Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Космо-5% Аптека"Фалбі"-5% Егоїсти-7% Ессо-5% (але там пише, що ця знижка розповсюджується ще на такі бренди-Diesel Gas Miss Sixty Killah Energie Rifle Clarks Skechers Braska) в магазинах "Євротоп", "Gas", "Miss Sixty", "Diesel ", "Ессо", "Rifle" А тих одноразових з Япі пів сумочки))))
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Блін, я так і знала, що тут щось не те.... Кому тре на верхову їзду - можу віддати і в Комільфо теж, я все одно ними не сористаюсь
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Давайте зустрінемось, я вам віддам Мій мобільний зараз вам в пп скину
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Провела я ревізію гаманця..у мене стандартний набір : Картка Метро Накопичувальні Сільпо і Вопак Антошка 10% і Тигрес (3 або 5 ДЦ і Бебі клуб Космо Книжковий Клуб Егоїсти Травень 5% (білизна) А ще маю купон на 5% знижки на взуття в Карапузі на В.Великого Ось так бідненько...
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? а на що саме там поширюється та знижка????? на проживання? хочу туди зїздити( до речі ви там були? сподобалося?)
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Одрі, я з вами дружу хтіла свої переписати, але десь малий поховав... йду шукати
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? так маю цілу купу карток, але не всі забрала в малого. почну з ремонтних: Командор-Львів - знижка 4% (поки що, бо накопичувальна), але кіко тих шаф, гардеробних треба? Світлофор - 10% (магазин сівтильників у Магнусі, інколи можуть і більше10 дати на ту карточку чи прізвище) Ліненс -10% (а може вже й більше) гардини, постіль, рушники, покривала Світ-паркету - знижка на прізвище (підлоги) Фарбія - знижка 10% на фарби (теж на прізвище) М2 - на прізвище, але кіко не наю. Вока - сантехніка на цитаделі (10 чи 15) З одягових: мехх(10, бенетон(20% - але цирк уєхал), адідас (10 чи 15), бюстьє (білизна), аргос (шкіра, хутра), сілайн(білизна, 10 у всіх фірмових магазинах), інтертоп (було 15,тепер певно10) З дитячих: антошка, пелікан, тигрес, кенгуру, чіко (10 в бебілайн) може ще заберу, то допишу. взагалі-то я шукаю в кого є знижка в салоні кухонь Горєньє, на вул. Науковій?
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? У мене: ДЦ Космо Годинниковий світ (на Шуварі та Південному) 5% Шок 5% Європейські гардини 5% Світлофор 5% Салон меблів "Домашній рай" 7% Мобіманія не памятаю скільки % Вроді все, якщо кому треба - звертайтесь
Не мона а нуна пишіть в пп Не знаю на що, пише просто знижка 5% Мій чоловік там був, йому дуууже сподобалось, а йому мало де подобається
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? отже, мої скромні дисконти: Егоїсти (Челентано,Картопляна хата, Пункт, Япі) - 10% стандартні Космо і ДЦ та Біла Ворона - 5% маю 5% - 7% на парфуми ( доречі, за дууууже нормальними цінами) Кераміка - від 3% до 7% Секундочка - 10% Адамас Євротоп, Ecco - 10% Взуття "Неаполь" та "Версаль" - 5%
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Львівський стандарт - Сільпо, ДЦ, Біла ворона, Космо, Ще маю Знайку 10 % (але то не картка а фейс-контроль) Челентано 10%, Антошку 5 % Lokal (криївка, роза і компані), In-toush і Казка в Магнусі - 10% і моя радість Кінопалац 15 %.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? маю Картку СТАРИЙ МЛИН+ФЛАМІНГО м. Тернопіль. після 1500 грн- 5 %. наразі 600грн.
Відповідь: Дисконтні картки. Поділимось? Дівчата в мене тут питання виникло з приводу карток - якщо ви маєте накопичувальну картку то ходити в магазин, як по святу воду, навіть якщо Вам "на Сихів через Левандівку"????? Бо я за версією чоловіка "жертва реклами", зараз отоварююсь в ДЦ, бо там була якась акція і я виграла поповнення рахунку на мобільний.