Дівчатка, дуже потрібна знижка у Оптікленд (Opticland), що на Сихові. Кажуть, що для знижки достатньо номеру дисконтної картки або прізвище І.П. власника картки. Буду вдячна за таку інфу у ПП.
дівчата, а Zara має дисконтні карточки зі знижкою? стільки всього мені там сподобалось, але кругленька сума виходить. якщо такі є то позииичте
Мають вони, на тижні бачила як дядько давав якусь картку на знижку коли купував інгалятор кишеньковий. Точно на знижку, але на картці про Знахар нічого не було вказано
То інше. Я, як астматик, теж маю картку на знижку на певний інгалятор. Але то не аптечна картка "Знахару", а картка по певній медичній програмі, видавала її лікар, в якої стою на обліку.
Дівчата, а чи можна тепер купувати у Метро без картки, типу щось на зразок одноразового пропуску? мені колись такий давали, а що зараз?
Приходите і кажете, щоб дали вам денну картку. Можуть попросити паспорт, а можуть і так дати. Тільку на цю картку не можуть виписати гарантію на техніку.
В Inditex взагалі немає ніякої дисконтної програми тільки розпродаж два рази на рік. І періодична знижка на певні групи товару. На жаль...
Усім привіт! Чи має хтось знижку в золотий вік 10 або 15% дууууже треба будь ласка, буду дуже вдячна! Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Привіт! хтось може допомогти з гуртівнею текстилю на Дж. Вашингтона (за магазином Десятка, праворуч). Можливо хтось має знайомих чи сам там зареєстрований як їх клієнт, буду дуже вдячна. Ну дуже вже відрізняється ціна гуртова і роздрібна!