Відповідь: Діти, обвішані золотом Я дуже вдячна своїм батькам, що не проколювали мені нічого в дитинстві. Я досі не ношу жодних кульчиків і не відчуваю, що мені це потрібно. Своїм дітям також не буду проколювати вуха. Якщо виростуть і самі захочуть, то не буду мати нічого проти. Взагалі вважаю, що не можна такі рішення приймати за дитину. Це ж не моє тіло, щоб я в ньому дирки робила і кульчики навішувала. Добре, що ще народ татуювання своїм дітям на свій вибір не робить...в два рочки...
Відповідь: Діти, обвішані золотом На озері: підійшов до нас в басейн хлопчик вік 1,5 рочки, на шиї груба цепочка хрестик(як на дорослого) , нагнувся, а на дупі какашкі присохші:ninja: Контрастна картина одним словом....
Відповідь: Діти, обвішані золотом Гуляли ми з малою на майданчику... Підкажіть мені, темній, для чого трирічній дитині в пісочницю натягати на руку золотий браслет-косичку з медальйончиком? Причому воно дитині аж в руку в"їлося - затягнули туго-натуго. А для чого дитині в три місяці кульчики? Часто чую від мамів: нам уже АЖ півроку-рік-півтора року, маємо вже три пари кульчиків, пора проколоти вуха. От прокололи - і така стала красуня! І тішиться мама, аж сльози на очах. А без кульчиків дитина що - уродка? А від сусідки я такий перл почула: треба проколювати дитині вуха чимраніше (до року), бо потім не буде хотіти і не дасть. Потім треба буде посадити на коліна, ноги затиснути між своїми ногами, добре взяти за голову, щоб не виривалася, і проколоти.
Відповідь: Діти, обвішані золотом Яська Березнева, ви проколювали вже своїй малій вушка? якщо так, то в якому віці? Ще знаю, що колись в школу не можна було в кульчиках ходити.
Відповідь: Діти, обвішані золотом Не проколювала - мала поки не хоче. Чекаю, поки сама захоче - тоді підемо і проколемо. Не знаю, то, напевно, було вже давніше. Моя подружка пішла в школу в 1985 році в золотих кульчиках - дозволяли. Я пішла на рік пізніше, а вуха мені прокололи у 8 чи 9 років - теж усе ОК. Єдине, чого нам не рекомендували - приходити в школу з багатьма золотими перстенями на кожному пальці (були і такі дєвочки).
Відповідь: Діти, обвішані золотом Я пішла 1984 році до школи з кульчиками,та і практично у всіх були кульчики. ---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ---------- В нас так само були такі що ходили з золотими перстенями на кожному пальці та і з ланцюжками по 2-3 на собі,та нічого такого нам не казали щоб не носити
Відповідь: Діти, обвішані золотом чесно кажучи не розумію чому вас(звертання до всіх противників "золотих дітей") це так дратує...? Наприклад, дівчатка в 3 роки(а то й швидше) вже достатньо дорослі щоб цікавитись прикрасами, і хочуть також їх одягати, а яка вам різниця чи у дитини на ручці золото, срібло чи звичайна бужутерія? якщо батьки не бояться дитині в пісочницю одягати золото, значить для них це не так важливо...набагато важливіше це, як виявляється, для оточуючих! я своїй дитині не одягаю ланцюжка чисто з міркувань безпеки, щоб не вдушилася, а от коли йдемо кудись в гості або на якусь урочисту подію можу вдягнути на декілька годин... кульчики вона теж носить... але мені абсолютно байдуже чи носять чужі діти золото чи ні! че просто питання смаку...
Відповідь: Діти, обвішані золотом Чому відразу дратує? Я просто запитала. Чи вже й запитати не вільно? Це чудово. Значить, не така страшна криза, як нам її намалювали. Я радше мала на увазі Браслет намертво в"ївся дитині в зап"ястя, де проходять вени. От що мені не сподобалося. Ви це серйозно?
Відповідь: Діти, обвішані золотом Я думаю що olerusya говорить цілком серйозно, маленькі дівчатка люблять всіляку біжутерію, бантики, кліпси. Сама бачила. Просто вони абсолютно не розуміють цінності, звичайної пластмасової штучки і золота.
Відповідь: Діти, обвішані золотом Моїй основне, щоб блистіло, було яскраве, а чи золото це, ій всеодно, навпаки, золоті кульчики постійно знімає
Відповідь: Діти, обвішані золотом Я своїй малій проколола вуха в 6 міс., пістолетом, вона з ними проходила десь 4-5 міс. поки не загубила, а потім такі звичайні кульчики вдягнула (золоті, але дитячі) і це нічого не означало, просто були подаровані, якби вона не загубила, то би я і не міняла. Зараз їй майже 7 років вона носить з золота тільки кульчики, хоча має того всього багато, але може то я по собі суджу, не вдягаю нічого - підросте - хай сама собі вирішує. Я колись тоже на кожному пальці носила і на всв свої 6 дирок в вухах, але до пори до часу! Коли з мене в 11 год. ранку зірвали 20 гр. цепочку і 5 гр. хрестик.... я я потім зробила все те саме, але після того я не ношу з золота НІЧОГО, навіть обручки! Я пережила такий стрес, кров на шиї і т.д.
Відповідь: Діти, обвішані золотом зі всією серйозністю мушу сказати що моя малявка вже повторяє за мамою практично все, улюблені забавки - це мої косметички та її одяг(носиться з ним, тягне все на голову...) Щодо прикрас, то вона постійно, коли в мене на руках, то рухає мене за кульчики легенько, гладить, ланцюжком теж постійно бавиться... тобто виявляє явну зацікавленість вже у такому віці! Завжди всім кажу - видно відразу що в мене дівка росте!
Відповідь: Діти, обвішані золотом Наша Аня любить кульчики та заколочки. Намисто і браслети(є в нас маленький дитячий набір пластмасовий з квіточками, то купили пофотографуватися) подобаються але не настільки щоб хотіла їх носити. Колись чоловік їй купив пластмасовий перстенчик з квіточкою за 3 гривні, то було стільки радості! Йшла з витягнутою вперед рукою демонструючи всім що вона має перстенчикДесь в рік вдягали їй ланцюжок з хрестиком, чи нитку с хрестиком, то її дратувало щось на шиї, і ми не одягаємо. А сусідська дівчика(на 7 місяців молодша) вже напевне з півроку, просто в захваті від намиста. Деякі дівчатка дійсно дуже люблять прикраси ще з наймолодшого віку. А щодо кілограмів золота на дитині, то це просто питання смаку чи його відсутності. Якщо деякі жінки і себе обвішують як ялинку, по три ланцюжки і по кастету на кожну руку, то й на шиї в її дитини буде ланцюжок в 3 сантиметри
Відповідь: Діти, обвішані золотом Ой, я днями от бачила на дитячому майданчику хлопчика-ровесника мого сина (1,5 роки), в якого проколоті обидва вуха, бо мамі так подобається. В нього, правда, були невеличкі кульчики, хоча і ланцюжок на шийці, але, чесно кажучи, тими кульчиками я була дещо здивована, бо як на мене, то хлопець у більш страшому віці мусить собі вибрати сам, хоче він носити кульчик чи ні, а щодо обидвох проколотих вух, то теж великий знак питання... Я синочку не вбираю подарованих на хрестини лацюжків і хрестиків, бо вже дуже він в мене активний, боюсь, аби той хрестик замість вберегти, не допоміг травмуватись... Тай не пацаняче це діло бути обцяцькованим, як на мене