Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Ми маємо карточку на знижку 15% в Чіко, будемо сьогодні на південному.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю карточку в магазин Леґо (в Магнусі) на наступні три покупки - знижка 5%, 7% і 9% відповідно. Діє до 19 грудня
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? хто може позичити за чоколядку 15% знижку в Антошку на день-два?
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Хочу додати. Таки придбала собі ту картку і випробувала. Дійсно вона надає знижки у багатьох місцях (магазинах, аптеках, хімчистках ....). Класна штука.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю одноразову знижку 20% на покупку Lego Duplo в Антошці. Дісна до 15 листопада!
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? маю сертифікат номіналом 50грн у Фокстроті 28.11-15.01.2014, але на покупку від 350 грн.. не планую нічого купувати, тому пропадає
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Можливо у когось є картка на знижку у нічний клуб "Лєрой"?З мене шоколадка.Потрібно на наступні вихідні.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Віддам код на знижку 10% на смартфони Самсунг в мережі Фокстрот. Може комусь якраз треба. Дійсний до кінця року. Пишіть в пп.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю 15% знижки на товари з відділу меблів в Антошці (возики, ліжечка, ходунки, автокрісла, стільці для годування, шезлонги, постіль, подушки та інше). Діє до кінця цього року, не плюсується до інших знижок.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю сертифікат на 50грн в Фокстрот. Використати можна на будь-який неакційний товар. Віддам просто так.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? маю багато дисконтних карток, отож-хто мешкає на Сихові-звертайтеся. перелік дисконтних карток зі знижками: аптеки:Сімейна-6% (є на Сихові в Арсені, дуже вигідно купувати аптечну косметику там з карткою), Природа чистоти-5% (на Кавалерізде, Сихів), 3І-5% (Червоної Калини, Сихів); дитячий магазин-Тосі-Тосі, 5% (Інтерсіті, Сихів, також ще є на Південному, в ТЦ Новинка); магазин жіночого одягу-Pink -10%, в період с 14 травня до 21 червня-30% (ТЦ Шувар, Сихів); хімчистка Perfetto-5% (пр. Червоної калини, Сихів); магазин біжутерії та аксесуарів CasaBlanca -7% (Сихів, Інтерсіті) магазин жіночої та чоловічої білизни, купальників Lotus-7% (Арсен, Сихів) мамина картка Космо-7% (вул. Сихівська, біля Іскри) це мережеві магазини, є в різних районах Львова і не тільки Також можу поділитися картками: Карта Chicco-15%, Brocard-10% (зараз там щасливі дні, отож моя картка має автоматично 20% знижки), ресторан Три Оскари -7%, Япона Хата-5% чи 10%, магазин вишуканих продуктів Food&Wine-чи то 5%, чи то 10%, оптика Біомед-5% (в певні періоди зростає до 30 знижки в ряд будівельних, магазини оздоби та декору, сантехніки та автомагазинів Плиточка-7%, Вока (сантехніка і плитка)-10%, решта не пам"ятаю ))
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Дівчатка, будь ласка, позичте хтось карточку чіко максимальну. Сестра малому хоче купити крісло, я пообіцяла, а виявилось, що моя картка в чоловіка в гаманці, а він у відрядженні. Буду дуже вдячна! Бажано район центру.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Дівчатка, поділіться будь ласочка карточкою в Антошку. Бажано центр, або КК
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? чи має хто знижку в центр оптометрії (оптика) на чайковського????
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Маю дискотні картки: - Магазин жіночого одягу "Жива" максимальна знижка 20%, яка діє вже на знижений товар (принаймі так було раніше коли я купляла товар), - магазин взуття "Велфар", 15% (на білі цінники) - Ресторан "Япі" - 5-7% точно не памятаю - Магазин "Мандарин" на Сихові, там дешевша косметика - 10% - Білизна "Для всіх" на Сихові на вул. Кавалерідзе та магазинчик на Привокзальній №68 (там не же за дуже хорошими цінами можна купити білизну:Balaloum, Kinga, Jasmine, Milavitsa, Ave,..) - 5% правда там і так ціни дуже хороші , дешевше не могла знайти - Магзин білизни "Яна", пр. Чорновола 23/1 - 10% - Мережа магазинів "Злата", "Савка" - 5% - Мережа аптек "Здоровя" - тут яка знижка правда не памятаю точно