Діти, обвішані золотом

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем OxankaF, 10 Липень 2010.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Діти, обвішані золотом

звичайно що може. І писала (не раз), що подобається мені дитяча біжутерія (і дитячі окуляри, і дитячі кульчики, і дівчаток з сумочками я обожнюю).
    А не таке, що зняте з мами.
    мені пощастило менше))), я носила, славнозвісні "поцілуйки" (чи як вони там?) Поки одна дівчинка, яка хотіла роздивитись ближче, що ж це таке, не шарпнула мене за вухо. Але все обійшлось.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Оксано, да ми вже ніби дійшли в обговоренні згоди що зняте з мами не подобається нікому, і те що вам попалась дівчинки з цепурою на шиї не значить що всі дівчатка з такими ходять. Мені щось здавалось що ми вже обговорюєм сугубо дитячу ювелірку, гарненьку, з камінчиками, емаллю, у вигляді квіточок, бабочок, тваринок, рослинок і т.д. які максимум до кінця школи а то і раніше вже буде на дитині дивитись недоречно.
    наприклад
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 14 Липень 2010
  3. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

що ви обговорюєте?

і вам Ніколь подобається дитяча біжутерія
    ну, якщо ви написали, що вам подобається дит.біжутерія, то значить ви і вважаєте, що вона прикрашає дитину.

всім, хто дописував в цій темі - не сподобалось таке навішування на дитину золота, яке описала OxankaF в першому дописі і бачу це тут навіть не обговорюють
    а про що дискусія?

4. levandivka

levandivka З яйцями...

І це зрозуміло!
    Кому потрібна невістка-"сорока"?

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та чому ж? Я не буду. Ясно, що є різниця які саме прикраси носить дитина, треба щоб вони були відповідні її віку, а не як старе-маленьке(тоді це просто несмак і смішно). Але тут не в дитині справа, а в мамі. Мені прокололи вуха в рік і весь час я прекрасно носила маленькі кульчики квіточки з перлинкою))) Більше того, мій старший малий має три дірки в вусі і носить кульчики, правда срібні, бо золото йому не комільфо. Вже й молодший починає натякати про проколювання вуха. Так що, кожному своє.:girl_spruce_up:

6. allusya

allusya Well-Known Member

Я навіть проти проколювання вушок маленькій дівчинці до шкільного віку. Знаю двох мам, які заради своїх захцянок вирішили проколоти вушка дівчаткам (одній дівчинці ще року не було, іншій рік), то був жах, дитина не сприямала, вушка боліли, дітки плакали, якесь навіть загноєння пішло. Одним словом я в шоці від таких мам, просто не розумію чому здоровя і самопочуття дитини не є важливішим за кілька грам золота

7. Neverland

Neverland Well-Known Member

В мене, наприклад, алергія на будь-який метал крім золота. Нічого в вуха більше ніж на годину крім золота запхати не можу, та і не в вуха теж. Хоча зараз взагалі ніяких прикрас не ношу, бо гарне золото коштує дуже дорого, і не особливо я люблю його. А в дитинстві мені вуха прокололи десь в рочок, ну і вдягнули маленькі дитячі золоті кульчики, бо інші просто носити не могла... Не можу сказати що виглядали вони якось огидно чи це було "випендрювання", бо все добре що в міру. Хоча своїй дитині я б швидче шукала якийсь замінник золота, якби не було таких проблем як в мене з вухами, бо пригадую як в першому класі дівчині в школі в туалеті вирвали золоті кульчики з вух... Та і не раз таке чула. Звісно це не показник, але мені б не хотілось щоб моїй дитині хтось таку травму зробив.

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

А мені навпаки здається що це менш травматично. Чим раніше тим менш травматичніше, тим більше зараз не голками як колись колять... А якщо загноєння і все інше - то вже проблема центру де проколювали, треба ретельно шукати. Та і загноєння досить рідке явище - з хірургічним металом зараз майже нульове. Я от рада що мені прокололи вуха рано, зараз би точно з тим не махалась.

8. Ная

Ная Well-Known Member

При чому тут одне до другого? За проколотими вушками треба доглядати,особливо перший час,кульчики відповідні вибрати і проблем не буде. Я Софійці одягла кульчики в 9 місців і ні разу про то шкодувала,на теперішній час дитина тішиться,шо має кульчики в вушках і я сумніваюся,шо тепер проколювання би пройшло так безболісно як тоді. Меншій вже купила кульчики так само і збираюсь проколоти вушка десь в півроку. Кульчики з золота не тому,шо то дорого чи престижно,а тому,шо той метал не окислюється і не травмує дитячі вушка. Думаю,якшо маленьким дітям і носити прикраси,то вже ліпше відповідні по дизайну за віком золоті,ніж всякі нитки,різного складу метали і токсичну пластмасу. За безпеку поки не переживаю,бо діти весь час під наглядом,підуть до школи-буде видно,може тоді перейдем на біжутерію.
    В нашій сім"ї культу золота нема,я ношу лише обручку і перстень,подарований на заручини,все решта одягаю дуууже рідко,тому не думаю,шо мої дівчатка захочуть бути обвішаними золотом. І ніколи не дивуюся іншим,раз носять,значить їм так подобається,мають на то право))).

9. allusya

та звичайно мають на то право, їхнє чадо. Просто чула розповіді тих мам, шо дитині кульчики мішають, ручками шось там намагається зняти, як спить, то тисне. Все-таки дискомфорт дитина відчуває. А стосовно самого золота, то звичайно, шо золото краще за будь-які інші метали чи пластмаси.

