Відповідь: Діти в авто У нас у всіх своє місце/крісло. Якщо маєте можливість привчайте до дисципліни/крісла з народження
Відповідь: Діти в авто почитайте тему про вибір автокрісла, я там піднімала це питання. Виявляється можна розмістити і 3 автокрісла
Відповідь: Діти в авто мама немудра з іншого боку - її справа у нас діти в автокріслах, раніше в чоловіковій робочій машині, з якої ми їх постійно забирали/ставили, тепер стоять в нашій без автокрісел практично не їздили, хіба часом по місту з однією Софією
Відповідь: Діти в авто Ви не праві! Дитина у мами на руках - зовсім не означає, що вона в безпеці. При різкому гальмуванні чи при зіткненні з автомобілем, руки мами автоматично випускають дитину, хоч як би міцно вона її перед тим не тримала. Дитина може сильно травмуватися, а якщо дуже маленька, то навіть вилетіти через лобове скло і загинути!!! Це доведений факт. Перед тим, як купувати крісла своїм дітям, я переглянула багато краш-тестів і передивилась багато пізнавального відео, так що ніколи ні за жодних обставин, навіть, якщо їдемо до найближчого пункту призначення, не дозволяю дітям сидіти в автомобілі не в автокріслах. Навіть, якщо Ви впевнені в майстерності і уважності свого чоловіка чи в собі самій на дорозі, Ви не можете бути на 100% впевненими в інших водіях. Люди, бережіть своє здоров'я і життя своїх діточок!!!
Відповідь: Діти в авто а я не ризикнула, якщо крісло побувала в ДТП, воно вже непридатне, хоч ззовні може й виглядати як нове, але мати мікротріщини і т.д. Не впевнена, що всі продавці добросовісні і скажуть правду. Хіба в добрих знайомим, яким довіряю, б відкупила.
Відповідь: Діти в авто так це легко перевірити- знімаєте чохол з крісла, і перед вами повністю видимий каркас- якщо є пошкодження Ви їх побачите
Відповідь: Діти в авто і я передивилась. і тепер просто в шоці як я могла так безпечно з малим їздити в таксі з невідомими водіями і деколи навіть не тримаючи дитину. Тепер тільки в кріслі.
Відповідь: Діти в авто це якщо воно конкретно тріснуло і є видимі дефекти, та є ще варіант, що каркас отримав граничне чи чуть більше навантаження, видимих пошкоджень нема, але матеріал уже не має поч. міцності, і не зможе ефект. гасити енергію удару, чи десь глибше в кріпленнях мікротріщинки. Це як шолом - до першого зіткнення, хоч на вигляд як новий. Один раз мала випадок, коли машину на світофорі догнав джип, не розрахував і докотився, до сих пір пам., то відчуття, як через тіло проходить хвиля і відкидує до передніх сидінь (була не пристебнута, в таксі), мені здавалось, що в машину ввалились на всьому ходу, а там навіть бампер не постраждав. Мені страшно уявити, з якою силою б"є при високих швидкостях, тому така економія з ризиком не для мене.
Відповідь: Діти в авто При високих швидкостях б"є так, що жодне автокрісло не допоможе. Краштести проводять на швидкості 60 км (якщо не помиляюсь) об стіну - в житті це дві машини зі шв 30 км назустріч одна одній. Плюс дуже багато від машини залежить - якщо ланос стукнеться з ледкрузером, до прикладу, то яке б крісло в ланосі не було ... Я в жодному випадку не закликаю ігнорувати питання безпеки (мої всі діти їздять в кріслах), просто до всього треба підходити тверезо .
Відповідь: Діти в авто Три автокрісла стають тільки у тих машинах, де ззаду три повноцінних пасажирських крісла. В іншому випадку - тільки два і одне спереду.
Відповідь: Діти в авто Тоді її треба відключити. То не складно - таку штучку треба повернути ключем запалюваня. Навіть на наліпці карсіту є написане, якщо розміщуєте на передньому пасажирському сидинні - відключіть подушку безпеки.
Відповідь: Діти в авто та то зрозуміло, що крісло не панацея, але якщо воно дефектне, то і на швидкості 30 може не допомогти або ще й спричинити додатк. травми. Кожен випадок унікальний, та ще й з таким набором факторів, що передбачити все неможливо. Для своїх дітей використовувала б б/у крісла лише від знайомих. Саме про це і був пост. Ті фактори, на які можу повпливати, щоб зробити поїздку "безпечнішою", не нехтуватиму, на решта - воля Божа.
Відповідь: Діти в авто Розумію Вашу точку зору, але мені здається Ви трохи перебільшуєте ризики купівлі б/у крісла. Автокрісло ж не має ні електроніки, ні механізмів складних вбудованих. Це просто пластмасовий каркас з чохлом І тріщини, подряпини на каркасі видно. Якщо ж це, як Ви кажете, мікротріщини, то, на мою думку, вони не зашкодять виконати функцію паска безпеки для дитини, тобто зафіксувати дитину на місці у випадку поштовху. Звісно, якщо фінанси позволяють, то будьщо нове краще, ніж б/у , але не думаю, що купуючи вживане якісне крісло, батьки нехтують безпекою.
Відповідь: Діти в авто Ось це абсолютно ні до чого. Воно не повинно готувати кашу чи показувати мультики. Крісло - це міцний каркас, який має свій запас надійності, пружності тощо. І основна його функція, окрім згаданого вами паска безпеки, саме те, аби цей каркас при ударі залишився цілим і, відповідно, дитина в ньому. Якщо при першому ударі його місцість була порушена (воно тримається купи, але внутрішній напряг відбувся - це фізика), то достатньо буде наступного навіть не надто значного прикладення сили в певній ділянці, аби воно розкололось і поранило дитину. І паски цілі, і боковий каркас цілий, а осколок вп"явся в руку, наприклад. Спеціально оминула найгіршу ситуацію. Для прикладу: напевно вся знають як добрий майстер валить піч? Простукує і шукає точку, центр сил, і легкий удар туди розвалить її повністю. Як розбивається нерозбивний посуд люмінарк? Він може у вас впасти мільйон разів і лише один раз впаде "якось по особливому" - попаде на точку напруження - і розіб"ється на такі друзки, що ви їх будете довго і нудно збирати. Тому, я прихильниця думки, що якщо брати б/у, то в людини, котрій довіряєте. Отак просто в незнайомої по інету - не взяла б нізащо.
Відповідь: Діти в авто Є ще нюанс виробника. Відомі виробники будуть більше дбати про міцність і надійність свого виробу. Але крісло буде дорожчим. Тому коли бюджет обмежений, що краще - якісне б/у чи нове але маловідоме і дешеве?
Відповідь: Діти в авто тут питання хто що вкладає в слово якісне Я перед таким вибором не стояла, але гіпотетично, для мене заюзана обшивка не проблема, головне, що то кріселко собі каталось і "травм" не зазнавало. Анута гарно розписала Тому скоріше б купила б/у, а не маловідоме/незрозуміле, але б/у лише у знайомих, через нет би не купувала
Відповідь: Діти в авто Кожне крісло, відповідає нормам безпеки тієї країни для якої воно зроблене. Тому навіть саме найдешевше крісло є безпечним. Зі вживаним кріслом неможлово знати чи воно ніколи не було в дтп, чи не падало і чи не було вдарене. До речі крісла мають дату пригодності саме через те що його міцність втрачється з часом.