Діти, обвішані золотом

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем OxankaF, 10 Липень 2010.

1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Діти, обвішані золотом

а менi все одно що там дiти носять.... в кожного свое життя, загубить то не буде... хтось мае а хтось нi... так само хтось за 1000грн босонiжки купуе 5ти рiчним а хтось доношуе пicля когось....все вiдносно, в Африцi тарiлки в вуха вставляють а нам що з того ? Зрештою взяти практичну сторону, замiсть тоi червоноi нитки на руках...що нiбито захищае вiд врокiв то золото сильнiшу мае дiю )

2. true

true New Member

Підтримую, бо теж подобається, але не одягаю, бо на мою думку небезпечно, зараз придурків хватає, боюсь, щоб не здерли з дитини. Моя мала взагалі полюбляє дитячу гарну біжутерію, як губить, то не шкода. З золота тільки маленькі кульчики.

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Якщо не стримувати рагулізм - захлисне і затопче.

4. anka

anka Well-Known Member

шкода, що ми тут тільки дітей обговорюємо. Я ще не люблю мужиків, які обвішуютсья як ямайцські "абізяни". Не чоловіче то діло!
    А мама дівчинки теж була обвішана золотом?
    то є чистий рагулізм, коли люди живуть в хрущівках, їздять на трамваї зайцем в босоніжках з чорними п'ятами, зате вішають на себе і на дітей всі фамільні коштовності, окрім ложок і підстаканників...
    моя бабуся розповідала, що одного разу прийшла на уроки учениця 8-го класу-циганочка з золоти зубом двійкою. Бабуся в неї запитала чи то зуби такі в дитини погані, а вона відповіла "Ви что, ето же красиво". В кожного свої уявлення.
    Коштовності на дитині- це її ж небезпека і рагулізм її батьків.
    Є красива витончена дитяча ювелірка і є кульчики "поцілуйчики". моя носить перше, а друге з подарунків збирається в скриньці. На майбутній обмін

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

чудно так:от ви про кульчики пишете в дівчаток,а свому малому ви в рочок вділи прикрасу-а хіба рочок це свідомий вік для прикрас????

Малий має і знак і браслет і хрестик з цепкою(ну кароче,як у всіх стандартний подарунковий"набір" на хрестини:)) не носим нічого.По перше важаю що "не пацаняча"то справа-цяцьки-бряцьки носити.(прошу тапками не кидатись),по друге-це й недуже безпечно,особливо з огляду що вік такий що всюди лізе і з дітьми бавиться,ще дьорне хтось..словом ненужно п.с. Якби малам дівчинку -то роки в 3,прокололаб вушка.і в принципі з коштовних прикрас-це мабуть були б усі аж до класу 3-4.думаю так.

6. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

+100. З нами на площатці гуляє дівчинка в цепочці. я чомусь як її бачу то сташно стає, що якась дитинка підійде і поняне за цепочку, сили порвати не хватить, а от повалити на землю--легко.

7. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

чому саме похизуватись?
    повірте, зразу помітно, коли це просто показуха
    можливо батькам просто так подобається (а для когось це - несмак, але про смаки не сперечаються)
    мені теж не подобається багато золота на дитині і ланцюжок малій ще не скоро одягну, бо ще мала для нього
    кожна мама/тато напевно стараються, щоб їхня дитина була гарно одягнута - це нормальне бажання батьків (не про золото йде мова) і не обов'язково, що це на показуху
    та дитина так зажди може гарно виглядати, не тільки на прогулянку, до фотографії...
    і чому -визбирана- лялька? не люблю, коли так називають дітей, це ж дорегенька донечка/синочок!

8. true

true New Member

А коли ту дитинку ще вбирати і визбирувати? Вона ще поки маленька, то можна одягати на свій смак, а потім тих рюшечок та бантиків не одягнеш, бо не модно, шо ти мама розумієш..Так що гарно вибрана дитинка це завжди приємно.

9. Vitaminka

бачу хто як розуміє поняття -дитячі ювелірні вироби-:dntknw:
    для когось це -показуха-, -рагулізм-, -самовираження-, -смішно-....