10. amurka

amurka New Member

для чого тоді говорити:

моя дитина ніякого дискомфорту невідчуває,за кульчики нетягне і не тисне....по двох мамах неможна робити висновок за всіх решта!

11. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ми прокололи вушка 2 тижні тому (за тиждень до 2-ліття). Христинка згадує про кульчики, коли ними хвалиться :) Дискомфорту не відчуває. Повірте, якщо дитині щось не подобається, то вона відразу скаже і продемонструє незадоволення. Просто до вибору кульчиків треба підходити не лише з точки зору їхньої краси, а більше зважати на зручність, надійність замка і т.д.

12. allusya

Я не знаю, чому ви вирішили, що я узгальнюю всіх і взагалі роблю висновок про всіх???????
    Я сказала за двох мам і зробила висновок про тих двох мам.
    Якщо ви і ваша дитина щаслива з того, що має кульчики, то це добре, дитина то ваша і вам вирішувати, як і всім решта мамам. думаю власну думку можна висловити.

13. Златка

Златка Well-Known Member

Для мене гарно на дівчинці виглядають сережки, і все :girl_smile: Дитяча біжутерія - як дитині подобається, хай собі носить; для чого їй золото - в мене це риторичне питання. Хоча цілком усвідомлюю, що все починається з маминого сприйняття: я сама маю любов лише до сережок (до вибору-до кольору, як-то кажуть), крім них ношу лише обручку, десь-колись можу одягнути цепочку чи кольє, якщо то гарно пасує до одягу і події. Може, тому й на дитині того всього не сприймаю.
    Нам от на хрестини подарували купа золота - і що? лежить собі та й все. Один такий набір гарненький-дитячий: цепочка і янголятко-кулон мені ну дуже подобається, але давати їй носити? для чого?

Але як-то кажуть, на колір і смак - товариш не всяк :girl_curtsey:

14. allusya

Так справа в тому, щшо дитина показувала своє так би мовити незадоволення, але мамам все одно, казали пройде, тре звикнути :girl_devil:

15. Leila

Leila Well-Known Member

Вчора, коли вела малого в содочок, бачила дівчинку в якої навколо шиї два рази був обмотаний ланцюжок, і зовсім не дитячий, а такий товстенький, ще й кулон посередині. дитинці років зо 3, навіщо їй такі прикраси? Мені не сподобалося зовсім, негарно виглядало. Хоча я хочу проколоти вушка своїй малій, може в 2 рочки. Чоловік часом жартує, що ще й ніс, але як акуратні сережки купити,я думаю буде нормально.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

і я дуже хочу своїм дівчаткам проколоти вушка.

Мені дуже подобаються кульчики на дівчатках. Ланцюжки і коралики різні, вважаю що можна вбирати на свята але я за те аби то було штучне до певного віку, скажімо до 16 років. Чому? Не знаю може ваші дітки інакші але мої не дуже розуміють різницю між дорогим золотом і звичайним металом. Тобто, якщо мама скаже що воно дороге то вони то почують але до кінця так і не зрозуміють що це за чудо - дорого. Аби уникнути непорозумінь і сварок з дітьми за те що вони загубили чи знищили ненавмисне якусь біжутерію волію їм купити щось за доллар або найвище п’ять. Будуть шанувати - будуть мати, а знищать ну той принаймі мені не шкода, але я така що не побіжу зразу нове купувати. Хібащо на це буде дуже важлива причина.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

ой... а у нас в заграманицях з тим простіше, бо хлопці також носять браслети і коралі на шиї, правда то не коралі, а таке як в нас кажуть чокер, тобто удушитель :girl_haha: але носять. Особливо пластуни, а так як тут кожен другий пластун ну то самі розумієте.

17. Anaid

Anaid New Member

Напишу з свого досвіду Діанці вуха проколювала в рочок(зарас має 5,8 років) за той час поміняли 3 пари кульчиків,не губили просто смакі міняються:girl_crazy:.А от на рахунок цепочкі з хрестиком маєм прикрий випадок вдягнула їй десь в три рочкі тож відразу порвала,добре що це сталось вдома тож знайшли.Після цього чекаєм коли підростем та вже і сама розуміє,що такі речі наприклад в садочок чи на площадку не вдягне.Роману цього року подарувала вже грубшу цепочку на 11 років,до того часу мав тоненьку з хрестиком але не носив.Тож рахую дійсно треба давати носити дітям в свідомому віці золоті прикраси.

18. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

А я своїй доці проколола вушка рівно в 9 міс(пістолетом),а потім поміняли на золоті делікатні.На хрестини хресний подарував не тоненьку золоту цепочку з хрестиком,ще одну цепочку подарував брат чоловіка з буквою імені,бабуся-ангелочка.Тож "приданоє"уже є:girl_yes:,але навіть не знаю,коли почну їй його одягати,заради ж її безпеки.

19. Ная

Ная Well-Known Member

Нині бачила гарненьку п"ятимісячну дівчинку з кульчиками,казали що вушка їй прокололи пару днів по народженню. Дуууже гарно те дитя з тими кульчиками виглядало!...поки їй не дали пустушку на півобличчя,ну ніяк воно одне до другого не пасує(.

20. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Я категорично проти, аби малі дітки носили золото....Кульчики....ну то ще півбіди, мабуть тому, що звикла так всіх дівчаток бачити....Ланцюжки, браслети, кулони...Я того не сприймаю...для всього свій вік....Чи на все свій час...