Відповідь: Діти в авто і я теж би хотіла знати. тоді краще кріпити крісло позаду водія ,там теж рахується безпечне місце.
Відповідь: Діти в авто а взаглі автокрісло можна тримати в машині постійно, чи краще його заховати в багажник, коли не використовується, ну щоб не вкрали?
Відповідь: Діти в авто Місце безпечне, за умови, що автівка обладнана відповідним ременем безпеки, саме для цього середнього місця, і дитина надійно зафіксована. У іншому випадку, що не так рідко трапляється, лобове зіткнення викине пасажира із заднього середнього місця через лобове скло. Статистику чию? Думаю, найприкольнішою була б статистика досліджень з Папуа-Нової Гвінеї. Нагадати про "фірмана"?
Відповідь: Діти в авто з машини зручніше красти те, що в бардачку або іншу дрібноту котра погано лежить. а автокрісло надто громіздке щоб його красти і з ним тікати, та ще й треба знати як його відчепити. плюс якщо воно буде по багажнику шорхатись коли їдете, то ІМНО більше шансів заробити кріслу механічне пошкодження
Відповідь: Діти в авто Знаєте, можна довго сперечатись. Але безпечність насправді дуже відносна - дехто без крісла все життя возить дітей, та ще й і на передньому кріслі, не пристібнутими. І всі живі-здорові. А дехто втрачає малечу, яка сиділа пристібнута в кріслі на задньому сидінні. НЕМАЄ абсолютно безпечного крісла, немає безпечного місця в машині, бо сама по собі машина є джерелом підвищеної небезпеки. Є певні обставини за яких може відбутись те або те. Тому головою треба думати батькам завжди. Можна повірити продавцю в магазині нам в антошці казали, що "оце крісло витримує зіткнення на шв. 200 км\за год." ага. за умови, що машина витримає таке зіткнення, можна повірити статті на автодітях. Статистика капризна наука. Але ж ми нею всеодно користуємся, правда?
Відповідь: Діти в авто З дописів з різних сайтів виходить, що Чіко, Джеобі, Конеко (це найбільш згадувані)...
Відповідь: Діти в авто джобі ми маємо - глуха синтетика... коли шукали, спершу розглядали як варіант - чіковські...ні однієї моделі з "не синтетики" в них немає... можливо конеко... взагалі задавалась тим питанням при виборі крісла і зрозуміла, що не практикують виробники робити обшивки з натуральних тканин...непрактично... ---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ---------- ато! разом з машиною
Відповідь: Діти в авто дівчата! Допоможіть порадою. А може хтось і знавець в цьому ділі. У нас двох місна машина.......і дитина)) Чи хтось знає закон про двохмісну дитину і дітей Я особисто не знайшла нічого. одного разу при зупинці на вимогу ДАІ я прямо і спитала про це. На що любєзний капітан відповів що закону немає, головне щоб дитина була в мами на колінах пристібнути паском безпеки. Та цей капітан був з Львівського ДАІ, а наші місцеві ДаЙцІ завжди хочуть за таке возіння хабара)). Можливо в когось ще схожа ситуація
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? Тобто дитина у кріслі, ви причеплені пасом і даєте цицю? Як на мене, привчати до такого дуже зле. Машина - то не хата. Дитина має знати, що там умови й обставини інші. Я біля малого сиділа взагалі лише півтора місяці, а коло малої нема як, то й не сідала. Але ми перший місяць і не їздили ніде. Тоді вже дійсно краще дурник, мабуть, ніж наражати життя й здоров'я дитини. А я щось для себе так і не можу вирішити, що робити. Засинає мала не від крику, просто заколисується в машині, що для дітей досить типово. Коли не плаче, а балакає з забавками, то теж засинає під час того. Саме від крику дуже рідко засинає, але буває таке.
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? я так постійно роблю. хата - не хата яка різниця? тепер Варварочка часом і без циці їде. А як їхати 3 години, то я собі не уявляю як би вона мала не їсти. І сам рух машини її не присипляє.
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? Ми їдемо півтори. Вона так рано спить зазвичай. Додому їдемо довше, то зупиняємося на прогулянку, аби вона поцицялася півгодини. У машині годую лише тоді, коли машина стоїть. Стільки історій різних про немудре поводження в машині й наслідки того, що я не маю сміливості йти на малі ризики. А не заколисує в машині через якість доріг? Бо тут у нас заколисує всіх, навіть Дарка. :xaxa: Все-таки схиляюся більше до того, що краще без дурника, а зупинитися й погодувати. Правда, мали пригоди й з тим. Після годування посадила в кріселко, рушили, а вноа через 10 хвилин так вирвала, що треба було її повністю перебирати й мити крісло.
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? Нещодавно чергові від британських вчених чула, що автокрісла несуттєво впливають на безпеку. Не пам*ятаю точних чисел, але було враження, що нас черговий раз розвели на гроші. Я зараз інакше дивлюсь на безпеку при їзді. Не закликаю возити дитину без крісла.
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? нє крісло дуже на безпеку помагає, бо інакше Варя тільки шо по стелі не гасає, лізе до тата за кермо, так тлумиться, що я її втримати не можу (про різке гальмування мовчу) - а так в крісло + циця або пісенька і всі щасливі.
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? А вона при тому не засинає? Може якось так схитрувати: годувати її на руках, потім напівсонну класти в крісло разом з цицею, потім вона ще смокче, тоді забираєм цицю і пробуєм їхати. Чи такий номер не пройде?
Відповідь: Діти в авто Ну, наскільки розумію, то говорять про те, що для дитини безпечніше сидіти лицем дозаду. Коли стається аварія, то про безпеку говорити важко. Безпека так чи інакше відносна, бо аварія є аварією, але принаймні дитина живою лишається. Тут показано різницю. На жаль, не працює. Ні напівсонну, ні цілком сонну. Прокидається, як тільки кладу в крісло. З цицею разом я її не покладу в крісло, машина не така, щоби я змогла то зробити. Зависоко кріселко. Почитала я про годування в машині. Всюди пишуть, що годувати під час руху дуже небезпечно, бо в разі чого дитина фактично стає "повітряною подушкою" для мами.
Відповідь: Діти в авто чесно кажучи я особисто не дуже відчуваю різницю між дешевими кріслами і дорогими. За винятком тканини - краща синтетика і гірша синтетика... Але дитина в авто мус бути в кріслі. Для прикладу Гриць буквально 7 метрів проїхався не в кріслі - я перепарковувалась, то сказав що більше так не хоче.
Відповідь: Діти в авто Лілю, а якщо покласти нагодовану доню в автокрісло і заколисати в ньому, а тоді причепити авкрісло в машину? Ми так деколи робили.
Відповідь: Діти в авто як? я ж не над дитиною сиджу, а збоку. Це просто фізично неможливо. Небезпека для мене є точно, бо ребро дитячого кріселка рівно в мене між грудей і при гальмуванні може проломити мені грудну клітку. І навіть тоді я не впаду на дитину будучи причеплена. Оце да, тому я намагаюсь скорочувати годування в машині.