чого сперечатись про смаки? (звичайно я про носіння ювел.виробу, коли це безпечно для життя/здоров'я дитини у відповідному віці)
    якщо комусь це подобається, то - супер, якщо ні - теж супер
    вибір завжди є і у кожного він свій:d25:

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ви не праві, імхо, бо так як ви пишете поводять себе ті, хто як кажуть " із грязі в князі" - тобто воооот такенні кульчики щоб за кілометр було видно, вооот така цепура.... а самі недавно "з буряків не вилазили", а тут вирвались в цивілізацію і вирішили блєснуть.

Вот в нас наприклад золоті кульчики невеликі, але симпатичні, не є боснословно дорогі ( якщо загубить нічого страшного не буде, купим інші) могла б вставити і срібні наприклад, або лишитии в тих цвяшках, але мені хотілось щоб доня виглядала гарно, гарно не для когось а гарно для нас. І коли вона в кульчиках то мені чесне слово фіолетово що там думають інші...чи їм заздрісно що вона в 1.5 рочки має а хтось в 15 немає, чи думають що я комусь втерти носа збираюсь... зазвичай дитяча ювелірка це не то чим намагаються носа втерти, бо вже минули ті часи коли кульчики чи цепочка золота вважались чимось надзвичайним і дорогущім.

Стосовно браслєтів, цепочок.... в нас тоже вже є цей стандартний набір подарований на хрестини, цепочку з медальйончиком допускаю вдягнути коли десь в гості підем, коли вона буде нарядно взягнута. Аналогічно з браслетом. Це є прикраси і роль їх прикрашати - зрештою жінки також носять браслети і цепочки як прикраси... а дівчата то майбутні жінки :)
    В звичайні дні ці прикраси лежать в шкатулці, моя доня дуже непосидюча.... і якби носила цепочку і т.д. постійно то напевно вже б давно її порвала чи зачіпила і травмувала шийку. Вдівати їх щодня зараз вважаю зайвим....але можливо через пару років доня таки буде носити цепочку з кулончиком, бо дуже мені подобаються маленькі діточки з цепочкою золотою на шийці. І я не бачу в цьому несмаку чи бажання похизуватись, якщо це є дитяча ювелірка, якщо вона підібрана зі смаком і пасує дитині.

11. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Кожен може обирати на свій смак, але мені подобається, коли в маленьких дівчаток з золотих прикрас максимум - кульчики. Зрештою, тому Христинці недавно проколили вушка і тепер красуня має кульчики.
    Про ланцюжки, браслетики... золоті я дам дитині ще нескоро. Є багато дитячої біжутерії, яка, на мою думку, краще і природніше виглядає на дитині, ніж золото. Зрештою, є цілі набори такої біжутерії з кольоровими метеликами, дельфінчиками і т.д., що дає дитині вибрати браслетик/кулончик щодня, а не одягати один золотий, і тим самим обмежувати вибір. Хоча, і ту ж дитячу біжутерію особисто я буду купляти не раніше наступного року, коли доні виповниться 3 роки.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

цікаво що входить в поняття обвішана? наприклад кульчики, цепочка з медальоном, обручка, браслет - то вже обвішана? чи може обвішана якщо ці прикраси в сукупності на кілограм потягнуть?
    Навіть декілька прикрас ювелірних одягнуті разом можуть бути витонтечними і пасувати людині......але можна все зіпсувати напьяливши на себе кульчики від прабабці наприклад з рубінами, цепуру бісмарк з медальоном з перлами, браслет іншого типу плетіння, і перстні з ізумрудами.....бо ці прикраси будуть підібрані жахливо, будуть несумісними всі разом, ну і відповідно рагулізм з такого прикиду буде аж перти назовні.

13. Vitaminka

в наших магазинах не такий вже і хороший/великий вибір дитячих ювел. виробів?
    можливо тому в людей таке уявлення про дитячі золоті вироби, що це -рагулізм-, -смішно-, бо вішають на дітей майже таке саме як і дорослі носять
    розкажу, які бачила в Іспанії дит.вироби, просто очі розбігаються
    це золоті вироби з напиленням (емаль) різних кольрів у вигляді квіточок, метеликів, котиків, рибок...з камінчиками різного виду, вони такі маленькі, акуратні, різнокольорові, зовсім не схожі на вироби для дорослих
    звичайно, все на певний вік

