Відповідь: Діти в авто да да, тільки чомусь краштести по різним кріслам показують різні результати....
Відповідь: Діти в авто В мене старша їздить без автокрісла (але має ріст вже 141 см, майже-майже дотягує), завжди-завжди прищеплена паском безпеки (на сидінні ззаду, звичайно). Може, я мама недбала, але так вже склалося. А питання про безпеку дітей в транспорті - часто з дитиною їздили/їздимо в таксі. Ясно, що там автокрісло за собою не потягнеш (ну, хіба 0-ку, і то не завжди). То що - безпеки нуль? А в маршрутці? Це взагалі суцільний ризик. І за кордоном в таксі ніде не бачила автокрісел.
Відповідь: Діти в авто Наш Дарко дуже чекав, коли зможе вже без крісла їздити. Як тільки йому виповнилося 8, ми з кріселком попрощалися.
Відповідь: Діти в авто Не знаю за яким кордоном немає крісел у таксистів, але в Німеччині є. Ми в аеропорту брали таксі. Він побачив, що ми з дітьми і дістав для них бустери. Боронь Боже дитину на коліна! Так би нас жоден не взяв
Відповідь: Діти в авто Конкретно в Німеччині з дитиною не була, не звертала уваги. Тому й питаю. Але суть в тому, що все-таки питання безпеки тут відносне.
Відповідь: Діти в авто Ну німці ІМНО педанти, тому в них в ідеалі все буде по правилам. В мадяр думаю ситуація протилежна. Але правила мали б бути правилами для усіх, тут згідна. Чим таксист кращий? Особливо наші місцеві - їздять так, що ховайся. Ми один раз їхали - то реально НФС було. Я вийшла, земля під ногами пливе і нудить (як в тому фільмі Бессона).
Відповідь: Діти в авто Існують креш тести які порівнюють дешевші крісла з дорогими пошкодженими??? Я тільки висловила свою думку, компетентність і досвід. Ми пройшли вже через 8 крісел. Мої діти їздять в найбезпечніших кріслах, але як другорядні ми використовуємо дешевші.
Відповідь: Діти в авто Всі таксисти їздять шалено, то неписане правило. :xaxa: У нас тут таксист має мати кріселко лише тоді, якщо він не за гроші везе, а наприклад своїх дітей у позаробочий час. Якщо він "найнятий", то крісла необов'язкові. Багато батьків возять крісла зі собою. Нераз бачила, що брали на літак. І ми так пару разів теж зі собою возили.
Відповідь: Діти в авто Це так само як і на ровері не обовязково шолом одягати. Але це ваша голова, ваша дитина - хочете садите в крісло не хочете не садите.
Відповідь: Діти в авто І ми так робим, якщо є потреба таксі скористатись. Таксистам довіряю менше ніж собі й чоловіку, та й для чого дитині показувати, що можна їздити якось по іншому.
Відповідь: Діти в авто Я маю на увазі справжніх арійців, а не турків та наших, котрих там зараз певно 80% від основного населення. Нажаль
Відповідь: Діти в авто Я теж. Мій багаторічний досвід спілкування із чистокровними арійцями показав, що більшість оповідок про їхню організованість, пунктуальність та педантичність, то є міф.
Відповідь: Діти в авто Ну маршрутка не їде під 100, ледве собі там повзе, а таксисти то жах, як була вагітна то часто приходилося їздити, там посивіти можна, тому краще з малою в маршрутці, ніж в таксі, ше й без автокрісла...Ну про свою машину то навіть мови нема, тільки автокрісло, бо навіть якшо ви впевнені в своїй їзді ви не можете бути впевнені у вміннях всіх присутніх на дорозі.
Відповідь: Діти в авто це поки саме крісло меншого розміру і з ручкою-переноскою, а далі? А потім його куди зас обою тягати, коли у пункт призначення прибув? звичайно, я це і мала на увазі - питання безпеки стоїть завжди однаково, а його вирішення - по-різному бо все-таки
Відповідь: Діти в авто Ми вже в більшому, і збираюсь його і далі "тягати". Таксі ми далеко не кожен день використовуємо, швидше в виключних випадках. Залежно, звичайно, що за пункт признаення. В нашому випадку, це були і будуть перельоти, де таксі/машина везе в /з аеропорту. Ну то полетить собі крісло в багажі разом з нами, які проблеми? Ну чи, не дай Боже, машина поламалась, а треба дуже терміново їхати, то крісло потім постоїть десь в куточку та й нас почекає. Одним словом, я б дитину в таксі без крісла не везла та й все. Хіба б вже безвихідна життєвоважлива ситуація.
Відповідь: Діти в авто вагалась куди написати: тут чи в Рагулі. їдемо на вихідних на ДН. якраз їхали вуличкою між будинками. навпроти їде джип і тут в нього відкриваються (і закрились) задні двері зі сторони водія. Чоловік ще пожартував: "О, хтось на ходу виходить". потім дивимось знов відкрились і з них нахиляється дівчинка щоб закрити ті двері. тобто за мамашою-водієм сиділа дівчинка (максимум 6 років) не те що не в кріслі, а і непристебнута та ще й дверима бавиться. Як можна так безвідповідально себе поводити? важко двері заблокувати? чоловік зі сторони малого взагалі заблокував так, що зсередини двері не відкриваються. звичайно що не головна дорога і швидкість мала, але вона сиділа зі сторони водія і тою вуличкою часто їздять машини. а якби не втрималась і випала, а навпроти якраз ми їхали...
Відповідь: Діти в авто Питаю тут. Перечитала інструкцію до машини, ніде не знайшла як відключити передню подушку безпеки. Може бути таке, що вона не відключається?
Відповідь: Діти в авто Може. Це залежить від моделі машини. Дуже часто кнопочка міститься на панелі з торця, тобто вона прикривається дверкою, загляньте туди.