11
  4. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Надійко тримайся. Все буде добре, все просто мусить бути добре

• Подобається Подобається x 5
  5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Чесно кажучи, Кізонько, з усім співчуттям до родини нашої Надійки, наврядчи з водія вдасться хоч щось стягнути, бо нещасний випадок трапився не черз його провину. На тій дорозі не повинно було бути пішоходів.
    Єдине реально в чому він винен (наскільки я розумію), це те, що втік з місця пригоди замість того, щоб надати допомогу.

Надійко, усього вам найкращого, якщо стільки людей вам цього бажають, значить усе буде добре!!!!

• Подобається Подобається x 20
  6. Нюта

Нюта Well-Known Member

Мені дуже шкода маленьку дівчинку. І співчуваю батькам дитини.
    Але ж Шановні батьки, Ви маєте велику відповідальність - цю маленьку квіточку.
    Якщо ми будемо перебігати дороги де попало, то навіщо нам світлофори і зебри??? Для кого вони? Тим паче погода була в п'ятницю просто ЖАХ!!!!!:girl_devil:
    А вина водія лише в тому, що вона втікла з місця ДТП, це має бути наказано. А в самій ситуації, як це не гірко, винні батьки дівчинки!
    Будемо надіятися, що з дитинкою і чоловіком все буде гаразд.
    Також мені шкода і дитини з машини вона мабуть теж налякана. Нехай будуть всі здорові.
    Ця ситуація є і наукою для всіх нас. Оскільки, ми теж всі інколи робимо спонтанні і бездумні вчинки. Будьмо уважні!

• Подобається Подобається x 9
  7. Kasia

Kasia Well-Known Member

ой люди! винна є однозначно. окірм того , зі слів Надійки машина в кредиті, ОТЖЕ - є каско, і цивілка. водій несе витрати у вигляді МОРАЛЬНО ТИСНУТИ НА СТРАХОВИКІВ які випалчують обидві стархівки.
    КАСКО - покриє ремонт автівки, а цивілка - витрати повязані із лікуванням чоловіка. по в цьому є суть страхуваня! ось і все. чого той водій прибідняється?? треба походити, папірці позбирати, затрати час! витрат водія фінансових нуль.
    не бачу проблеми.

• Подобається Подобається x 13
  8. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Зазирнула на хвильку, щоб написати в тему, що мене ще деякий час не буде, а тут таке... Надійко, щиро співчуваю. І оскільки я все ж таки трішки маю досвіду роботи із дітками, в яких у силу різних причин є психологічні і психофізичні проблеми, наважусь сказати вам ось що: дітки, які потрапляють в такі пригоди як правило сприймають їх одномоментно - сталося-переляк-і помалу-помалу забулося. Подальші страхи найчастіше виникають не через саму подію, а через СПРИЙНЯТТЯ цієї біди дорослими, тобто якщо оточуючі постійно про це говорять, плачуть,істерять (часто бабусі грішать цим перед дитиною), жаліють дитинку вголос, бо вона ж таке пережила і т. д . Особливо небезпечними є часто повторювані оточенням фрази: "Щастя, що всі залишились живими", "Навіть боюся подумати що могла б вас (тебе) більше не побачити" ну і подібні. Не дозволяйте, щоб розмови із співчуттями і ойойками велись при дитині. Про таткове здоров"я - лише в позитивному руслі: татко видужує, татко буде скоро вдома. Ну та судячи з ваших дописів, ви розумничка і молодчинка, ніяких негативів не допустите.
    А тепер щодо психологів. ДУЖЕ-ДУЖЕ обережно підбирайте спеціаліста! Бувають такі, що при всіх своїх дипломах-сертифікатах дають, наприклад, дитині при першій же зустрічі, намалювати ту аварію, потім спалюють, ну і подібне "шаманство". Питайте відгуки про спеціаліста, якщо надумаєте вести і обов"язково перша зустріч і серйозна розмова має бути з вами, адже надійний і відповідальний спеціаліст має скласти повне уявлення про вашу дитину, наголошу, про дитину, а не про проблему.
    Вибачте, якщо сумбурно. Нехай удача буде надалі на вашій стороні.

• Подобається Подобається x 27
  9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідальність водія є завжди!!! оскільки водій керує механізмом підвищеної небезпеки, а отже згідно кримінального кодексу відповідальність може бути і без прямого умислу і вини з боку водія! А ще не забувайте, що водій має обирати дистанцію, необхідну для маневру - якби швидкість і дистанція були нормальні - водій загальмував би і трагедії не трапилось!
    І не треба забувати про моральну шкоду, яку завдано дитині і мамі, через суд треба обовязково вимагати відшкодування моральної шкоди, якої зазнали потерпілі, хоча і важко, але можливо!
    А щодо водія - я і сама водій, переді мною також бігають пішоходи, але якщо вже ти завдав комусь шкоди - будь предусім людиною!!!

