Діти Індиго

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Svitlyk, 28 Січень 2007.

1. ГРоманюк

ГРоманюк Well-Known Member

Відповідь: Діти Індиго

Да, дети рождаются одинаковыми, но потом их формирует среда. Они рождаются ангелами, а среда превращает их в (не буду называть).
    Мою ученицу (тихую, малобщительную русоволосую девочку с огромными зелеными глазами и длинной косой), кстати, отдали с детства в так называемый "разивающий класс", где личность не подавляли, где разрешали ходит по классу, подбегать к учителю во время урока, перебивать, задавать вопросы. Каков результат? Опять же, развили только мозги. В их душах - пустота. Они лицемерны, готовы в любой момент предать, оставить друга в беде, вытереть ноги о своего учителя. У них нет самостоятельного мышления, они мыслят точно так, как мыслят их родители. Если идет накопление изменений, то каких? Изменений в умах? Утверждение идеи исключительности, превосходства одних над другими, идеи высшей расы? По-моему, этот урок мы уже проходили.

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

подумала, а якщо дитину в 4 рочки взяти з дитячого будинку, то невже працюючи з нею Ви не зможете розвинути її інтелект і здатність до творчого мислення?
    і невже з дітьми старшого віку не треба працювати? здається, що діти після 3 років потребують значно більше праці над розвитком!

• Подобається Подобається x 1
  3. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

надіюсь що реально, але буде дуже і дуже важко, боюсь навіть уявити собі не можем через що проходять всиновителі ... та й генетику забувати не слід. Думаю їм мінімум в два рази більше доводиться приділяти уваги вихованню... далеко не всім під силу.

4. ГРоманюк

Можна і треба. Ранній старт зовсім не означає успішний біг і славний фініш.
    Різні методики раннього розвитку забезпечують одностороннi розвиток дитині. Ви бачили таксу - витвір кінологів? Це ж страхіття, генетична потвора! Подібно кинологии, раннiй розвиток наголошує на деякі функції, на шкоду іншим.

5. ГРоманюк

Маленькі дітки вимагають більше уваги. Після 2.5 років в малюка вже розвиваються самостійність, активність і допитливість, тому працювати з старшою дитиною легше. Мій досвід викладання іноземної мови показав, що легше навчити мови 6-7 річну дитину, ніж дворічну. До 14 -15 років "вундеркінд" й звичайна дитина досягають однакового рівня. Одна дитина (+ батьки) витратила на вивчення мови 14 років. Інша, яка почала із 7 років, - 7 років.

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Зараз цікава програма по СТБ - "Злощастя вундеркіндів"

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Теорія така в них - діти не народжуються "Індиго", вони стають такими в результаті материнської любові і наполегливості.

8. dArt

dArt Well-Known Member

К слову об индиго. Мой мелкий (1, 3 года) начинает долбить бортовой компьютер на авто. На домашк=нем рулит мышкой, правда еще не хватает координации но уверенно показывает пальцем на папку с мультфильмами.
    Что будет дальше аж страшно....

9. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

еге-ге... акуратніше... ваша антипатія до цієї породи успішно компенсується любов"ю багатьох поціновувачів такс. У всіх своє бачення краси, і тварюки ці, до речі, досить розумні.

10. dArt

dArt Well-Known Member

Угу,и очень агрессивные. Была у товарища такса - агрессор еще тот, хорошо, что он размером не с Алабая, так бы охотился в Африке на тигров наверное. :)

11. ГРоманюк

Найцікавіше як-раз те, що вийде iз "індиго" у майбутньому. Зовсім не найкращі екземпляри людства. Саме в тому й річ, що усіх нас (індиго, або ні) формує середовище. А середовище важко назвати ідеальним. Може тому дети-индиго так агресивні, нетерпимі до іншої думці та соціально небезпечні? Будь-яка психічно-ненормальна людина, на виправдання своєї агресії, вам скаже, що її не розуміють. :crazy:

12. zet

zet Well-Known Member

Что-то мне это напоминает? не вашу ли уверенность в своих способах воспитания.. :)....

13. ГРоманюк

Розвиток дитини йде за тими самими законами, що й сотні років тому. Змінилася лише якість інформації на вході. Сегодняшя дитина, без особливих зусиль, може мати лавину інформації. На жаль, ця інформація, найчастіше, фрагментарна.

Цікаво зазначити, що сучасну дитину легше навчити працювати за комп'ютером, ніж на абаках, легше навчити управляти трактором, ніж плугом, легше навчити друкувати на клавіатурі, ніж писати ручкою. Це раніше людина була "універсалом", здатним вирішувати широке коло завдань, а сьогодні - вузьким фахівцем, нездатним виконувати завдання, котрі виступають поза "місію".

Може поява у суспільстві "індиго" - закономірний процес деградації людства? Машини замінили людину в багатьох областях, і перетворили людину на якесь додаток до машини. Вирішувати складні проблеми стало під силу людині з низьким інтелектом. :)

14. zet

zet Well-Known Member

Вы преувеличиваете. как всегда.. :)

15. ГРоманюк

Впевненість? Я намагаюся діяти за порадою Декарта: Omnia dubitanda (все піддавай сумніву). Неможливо бути впевненим в усьому, але я довіряю тим способам, які вивірені практично багатьма поколіннями.

-----------------
    We often ascribe to the excellency of Man's genius, and the depth of his penetration, what is in reality owing to length of time, and the experience of many generations...
    Mandeville's The Fable of the Bees.

"...ми часто приписуємо вищості людського генія і його проникливості те що в дійсності існує завдяки тривалому часу й досвіду багатьох поколінь... "
    "Байка про бджіл"

16. Ома

Ома Well-Known Member

Может нам вернуться в натуральное хозяйство?
    Лучше узкие профессионалы, чем "мы все учились понемногу чему-нибудь, да как-нибудь".

17. Ома

Ома Well-Known Member

Вы плохо знаете детей, они такими рождаются.

18. vasili

vasili Well-Known Member

Может, но вам не стоит Громанюк учитель неплохой, и думаю свинопас с него некудишный.

19. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Ома Вы умичка!

20. ГРоманюк

Ваше право думати що завгодно. Я не боюся повернення до натурального господарства. Хоча я міський житель, я часто проводив літо у селі і знаю, як доглядати за курми, кроликами, домашньою худобою. Та й у цій справі людину з успіхом заміняє электропастух. ;) З полюванням маю проблеми: не можу вбивати живих істот, хоч і маю розряд зі стрільби.