Діти, обвішані золотом

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем OxankaF, 10 Липень 2010.

1. Lidusha

Lidusha New Member

Відповідь: Діти, обвішані золотом

Я дуже вдячна своїм батькам, що не проколювали мені нічого в дитинстві. Я досі не ношу жодних кульчиків і не відчуваю, що мені це потрібно. Своїм дітям також не буду проколювати вуха. Якщо виростуть і самі захочуть, то не буду мати нічого проти. Взагалі вважаю, що не можна такі рішення приймати за дитину. Це ж не моє тіло, щоб я в ньому дирки робила і кульчики навішувала. Добре, що ще народ татуювання своїм дітям на свій вибір не робить...в два рочки...

2. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

На озері: підійшов до нас в басейн хлопчик вік 1,5 рочки, на шиї груба цепочка хрестик(як на дорослого) , нагнувся, а на дупі какашкі присохші:ninja: Контрастна картина одним словом....

3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Гуляли ми з малою на майданчику...
    Підкажіть мені, темній, для чого трирічній дитині в пісочницю натягати на руку золотий браслет-косичку з медальйончиком? Причому воно дитині аж в руку в"їлося - затягнули туго-натуго.:girl_sad: А для чого дитині в три місяці кульчики?:girl_crazy:
    Часто чую від мамів: нам уже АЖ півроку-рік-півтора року, маємо вже три пари кульчиків, пора проколоти вуха. От прокололи - і така стала красуня! І тішиться мама, аж сльози на очах. А без кульчиків дитина що - уродка?
    А від сусідки я такий перл почула: треба проколювати дитині вуха чимраніше (до року), бо потім не буде хотіти і не дасть. Потім треба буде посадити на коліна, ноги затиснути між своїми ногами, добре взяти за голову, щоб не виривалася, і проколоти.:girl_crazy:

4. Leila

Leila Well-Known Member

Яська Березнева, ви проколювали вже своїй малій вушка? якщо так, то в якому віці?
    Ще знаю, що колись в школу не можна було в кульчиках ходити.

5. Яська Березнева

Не проколювала - мала поки не хоче.
    Чекаю, поки сама захоче - тоді підемо і проколемо.:girl_curtsey:
    Не знаю, то, напевно, було вже давніше.
    Моя подружка пішла в школу в 1985 році в золотих кульчиках - дозволяли.
    Я пішла на рік пізніше, а вуха мені прокололи у 8 чи 9 років - теж усе ОК.
    Єдине, чого нам не рекомендували - приходити в школу з багатьма золотими перстенями на кожному пальці (були і такі дєвочки).:girl_crazy:

6. Anaid

Anaid New Member

Я пішла 1984 році до школи з кульчиками,та і практично у всіх були кульчики.

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

В нас так само були такі що ходили з золотими перстенями на кожному пальці та і з ланцюжками по 2-3 на собі,та нічого такого нам не казали щоб не носити:girl_crazy:

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

чесно кажучи не розумію чому вас(звертання до всіх противників "золотих дітей") це так дратує...? Наприклад, дівчатка в 3 роки(а то й швидше) вже достатньо дорослі щоб цікавитись прикрасами, і хочуть також їх одягати, а яка вам різниця чи у дитини на ручці золото, срібло чи звичайна бужутерія? якщо батьки не бояться дитині в пісочницю одягати золото, значить для них це не так важливо...набагато важливіше це, як виявляється, для оточуючих!:girl_crazy:
    я своїй дитині не одягаю ланцюжка чисто з міркувань безпеки, щоб не вдушилася, а от коли йдемо кудись в гості або на якусь урочисту подію можу вдягнути на декілька годин... кульчики вона теж носить... але мені абсолютно байдуже чи носять чужі діти золото чи ні! че просто питання смаку...:girl_curtsey:

8. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

9. Яська Березнева

Чому відразу дратує? Я просто запитала. Чи вже й запитати не вільно?
    Це чудово. Значить, не така страшна криза, як нам її намалювали.
    Я радше мала на увазі
    Браслет намертво в"ївся дитині в зап"ястя, де проходять вени. От що мені не сподобалося.
    Ви це серйозно?

