Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Поділюсь знижкою 20% на весь товар в Антошці, крім гігієни та харчування (там 10. Тільки 17 березня, завтра.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? сьогодні день малюка і тому до кожної картки,+5% а хто немає картки то отримує+5% на всю продукцію...
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Хто може позичити знижку в Фокстрот?Маю тільки 1,5%.Буду дуже вдячна.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? хто має знижку у "евротопі"? там здається та ж картка що інтертоп. дякую
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Інтертоп і Євротоп -це різні мережі і картки різні. Нещодавно купляла взуття в GEOX на Словацького, то взнала, що вони відносяться до Євротопу.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? я маю, і в євротоп (знижка 10, і в інтертоп. там різні картки.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? хоч картки різні, інтертопівською можна скористатись в євротопі, принаймі я так робила коли в гаманці виявилась одна з карток...просто прізвище сказала. З Інтертопом в такій ситуації не була
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Здається Євротопівська діє ще в ECCO і Джеокс. Ось мої стандартні: ДЦ і Космо - 5 %; Егоїсти - 10%; Ку - 5; Lanett (білизна в Скрині) - 5%; Хаус - 5% (може вже більше накапало); Метро, Сільпо, Локал.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Думаю мається на увазі Локалівська картка - мережа ресторацій та кавярень- Криївка, мазох кафе, гасова лямпа, лівий берег та ін.