• Подобається Подобається x 8
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Раз зачепили.
    Я теж про це думала.
    Знайшла таке. Може, буде цікаво. Тут різні нюанси є.
    Мій тато колись казав, що перехід не є суто по знакові (де зебри нема), а десь по 5 метрів по обидва боки знака. Не знаю, наскільки це правда, ніколи не перевіряла.
    Я не кажу, що Надійки та її чоловіка вини тут нема. Є. Але вина водія завжди буде більша.
    Перечитувала слова Уляночки кілька разів.
    Як на мене, якщо одна машина пропускає, навіть там, де переходити не можна, то друга машина мала би помітити це. Проблема за тим, що у нас на це не зважають, і не має значення чи то перехід, чи ні. Та й панянки на джипах - особлива субкультура як на мене.
    Ученицю мого батька колись ідентичним чином збили на переході. Одна машина спинилася, а наступна дівчинку зачепила й протягла кілька метрів за собою. Водій має завжди бути при свідомості, коли за кермом, не залежно від статі та марки машини.
    Я Надійці бажаю успіху в тому, аби притягти водія до відповідальності! Ще плюс тому, що з місця аварії дряпанула.
    Тут пішохід завжди має рацію і завжди жертва, навіть якщо в недозволеному місці переходить, бо він - особа привілейована. Я біля роботи переходжу часто в недозволеному місці. Звісно, я під машини не пру й чекаю, коли вони мають червоне світло в себе (метрів 50 від місця, де я переходжу). Але я знаю, що якби яка машина й їхала, то вона мене об*їде, крім того одразу сповільнить. Зрештою, водії звикли, мабуть, бо в цьому місці купа людей переходять дорогу від автобусної зупинки на роботу. І тут якщо зіб*ють пішохода, то дуже рідко буває, аби водія не притягнули за то, і то так, що капець. І страхівка вгору, й штрафи... Деякі багато втрачають після такого. І я вважаю таку позицію цілковито правильною, бо машина - то не ознака крутості й не розкіш - це велика відповідальність.

• Подобається Подобається x 12
  11. kati

kati Well-Known Member

Надійко, я приєднусь до усіх слів підтримки, все мусить бути добре, і в чоловіка і в вас з вікусею.
    Що трапилось, то трапилось...нема чого вже себе винити за те що пербігали дорогу не на зебрі.... Обовьязково потрібно вибити кошти з тих людей, хоча то в нас дуже проблематично, най і страховка є....якщо ті люди не схочуть платити, то все обставлять так як їм вигідно, сподіваюсь все ж таки на їх людяність і порядність

• Подобається Подобається x 11
  12. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Дівчата, дякую шо не забуваєте...вибачте, не можу ніц коментувати...шоб потім то не використали проти нас, бо знаю скільки люду читає ДП...думаю ви мене зрозумієте...
    Готуємось до операції в середу...нині закупила майже всі ліки...дякую всім хто хотів допомогти...але помогли хлопці з чоловікової роботи...зробили добру знижку в Вашій аптеці, то я вже вирішила нікого не турбувати...
    операція буде тривати 2 год., а потім ше 2 тижні в лікарні...

Куся була нині в садку...я напевно переживала більше ніж тоді коли вона пішла туди вперше...але всьо було гуд...це мене дуже тішить...часто запитує, а де татко?

• Подобається Подобається x 35
  13. Oddly

Oddly Well-Known Member

Нехай все пройде якнайкраще!

і поменше читайте тут всяких розсусолювань - воно вам ні до чого тим душу ятрити, і не змінить вже нічого

успіху!

• Подобається Подобається x 14
  14. Відповідь: Дитина потрапила аварію! порадьте, що робити

Жах. Я в шоці Найкращий дорослий невропатолог Сандурський на Топольній,а дитячий навіть не знаю Головне не панікувати і молитися .

• Подобається Подобається x 3
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Уляночко, Надійко, які останні новини?? Як Володя, як Куся? Чому не пишете? Чи пишете в якихось інших темах?

• Подобається Подобається x 6
  16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

По плану володю сьогодні мали виписати..ввечері подзвоню до Наді і напишу, що і як...

• Подобається Подобається x 6
  17. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

все в пп:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 1