10. Leila

Leila Well-Known Member

Я думаю що olerusya говорить цілком серйозно, маленькі дівчатка люблять всіляку біжутерію, бантики, кліпси. Сама бачила. Просто вони абсолютно не розуміють цінності, звичайної пластмасової штучки і золота.

11. sv-ukraine

sv-ukraine New Member

Моїй основне, щоб блистіло, було яскраве, а чи золото це, ій всеодно, навпаки, золоті кульчики постійно знімає

12. Олька

Олька Well-Known Member

Я своїй малій проколола вуха в 6 міс., пістолетом, вона з ними проходила десь 4-5 міс. поки не загубила, а потім такі звичайні кульчики вдягнула (золоті, але дитячі) і це нічого не означало, просто були подаровані, якби вона не загубила, то би я і не міняла. Зараз їй майже 7 років вона носить з золота тільки кульчики, хоча має того всього багато, але може то я по собі суджу, не вдягаю нічого - підросте - хай сама собі вирішує. Я колись тоже на кожному пальці носила і на всв свої 6 дирок в вухах, але до пори до часу! Коли з мене в 11 год. ранку зірвали 20 гр. цепочку і 5 гр. хрестик.... я я потім зробила все те саме, але після того я не ношу з золота НІЧОГО, навіть обручки! Я пережила такий стрес, кров на шиї і т.д.

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

зі всією серйозністю мушу сказати що моя малявка вже повторяє за мамою практично все, улюблені забавки - це мої косметички та її одяг(носиться з ним, тягне все на голову...) Щодо прикрас, то вона постійно, коли в мене на руках, то рухає мене за кульчики легенько, гладить, ланцюжком теж постійно бавиться... тобто виявляє явну зацікавленість вже у такому віці! Завжди всім кажу - видно відразу що в мене дівка росте!:girl_in_love:

14. Улянка

Улянка Well-Known Member

Наша Аня любить кульчики та заколочки. Намисто і браслети(є в нас маленький дитячий набір пластмасовий з квіточками, то купили пофотографуватися) подобаються але не настільки щоб хотіла їх носити. Колись чоловік їй купив пластмасовий перстенчик з квіточкою за 3 гривні, то було стільки радості!:) Йшла з витягнутою вперед рукою демонструючи всім що вона має перстенчик:)))Десь в рік вдягали їй ланцюжок з хрестиком, чи нитку с хрестиком, то її дратувало щось на шиї, і ми не одягаємо.
    А сусідська дівчика(на 7 місяців молодша) вже напевне з півроку, просто в захваті від намиста. Деякі дівчатка дійсно дуже люблять прикраси ще з наймолодшого віку. А щодо кілограмів золота на дитині, то це просто питання смаку чи його відсутності. Якщо деякі жінки і себе обвішують як ялинку, по три ланцюжки і по кастету на кожну руку, то й на шиї в її дитини буде ланцюжок в 3 сантиметри

15. Lelka

Lelka New Member

Ой, я днями от бачила на дитячому майданчику хлопчика-ровесника мого сина (1,5 роки), в якого проколоті обидва вуха, бо мамі так подобається. В нього, правда, були невеличкі кульчики, хоча і ланцюжок на шийці, але, чесно кажучи, тими кульчиками я була дещо здивована, бо як на мене, то хлопець у більш страшому віці мусить собі вибрати сам, хоче він носити кульчик чи ні, а щодо обидвох проколотих вух, то теж великий знак питання...
    Я синочку не вбираю подарованих на хрестини лацюжків і хрестиків, бо вже дуже він в мене активний, боюсь, аби той хрестик замість вберегти, не допоміг травмуватись... Тай не пацаняче це діло бути обцяцькованим, як на мене:)