Останнє редагування: 11 Липень 2010
  14. Відповідь: Діти, обвішані золотом

Переконана,що вушка дитині краще проколоти в несвідомому віці,ніж піддавати цій не вельми приємній процедурі потім.З золотих прикрас для дитини згоджуюсь з невеликими дитячими кульчиками на гарному замочку,щоб потім не тероризувати дитя за втрату.На даний момент наша Аня носить кульчики срібні,невеличкі,причому регулярно їх губить.Умудрилася загубити(в перший день)гарний срібний ланцюжок,який їй подарувала бабця на п*ятиріччя,і який був вдягнений тільки з нагоди уродин.Золоті прикраси чекають,поки Аня підросте.:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

15. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Перелопатила в свій час інтернет в пошуках ювелірних виробів, тому на дитячі прикраси надивилася. Є справді гарні речі, але я все ж прихильник того, що до певного віку (буду дивитися по ситуації, але не раніше шкільних років) дитина з золотих прикрас носитиме лише кульчики, а решта - дитяча біжутерія. Мені не буде шкода, якщо щось загубить доня, чи порветься. В моєї знайомою в 5-річної донечки є своя маленька скринька, в якій зверігаються всі прикраси. Коли в дитни є натхнення і бажання. вона сідає перед дзеркалом і вибирає собі прикласи, які личитимуть до того, в що вона одягнута. Як на мене, то це краще розвиває в дитини любов до прекрасного, ніж одягати те, що мама вважає за потрібне.

16. zetta

zetta Well-Known Member

Якщо не стримувати рагулізм - захлисне і затопче.
    як пропонуете стримувати його?
    В чому на сьогоднi рагулiзм? Цигани не митi i смердючi то обвiшанi як ялинки...i в носi вони мали хто шо говорить.Моя i в 6 рокiв не любить кульчикiв, а пластмасовi цяцьки iй в сам раз... виросте теж будуть казати шо рагулiзм але вже в другу сторону........))) Хтось купуе брелки до машини золотi, кулони в котiв на нашийнику золотi, дитина не встигае народитись то особнячок iй готують а краще два...в школу найкращу бо там весь цвiт львiвськоi элiти ходить.... i то байка шо дитина ледве петрае в тому англiйському(iй фiзкультура до душi)... i тд i тп...Дурня то все. Просто 10 грам металу.... головне залишатись людиною не дивлячись в чому одягнений( та й краще цепочка на руцi а нiж дитина голодна, в стилi ЭМО, чи на панелi)!
    П.С Парадокс однако... говорити про золото на дитинi а в темi де хтось купуе собi телефон бiльше подяк а нiж в сусiдньому дописi де мамочка тiшиться шо в ii дитинки рочок.... )

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Не тільки.
    В нас тема про золото, а не про іграшки.
    Це дуже добре!:girl_dance: Але не у всіх є така можливість, позаяк фінансовий стан у всіх різний.
    Повірте, вашій доні і без кульчиків нічого не бракує.:girl_curtsey: Це зовсім не заклик "зніміть кульчики негайно!", а просто констатація факту.
    Батькам, можливо, і не буде, а от деяким дітям бути може. Але то, звісно, не ваша вина.
    А точніше?
    :girl_yes:

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Важливо називати речі своїми іменами. Циган не змінить, а форумлянкам, які визначаються, чи "обвішувати" - може допомогти.
    Відсутність адекватної реакції шкодить. Суцільний одобрямс - аналогічно.
    Не сперечаються про смаки?
    Тоді несмак стає нормою.
    Оно нам треба?

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Будемо уподібнюватися?:girl_crazy:
    Згідна на 100%:girl_cool:

20. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Мій малий нічого не носить з подарованого на хрестини. І не скоро носитиме. Взимку кілька разів одягала йому в садочок аромакулон з евкаліптовою олійкою, то він не бавився з дітьми, щоб хтось не потягнув (почув як я виховательку попередила про кулон і зробив висновки :) ). То потім ми вже його не одягали.
    Як у підлітковому віці захоче проколоти собі вухо, чи два, то не заборонятиму, якщо це будуть акуратні кульчики-"цвяшки". А от ніс, брови - то вже ні.
    Брат своїй доньці проколов вушка у 7 місяців. Дуже скоро загоїлись, бо дитина ще не лізла туди руками. Зараз (3 рочки) вона носить маленькі золоті сережки, а решта - дитяча біжутерія.